eltimin bu halleri kim diyecek dur diye

kızlar tarladan çıkanı paylaşın eltiyle demişler. yani köyde sende çalış geliri paylaşın manasında. kızın kendi işinden kazandığını değil.

yaa ne çalışırım nede para isterim. Allah Allah yaa. işte çalışıp birde köydemi çalışcam. ne kıskan ç eltin varmış. sen iş güç sahibisin . kendi ayakların üzerinde duruyorsun ya hasetinden çatlıyor. bak cnm ben kendi ablama , kardeşime , bile mesafe koydum koyarım da. bana laf sokuşturup sürekli üzen insanlara mesafe koyarım . onlar derdine yansın.

resmen laf sokmak için arıyor eltin. bu ne acımasızlık yaaa lohusa lohusa senin canını acıtmak için aramış resmen. cnm bak gidip gelme. arama sorma. cepten arıyorsa ismini görünce açma yaa. bir ortamda derse açmıyosun teli dersin müsayit olmuyorum kusura bakma. muhabbete girme laf sokamaz. nasılsın bitti.

ben kanımdan canımdan insanlara mesafe koydum. canımı acıtıyolardı çünkü. o kimki elti ne ya. dış kapının mandalı. ben şunu düşünüyorum. insanlarla o kadar resmi ol ki sana bir şey söyleyecekleri zaman bin kere düşünüp bir kere söyleşinle. sana bişi söylemeye korksunlar. ben yaptım oldu valla :)

aaa ne kadar haklılar kazancını tabikide paylaşacaksın..
saatlerce 3 kuruş fazla para kazanmak için çalışacaksın sonrada gidip bunu kendini şaşırmış zihniyetini henüz çözemediğim eltinle tabikide paylaşacaksın..

paylaşmazsan olmaz....
hak geçer sonra..
eltine ayıp olmasın die gidip kalitesiz eşyalar alıp kendin ödeyeceksin parasını..

bu ne saçma birşey böyle ya hem sen öde hemde ayıp olmasın diye git kalitesiz şeyler al..
ehliyetin olsun araba kullanama kusura bakma ama düştüğün aile çok garip herşey eşinde bitiyor bence resti çekmeli..

iyi dayanmışsın kardeşim valla helal olsun sana..

Bu nasıl bir kişilikmiş kardeşim Allah sana sabır versin...Madem öyle ben olsam hem kv lere hem eltime hemde bu işlerim böyle olmasına çanak tutan herkese seviye koyarım...Resmen özgürlüğünü kısıtlamışlar hemde alın terinle kazandıklarına...

Sahiden yapabilirmiydin böyle ?

yapardım canım saç başa kavga olmadıda benim kv bana yanımda annemve o zamanki nişanlım şlimdiki eşimde varken herşeyine katlanırım ama kına gecesi olmadan olmaz demişti (ben kına gecesi istemiyodum yani bildiğimiz anlamda bindallılı ağlamalı vs bi kına gecesi) herşeyine kkatlanırım ne demek tabi ben delirdim neyime katlanıyosunuz benim dedim ekmeğimi aşımımı veriyosunuz katlanmayın o zaman taktığımız bi yüzük oda çıkar olur biter dedim ki 9 sene çıkmışız biz eşimle ama gelemem yani ben huyumu biliyorum panik atakta var tabi deliliğe vurmak kolay oluyo

yapar yapar diğer topikten arkadaşım oradan biliyorum, sıkmaca bir laf değil yani
çok merttir kendisi.

canım sağol güzel düşüncelerin için bazen deliliğe vurmak iyidir bide 28 senelik tecrübe harbiden ne kadar iyi olursan fazlası bekleniyo ne kadar cazgır olursan o kadar hürmet görüyosun malesef böyle

sizin kazançlarınız ayrı değil mi? yani seninle ev eşyası konusunda inatlaşmış olması çok komik. herkes kendi kesesinden almıyor mu? varsın inatlaşsın seni idol seçmiş..sen kendi işine bak bence.

Siz bunların hiç birine susmak zorunda değilsiniz ki, neden içinize atıyorsunuz cevabınızı bir bir verin. Kız doğurma sakın dediğinde, Allahın bileceği şey kız olup olmayacağı demen gerekirdi, susmayın yani, ama Rabbim o kadar büyük ki, yalnız bazı insanlar da bunu anlayacak kapasite yok herhalde, ders almadıklarına göre?

bendede bi elti var daha nişanlıyım ama maşallahı var kıskançlıkta bire bir...

ortada bir deli var ve herkes ona çanak tutuyor.özellikle kocası

Saka gibii...okurken bn bile tahammul edemedim..

Eltin inanilmaz derecede kiskaniyor seni.durum bu. Kotu mu ? Asla..kiskanilmak guzeldir

Eksikliklerini kabul etmis anlamina gelir ki oda kendini yiyor zaten belli ki.. sen ne yap biliyor musun. Hicbirsey yapma.yasaman ona yetiyor

eltinin madem parada pulda gözü var
senle s...k yarışına girecek kadar parayı malı seviyor
bir işe girsin çalışsın arkadaş

Valla boşverr zaten ayrısınız ne yaparsa yapsın aynı konudan aynı şekilde biri daha açmıştı çok benziyor okuduğumu çok net hatırlıyorum aynı kişisi misiniz diye düşündüm yani öbürü iptal oldu da yeni üyelik filan mı aldınız cümleler anlatılanlar o kadar benziyor ki tıpatıp yani. Her neyse kapını kapat duyma görme eşin senden yana olduğu sürece kazancınızı evinize harcayın kıskançsa kıskanç alıyorsa alıyor boşver bu saatten sonra kimseyi değiştiremezsin işine gücüne bak ne derse desin eşin yanında olsun yeter. Kendi kendinize kurmayın.

eltinde suç olduğu kadar kocasındada var bence araba kullanıp kullanmamak için izinmi alacaksın benim eşimden üstün olmasın gibi bişey demiş herkes bir olacak diye bişey yok bence yapabildiğinizi herşeyi yapın bırakın çatlasınlar ister eşya alın ister araba kullanın özellikle onun yapamayacağını düşündüğünüz şeyleri yapın bu ne böyle.

biri benim eltimimi anlatıyor acaba dedim,yok ben değilim
demekki sadece benim başımda yokmuş,allah yardımcın olsun işin zor

Benim anlamadığım taraf tüm aile bu kıskanç ve ne konuştuğundan birhaber eltinize neden bu kadar taviz veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…