eltimin bu halleri kim diyecek dur diye

Hadi elti delinin teki o belli. Peki onca kisi iye arkasina takiliyor sunun onu anlamadim. Insanlarin kiskancliklari kendini ilgilendirir digerlerine ne oluyor? Ne meraklilarmis eltinin ruh durumuna. Gorusmeyin daha hicbiriyle hepsi ayri manyak.

Bence ne yap biliyormusun o kıskandıkça daha iyi ol daha daha çok daha iyi.Bu eltiler neymiş böyle amann düşman basına ayy Allah korumuş beni.Bırak kudursun sinirden böyle fesatlık olurmu sanene kim napıyorsa yapıyor bak hayatına sen (eltin için dedim) Ayrıca şu köyde çalışma olayınada oldum olası sınır olurum he canım tabı ne demek koca yıl çalışacaz sonra tatılımızdede çalışcaz oldu canım ölelim biz o zaman çalışmayamı gelmişiz dunyaya.Kaynınada Allah yardım etsin yazık adamcagıza.Önündekine şükretmeyip hep baskalarınınkınden olsun diyen ınsanlar bır adım yol katedemıyor işte böyle kıskanmakla kalıyor..

Eltin kıskanç o değişsin benimde köyden eltim var aynen kıskanç ve dedikoducu pek muhatap olmuyorum birde 2yüzlü ve çok yalaka ,işim olmaz onunla küsmem ama yüzde vermiyorum

eşin ne diyor bu duruma.. biliyor ama bilmezden geliyor hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor..

ya anlamıyorum ben de ben de başkasının evlililiklerine karışmam. adı üstüne başkasının evliliği. kararları .. ama niye böyle karışırlar... hadlerini niye bilmezler . eşler niye bu kadar önemsemezler... bak sen diyorsun ki erken doğum yaptım. inanırım çünkü beni de strese sokuyor. bir düşük yaptım.. eşim çok pasif ama üzülen ezilen yıpranan ben/biz oluyoruz. onlar hiçbirşey olmamış gibi neşeliler.
Sözlerinin davranışlarının etkisinden günlerce aylarca kendime gelemiyorum.

ben işsizim. doğru düzgün bir iş de bulmam bu yaştan sonra da zor imkansız.. ancak mağdem sen çalışan bir bayansın bunun ağırlığını koy.. eşinle konuş bence başka yerlere taşın..görüşmek karışmak mümkün olduğunca az olsunlar bir özlesinler sizi.. özlemiyorlarsa kendileri bilirler..

benim sağlığım bozuldu. şimdi eşime ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. seviyorum. ama bunları düşündükçe çıldırıyorum.. içkisi alkolü bitmek bilmeyen masrafı yetmezmiş gibi bir de görümce stresi var.. eşimin o konuda pasif olması benim üzülmeme sessiz kalması iyice canımı yakıyor.

neyse canım bence sende uzak durmaya çalış.. gerçi çalışıyorsun en azından buna sevin..

Son düzenleme:
iki kez mesaj gittiğinden dolayı sildim.

Son düzenleme:

evimiz çok ters bir yerdeydi araba aldık. abimin eşi abimin başının etini yedi..biz niye araba almadık..da şöyle de böyle de ehliyet alacağım da vs.
görümcem de kalır mı o da ehliyet aldı. bir de tutturdular düz vites alın..onların ki öyle ya... görümcem kıskanıyor o da otomatik ister diye bayağı bastırdılar.. ama ben araştırdım. araba bilgim sıfır ama allah kaza bela göstermesin güzel küçük mütevazi.. neymiş efendim görümcem düz vites kullanıyormuş. ehliyeti öyle almış da.. biz de düz vitesle aldık. şimdi serbest çıktı o.. ben 2008 de aldım ehliyeti ama maalesef onun yüzünden kullanamıyorum. direksiyonum sıfırmış bizi de eşi 1 saat çalıştırmıştı.. tamam sonuçta bir bayanım bayanlar erkeklere göre daha az kavrıyor ama ben görüyorum tüm kuzenlerim dört dörtlük kullanmıyor. veya eşimde ilk bunda öğrendi o da öyle başlarda hataları oluyordu..kullana kullana öğreniliyor.

benim sinirlerim bozuk olduğu için kendime güvenemiyorum. stres altında olunca böyle ellerim titriyor kalbim çarpıyor. troit var bende.. ondan da artıyor olabilir. bazen öyle hissetmiyorum o zaman da uygun olmuyor birşeyler oluyor..

size katılıyorum.bence de konu sahibi arkadaşımız araba kullansın.. ama dikkatli tabi.. aslında kullanmasanız bile eşinizi alın hafta sonları direksiyon çalışması diye gidin.. eşiniz göstermezse kurslardan hoca tutun öğrenin.. kullanmasınız bile bunu yapın bence..

karısı sizi ezerken sesini çıkarıyor mu.. destek oluyor mu karısına söz geçiriyor mu da sizden böyle birşey istiyor.. gitsin karısına baksın.. sen herkese göre mi yaşayacaksın..

durumumuz iyi olsaydı ben hafta içi direksiyon dersi alacaktım. hafta sonu eşim alıyor çünkü arabayı.

Son düzenleme:

anladığım kadarıyla eltiniz eğitimsiz ve bu durumunu kompleks yapmış birisi henüz karakteri oturmamış ve sizin çalışıyor olmanız onu deli ediyor.allah size kolaylık versin cahille uğraşmak zor... sizin yanınızda kendini ezik hissediyor o yüzden sizinle rekabet halinde...bir de sizin her yaptığınızı yaparak birilerinin size engel çıkarmasına sebep olmak için uğraşıyor yani sizin araba kullanmanızla ilgili anlattığınız durumu okuyunca aklıma bu geldi o da aynısını yapmasın diye birileri size ve yaşam kalitenize engel çıkarıyor inanın ben bile çok sinirlendim okuyunca.

cnm seni çok iyi anlıyorum
bende eltimle aynı apartmanda oturuyorum
yıllardır çalışıyorum ben memurum
eltimde sırf ben çalışıyorum diye işe başladı
çok da yorucu ve yogun bir iş 3 tane çocugu evde bırakarak hemde:)
ilkokul mezunu olduğu halde benimle sürekli bilgi yarışında
üstüme başıma bişi aldığımda banada alsaydın parsını verirdim der her seferinde ama
ben artık takmıyorum mçünkü ulaşamayacagı bir hayatım var
eşimle brbirimize hala aşıgız bir dediğimi ikiletmez
onun eşiyle arası çok kötü hergün kavga gürültü
böel cahil insanlardan kendini çekiceksin ve muhatap olmayacaksın

Eltin kıskanç o değişsin benimde köyden eltim var aynen kıskanç ve dedikoducu pek muhatap olmuyorum birde 2yüzlü ve çok yalaka ,işim olmaz onunla küsmem ama yüzde vermiyorum

bir an düşündüm aynı kişimiz diye, eltimiz aynı kişimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…