Eltimin benimle olan problemi?

Kaynanam kaynimla iyi olmami istiyor.. Onun icin dedi sen arsiz ol.. Konus diye.. Geri cekilme diye.. Kaynimla cok iyidik biz o araya girmeden..ondan yani :)

eltisinden cekmiş biri olarak yazıyorum gayet rahat davran sakın alttan alma süreklı gülümse onu hic takmıyor gibi davran varlıgı senı rahatsız etmesin kananamı gittin misal evi sahiplen kalk cayını al evın bir bireyi gibi davran sakın hic biseyden kendini cekme bırak eltin kendisini misafir hissetsin önemli olan kayınvaliden eltinle muhattap olmasanda olur...

Ben öyle yapiyorum zaten...
Simdi dahada cok yapicam:) gerci biz hic bir arayada gelmeyiz artik ya.. Neyse:) gelirsekde bu dedigini yaparim..

valla cnm sülalede ne pürüz olsa ben hemen kayınvalideme sölerim bna böle yapıorlar susmam haberin olsun dye.benm kayınvalidem 42 yaşında çok genç belki o yüzdendir blmiorum ama inan bende çok işe yarıor bu durum.herks benden çekinior.kmse bna laf söz tavır yapamıor.hiç b şekilde susmayacğmı çok iyi bliorlar.haa arkamdan konuşuluyorsa o ayrı ben duymadğm sürece sorun yok.neticede çok yakn dedğmz arkdşlarımz bile yeri gelior arkamazdan atıp tutuyorlar..ama sana tavsiyem o eltinle konuşmak için hç çaba sarfetme.ne dye onun egosunu tatmin ettiresn ki..o sna sırt döndüğü halde konuşmaya çalışmak eskiden olsa inan iyi nyet büyüklük olarak algılanıordu ama artık öle değil.daha çok tepesine biniorlar insanın.

evet haklisin..
bende artik karar verdim kesinlikle arayip sormiycam.. o beni aramiyor sormuyor..
hatta beni disliyor.. tmm o öyle istiyorsa öyle olsun..
benim avantajim zaten evimin baska bir yerde olmasi.. :) buna sinir oldugunu biliyorummmm

Böyle durumlar çoğu insan arasında malesef yaşanıyor.Rekabetler,kıskançlıklar ve birçokşey.Kayınvalidene durumu anlatman yanlış bişey değil yalnız keşke ikinizi biraraya getirip karşılıklı konuşmaızı sağlıcak bir ortam yaratsaymış.Çünkü kayınvaliden araya girince mecburen senin yüzüne bakma zorunda kalacak :) sende sorularını bir bir sorarsın.Sürekli küçük gelinin alttan almasını isterler.Sen saygıdan kusur etme ama kendini ezdirmede.Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı göstermek zorundadır.İşte saygı bitince olaylar böyle çatlaklar veriyor :/

hani kaynın nişanlıyken arkadaşın kaynını ayarlamış ya buda sana yanlış gelmiş ve sende bunu kaynananla paylaşmış olabilirmisin kv de eltine bunu söylemişse buyüzden sana tavır almış olabilirmi, sana böyle davranmasının bi sebebi olmalı aklımada bu geldi

amaaaan salla gitsin..elinden geleni yapmışsın. rızkını o vermiyo ya:)) benim 3 eltim var..birini düğünümde gördüm,birini bayramda eşimin zorla ziyaretiyle gördüm,diğerininde sadece adını biliyorum hiiiiç görmedim..ve hayatta olduğuma göre onlarsızda yaşanıyo,çokta güzel yaşanıyo hemdee:))))

yok ben bunu kaynanamla paylasmadim.. ama bunu kendileri anlattilar herkese.. o zaman tanistilar diye :)

Eltinizin derdi belli oldu

kesinlikle..

eltim benim yaptigim herseyin aynisini yapiyor.. mesela ayakkabi? benimkinin aynisindan almis..
gecen giydigim bir elbise vardi.. onu ayni sekilde giymis :)
buna ne diyorsunuz? benim aklimda bir tek kiskanclik var ve beni kendinden üstün görmesi? yanlismi düsünüyorum?
ama hosuma gidiyor yapsin

sanki beni anlatmışın canım:)))tkma boşver.bende hep iyi olmak isterdim ama şimdi takmıyorum meraba meraba o kadar....

Bı laf vardır bı insan sizi sevmiyosa size begeniyor ama asla sizin gibi olabilmeyecegini bildigi icin size nefret duyuyodur...

Safalari hep okumadım sadece ilk sayfa o yüzden yorum yapiyim kv durumu anlatmakta iyi yapmışsınız bosverin kimin ne olduğu bilinsin arkadaslara katilmiyorum...ılerde madem böyle bisey vardı deseydin diyebilirler hem sen iftira fln atmadın ortada olan bisey dedin..bence kafanıza takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…