Eltimin Bu Kadar Düşüncesiz Olduğuna İnanmıyorum.

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.

Acaba üzüntüsünü mü paylaşıyor,nispet mi yapıyor?Aranız nasıl?İnşallah sende kısa zamanda hamile kalırsın canım

Anlamadigim su var, bir siz mi kaldiniz yani bir tek defalarca ameliyat olmus üc cocuk düsürmüs cocuk hasretli birine ikinciye hamile kaldigina yakinir bir insan!

Olmaz böyle sey. Acisi olan baskasinin acisina saygi göstersin. Bir tek onun cani yanmiyor. Erkenmis. bilemedim büyük ayilik etmis. Daha fazla yazmiyim.

Niye teselli ediyosun
Sende daha üstüne git ozaman yandın sen diye
Madem o böyle bir düşüncesizlil yapıyor
Dünyada tek sen mi kaldın bu konuda dertleşecek

Konu sahibi alınganlık yapmış haklıda eltiside bir nevi haklı.Tok acın halinden anlamaz misali.Oğlum 9 aylıkken bende hamile kalmıştım.Çok üzülmüştüm ,nasıl bakarım,daha öteki küçük diye.Ama malesef yaşamadı.Eğer eltisinden başka dertleşecek birisi yoksa Ona göre normal gelmişte olabilir.Acısını anlamamış ta olabilir.

Büyük düşüncesizlik etmiş. Gidip başka bir omuzda ağlayıp sana belli etmemesi gerekirdi.
Eğer bu kadar zaman beklemeyip 3 düşük geçirmemiş olsan idare et derdim ama senin çabalarının onun umrunda olmadığı aşikâr. Bencillik etmiş.

Evet eltin düşüncesiz biriymiş.
Derdini paylaşacak başka birini bulması gerekirdi.
Ona göre dert olan sey sizin hayaliniz.

Düşüncesiz insanlari hic sevmiyorum.

Basbayagi nispet yapiyor ya baska birimi yokta gelmis sana anlatiyor
İnsan oglu çiğ süt emmiş işte
Biz bilmeyiz kalbini rabbim bilir ama hic masum gelmedi bana..

Bence kırıldığını söylemelisin.Daha bunun 9 ayı var.Kırıldığını bilirse enazından hareketlerine dikkat eder.Ona olmasada kvye söylemelisin ,Ona iletir.Kıskanmadığını ama bu konuda hassas olduğunu belirt.

Ben de iki sene kadar hamile kalamadim, sizi cok iyi anliyorum. Bilmemkacinci kaza hamileligini anlatanlara, cocugu yaramazlik yapinca nerden dogurdum seni diyenlere, hamileligini felaketmis gibi anlatanlara sinir olurdum ve cok uzulurdum haketmeyen kimler cocuk yapabiliyor diye. Hamile kaldiktan sonra da dikkatli davranmaya calistim cunku yasayan bilir kolay degil. Hamileligimin en zor zamanlarinda bile ah vah demedim, belki benim derdim baskasinin hayalidir diye.

Allah en kisa zamanda hayirlisiyla evlatlar versin. Siz de takmayin kafaniza. Hosunuza gitmeyen muhabbetlere de katlanmak zorunda degilsiniz.

Her konuda nispet yapan bir tipse ve bunu da nispet yapıp bilerek yazdıysa evet haklısın ama farkında olmadan yazmışsa bence kendi kendini boşuna yıpratıyorsun.. herkesin hayatta istediği istemediği şeyler beklentileri farklıdır ve 'neden farklı ve neden bunu bana yansıtıyor' diye kimse kimseye bir söz deme hakkına sahip değil bence bilmem anlatabildim mi

Bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. Eşiyle sorunu olsa ben hep onu destekledim. Bana nispet yapması için hiç neden yok.
Cnm normal beyni olan bi insansa senin bu elti senin cocuk istedigini bunun icin ameliyatlar gecirdini bile bile kalkipta hic istemiyorumda gebeyim dememeli diyemez
Nispet yapmasi icin hih ben hamile kaliyorumda sen kalamiyosun demek degildir bilincli yada bilincsiz dogru degil hani
Ha sen dersen ki yok biz kardes gibiyiz cok severiz birbirimizi o zaman neden bu konuyu aciyorsun kaldi ki bunu kardesin bile yapsa bozulursun
Bende 2 kayip yasadim yabanci degilim bu mevzulara..

Kardeş gibi olmasak da yakinizdir. Benim konu açma sebebim onun bu düşüncesiz davranışının bende yarattığı hayal kırıklığı ve bir nebze olsun paylaşarak uzuntumu hafifletmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…