- Konu Sahibi xKaderimsin
-
Ben anlamiyorum ya.. Nedir bunlarin derdi? Valla en güzeli.. Takmamak..
Kaynanamla benim arama o hic giremez.. Gecen kaynanam bana " sen bana konus.. Benim seninle olan muhabbetim dahada artar" dedi..
Kadin beni durmadan sever öper.. Ben nisanlandigimda 18 dim.. Suan 20.. Onlarla büyüdüm olgunlastim.. Hatalarimda oldu ama biz hep konusarak cözdük.. Benim gözümde bu yaptigim sikayet degildi.. Dertlesmekdi:) ve kaynanam bana hep kaynana gibi degil anne gibiydi..
Biz her hafta saatlerce telefonlasiriz.. Oturur güler egleniriz.. Bunu iki senedir yapiyoruz :)
Ve o kiz aramiza giremiycek:)
işte yukarıda yazdığın satırlarda gizli elticiğinin seninle ne derdi olduğu...bence uzak kalmayı tercih et.
takma kafana canım yaa ben birbiri ile iyi olan elti pek görmedim zaten :44:örneğin benim eltimde bana karşı sebepsiz yere soğuk çok da sallamıyorum ne yapayım sende saygısızlık yapıp eline koz verme ama niye böyle niye şöyle diye kendini de hırpalama kayınvalidene de birşey söyleme.zor da olsa umursama takma canım
Konuşmuyorsa konuşmasın,Çok mu önemli??
Siz eşinizin abisiyle aranızı bozmayın durduk yerde.Eltiniz nasıl davranırsa onun gibi davranın....
bence aranızdaki problem kıskaçlık sen kayınvalidenle ve diğer aile fertleriyle iyisin diye kıskanıyor olabilir
ama takma sen aynı şekilde devam et
konuşursa cevap ver konuşmassa hiç laf atma sende ona
fazlada takma kafana aile içinde olur bu sorunlar
yok onunla aram iyi :) öyle yapacam, yorumun icin tsk.
sanirim öyle.. benim nisanlim ona pek konusmaz...
gicik kapiyor ona.. tabi bu olanlar seylerden dolayi.. ve o nisanlimlada konusmaz.. yani cok degisik bir insan..
nisanlim arada bi birsey sorsa bile.. ya evet.. tmm.. yani bir muhabbetleri olmuyor..
selam kizlar...
ben suan nisanliyim ve allah izin ederse 5 ay sonra dügünüm olcak.. (iki senelik bir nisanlilik döneminden sonra)
kaynanamla, kayinbabamla ve tabiiki nisanlimla hic bir sorunum yok.. ama bas belasi bir eltim var :)
biz onunla tanisiyorduk.. ben nisanlandim..
oda nisanlimin abisini ayarladi.. cok yakin arkadas olmasakda tanisiyorduk ve o zamanlar hic bir problemimiz yoktu..
bunlarin dügünü oldu.. ve bu kiz bana karsi düsman oldu!!
benim bir problemim yok, neden olsunki? ona ne aliniyorsa yapiliyorsa aynisi benim icinde yapilacak alinacak:)
ama onun derdini ben anlayamadim..
ben ararim.. telefonuma cikmaz..
bir araya geldigimizde yüzüme bakmaz..
ben ne yapacam ya? hep ilk adimi ben atiyorum.. o geri geri gidiyor..
bana bir fikir verin..
kaynanamla konustum ben bunu.. bana dedi o yapmiyorsa sen arsiz ol ve yap..
abinlede iyi ol.. ama bu nasil olacak ya? zoruma gidiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?