8,5 yıllık evliyim, 4 görümce 1 eltim var, ben çalışıyorum o ev hanımı, bizden 2 yıl önce evlenmişler fakat bizden küçükler, biz evlenirken dedilerki haksızlık olmasın onun eşyalarının alındığı yerden alınacak sizin eşyanız ona alınandan fazlası olmayacak falan diye neyse kabul ettik, kalitesiz yerlerden onların istedikleri gibi oldu, tabi ben sanıyorumki onlar ödeyecek, tabii kendi borcumuzu biz ödedik, neyse onlar geçti, ben çalışıyorum diye kv lerin köy işlerine pek karışmam, gece mesailerimde var benim, eltim köyede gider köyün kazancı onlarındır, kv lerin evimde iğnesi bile yoktur, eltimlerin evini yaptılar, arabasını aldılar, her kötü zamnalarında yanlarında oldu kvler, eltim sürekli benimde köye gidip tarlada çalışmamı istedi, bende bunun mümkün olmadığını kaç defa ilettim, hersene yıllık iznimizde kaynanam bir sorun çıkartırdı, eltim sorun yapmasın diye, ben biçok konudan taviz verdim, eşyaları kalitesiz aldık diye çabuk yıprandılar, geçenlerde eşyaları değiştirmeye karar verdik ve salon ve oturma odasını yeniledik, bunuda tabi duydular eltimde yenilemek istemiş, eşi kabul etmemiş, kavga gürültü olmuş evlerinde, bugün eşim beni işime bıraktı ve oğlumla oraya ziyarete gitti, ortada sorun olunca fazla durmadan eve gelmişler, görümcemlerde olayların benden kaynaklandığını söylüyorlar, eğer bende onlarda beraber köye gidip çalışsam , kazandığımı eltimle paylaşsam sorun olmayacağını, benim suçlu olduğumu söylüyorlar, şaştım kaldım, eltim bekarken gözlük kullanırmış evlendikten sonra bırakmış, bende iş yerinde PC ilede işim olduğu için gözlerinden zorlandım dr ye gittim dinlendirici verdi, bunu görünce letim ertesi günü göz dr sine gidip gözlük ladı taktı benim gözlerim zaten bozuktu diye, benimki dinlendirici olduğu için ben sürekli kullanmadım sonra oda kullanmadı, ben ne alırsan aynısının farklı rengini alır şartlarını zorlayarak,sırf sorun çıkmasın diye ben ehliyet aldığım halde araba kullanmıyorum çünkü kaynım yalvarmış eşime, abi yengem kullanırsa huzurmuz bozulur, benim eşinden ileri hiç bir şeyi olmayacak diye, bunları görmüyor görümcelerim suçlu ben oluyorum, bizim kendi aldığımız ev doğalgazlı diye onuda sorun yapmış, ben herşeyi çalışarak yaptım onun ise kv ve kpeder yardımıyla ve onda aslında bizimde hakkımız var daha saygılı davranması gerekirken terbiyesizlik yapıyor, daha neler neler