Eltimin benimle olan problemi?

oh ne güzel. ama bu tip insanlar yılda 1 kere 15 günlüğüne gitsen bile illa huzursuzluk çıkarıyolar. o nedenle eşimin memleketine gitmeyi sırf onun yüzünden istemiyorum. ama onun sevinmesine izin vermicem. o bizi kaynanamla anne-kız gibi görünce iyice kuduruyo çatlasın nemrut. onlar altlı üstlü oturuyolar ve ben oraya gittiğimde 3., 4. gün anca hoşgeldine geliyo. eşimin abisi ile şakalaşmasına kızar. iftar sofrasında bile kavga çıkaran bir insan. ben napim benim ki daha beter :) salla gitsin uyuzu..

Ben anlamiyorum ya.. Nedir bunlarin derdi? Valla en güzeli.. Takmamak..
Kaynanamla benim arama o hic giremez.. Gecen kaynanam bana " sen bana konus.. Benim seninle olan muhabbetim dahada artar" dedi..
Kadin beni durmadan sever öper.. Ben nisanlandigimda 18 dim.. Suan 20.. Onlarla büyüdüm olgunlastim.. Hatalarimda oldu ama biz hep konusarak cözdük.. Benim gözümde bu yaptigim sikayet degildi.. Dertlesmekdi:) ve kaynanam bana hep kaynana gibi degil anne gibiydi..
Biz her hafta saatlerce telefonlasiriz.. Oturur güler egleniriz.. Bunu iki senedir yapiyoruz :)
Ve o kiz aramiza giremiycek:)

Kaçan kovalanır taktiğini uygula .Herkeze tabikide sevdir kendini saygılı ol.Fakat eltine gelince kendini geriçek gayet mesafeleri gayet resmi ol.busefer osana gelicektir.

Gelmesede olur.. Ama ben son adimimi attim o da nisanlimin hatrinaydi.. Büyüklük sende kalsin diye.. Yine birsey degismedi.. Sadece tel yüzüme kapatildi :)
Artik ben hic birsey yapmiycam..

takma kafana canım yaa ben birbiri ile iyi olan elti pek görmedim zaten :44:örneğin benim eltimde bana karşı sebepsiz yere soğuk çok da sallamıyorum ne yapayım sende saygısızlık yapıp eline koz verme ama niye böyle niye şöyle diye kendini de hırpalama kayınvalidene de birşey söyleme.zor da olsa umursama takma canım

işte yukarıda yazdığın satırlarda gizli elticiğinin seninle ne derdi olduğu...bence uzak kalmayı tercih et.

işte yukarıda yazdığın satırlarda gizli elticiğinin seninle ne derdi olduğu...bence uzak kalmayı tercih et.

tamam canim.. tsk ederim yorumun icin..
daha yasim kücük diye düsünüyorum.. ben hep herkesle iyi olmak istiyorum ama demekki olmamak gerekiyormus.. takmiyorum.. daha dogrusu artik takmiycam:)

evet haklisin.. yazdiklarimi tekrar okuyunca bunu anladim...

Konuşmuyorsa konuşmasın,Çok mu önemli??

Siz eşinizin abisiyle aranızı bozmayın durduk yerde.Eltiniz nasıl davranırsa onun gibi davranın....

bence aranızdaki problem kıskaçlık sen kayınvalidenle ve diğer aile fertleriyle iyisin diye kıskanıyor olabilir
ama takma sen aynı şekilde devam et
konuşursa cevap ver konuşmassa hiç laf atma sende ona
fazlada takma kafana aile içinde olur bu sorunlar

Konuşmuyorsa konuşmasın,Çok mu önemli??

Siz eşinizin abisiyle aranızı bozmayın durduk yerde.Eltiniz nasıl davranırsa onun gibi davranın....

yok onunla aram iyi :) öyle yapacam, yorumun icin tsk.

sanirim öyle.. benim nisanlim ona pek konusmaz...
gicik kapiyor ona.. tabi bu olanlar seylerden dolayi.. ve o nisanlimlada konusmaz.. yani cok degisik bir insan..
nisanlim arada bi birsey sorsa bile.. ya evet.. tmm.. yani bir muhabbetleri olmuyor..

benim aklıma başka birşey geldi,hani başta iyiydik ama evlenince değişti demişsin ya onunla ilgli yaşadığım birşey var.biz evlendiğimizde eşimin ortanca kardeşi 2 yıılık evliydi ve bazı sebeplerden dolayı memleketine 2 yıldır hiç gelememişti.eşimle ve k.validemlerle de araları çok bozuktu,konuşmuyorlardı.neyse benim eşime yalvarmalarım sonucunda düğün için memlekete geldiler.eltimle samimi değildik ve geçen yaza kadar onu hiç sevmiyordum.o da beni aynı şekilde.bunun sebebi de k.validemizdi.bize gelince sürekli onlardan bahsedip ne kadar iyi,mükemmel falan olduklarını anlatıyordu.üstelik bana da sürekli eltimin adıyla hitap ediyordu!! bu durum artık beni çok bunaltmıştı ve hem eltimden hem de k.biraderimden nefret edecek duruma gelmiştim.biz varken hep onlar konuşuluyordu,onları çok seviyorlardı ama biz umurlarında değil gibiydik....sonra anladık ki meğer oraya gidincede hep bizden bahsediyormuş.onların yanında da bizim ne kadar süper insanlar olduğumuzu,beni çok sevdiğini anlatıp duruyormuş.onlarda bize gıcık kapmışlar bu yüzden..geçen yaz tatilde uzun süre bir arada kalınca durumun farkına vardık ve zavallı eltimle birbirimize karşı ne kadar dolmuşuz bunu fark ettik.6 yıldır hiç sevmediğim insanı şimdi seviyorum.o da öyle..eşlerimizde çoktan barıştı,kardeşler sonuçta.k.validem bunu niye yaptı,amacı neydi hala bilemiyoruz..acaba seninki de böyle birşey yapıyor olabilir mi? çünkü eltin seni aşırı kıskanıyor gibi geldi ve bunun bir nedeni olmalı.

Son düzenleme:
Benim kaynanamda bunu yapiyor.. Ama daha cok beni ve nisanlimi anlatiyor oraya.. Ve bizede kaynimi.. Eltimi bana pek anlatmaz anlatilacak birseyi yok.. Pek bir is yapmaz kaynanama:)
Ben bunun farkindayim ve bunu biliyorum.. Dinliyorum.. Bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor:)
Ama kaynanamin sanirim bunu yaparken kötü bir niyeti yok.. Ama tabi insanlar herseyi farkli anlayabilir..
Belki bizde zamanla düzeliriz diye bekliyor kaynanam ama bilmiyorum.....

herkes ne edeerse kendine eder canım öyle insanlar var malesef
sende huzurlu olmak istiyosan mesafeni koru bence

Bencede hiç takma kafana umursama bile...
Ben senin yerinde olsam ne şikayet ederim ne üstüne düşüp ararım.
Herkesi kendi haline bırakmak en iyisi.
En fazla yapacağı kendi kendine trip atmak olur eltinin.
Senin daha mühim işlerin var sonuçta düğün telaşı çeyiz gibi.
Durduk yere mutluluğunu kimsenin gölgelemesine izin verme.
Bırak insanlar ne yapıyorlarsa yapsınlar...

Sanirim en dogrusu bu olacak...
Bana degmesin.. Benim mutlulugumu bozmasin.. Gerisi beni ilgilendirmiyor o zaman..
Peki ben daha eltimin evine gitmedim.. Herkes gitti dügünden sonra...
Bu konuda ne yapmami öneriyorsunuz? Bu ara sinavlarim fln var dedim.. Ama onlar bitiyor.. O zaman ne diycem? Ne yapmaliyim?

Canım benimde var aynı sorunum.. elti eltiyi sevmezmiş derler takma kafana :) bizimki de beni görür yüzü gülmez hoş geldin demez kendi nişanıyla kendi kınasıyla benimkiyle kıyaslar kocasına trip atar:) ki bizimki evde oldu sade aile arasında onunki davullu zurnalı filan vs boşver

Nişanlınla aran iyi, k.pederinle iyi, k.validenle iyi ...

E daha ne be canım ? :)

Ben olsam eltiye, aynı onun gibi davranırdım. Arsız , yüzsüz olup sırnaşamam valla..​

Haklisin canim insani yipratan tavirlar bunlar. Sebep yokken bir insanin sana kotu davranislar sergilemesi benide cok uzer. Bence bayanin senle ilgili cekemedigi seyler var. Onlara tepki yapiyor. Hani şu bukemedigi eli opemeyenlerden sanirim.

Bence evine gitmelisin ki ona oda bana gelmedi gibisinden koz kullanmasin. Uzme kendini o kaybeder ne guzel yakin arkadas olup gecinmek varken.

Bugün ögrendimki yine bizim arkadaslarimizi Kaynanamlari fln cagirmislar..
Biz tesadüfen gittik.. Nisanlim evden birsey alacakti...
Anlamiyorum bu kin bu düsmanlik nedir?
Ama hiiiic takmadim umrumda bile degil :) bende nisanlimla valla güzel bir gün gecirdim... Ve karar verdim onun evinede gitmiycem...
Hep ilk adimi ben atiyorum o bana bunu yapiyor... Ee bizde insaniz :)

Konusmuyorsa konusmazsın sende olur biter..Kısasa kısas..Kaynanaya bak sen arsız ol sen git konus o kim ki ya kralice mi seni sevmek zorunda degil muhatap olma sinirlerini bozmasına izin verme yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…