- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Acaba üzüntüsünü mü paylaşıyor,nispet mi yapıyor?Aranız nasıl?İnşallah sende kısa zamanda hamile kalırsın canım
Hayat bu.Kimi senelerce uğraşır hamile kalmak için.Kimide istemediği anda hamile kalır.Demek ki henüz zamanı gelmemiş.Sabret ve dua et canım.Nispet yapmiyordur ama daha düşünceli olmasını beklerdim. Benim hayalimi yaşıyor.
Niye teselli ediyosun
Sende daha üstüne git ozaman yandın sen diye
Madem o böyle bir düşüncesizlil yapıyor
Dünyada tek sen mi kaldın bu konuda dertleşecek
Basbayagi nispet yapiyor ya baska birimi yokta gelmis sana anlatiyor
İnsan oglu çiğ süt emmiş işte
Biz bilmeyiz kalbini rabbim bilir ama hic masum gelmedi bana..
Cnm normal beyni olan bi insansa senin bu elti senin cocuk istedigini bunun icin ameliyatlar gecirdini bile bile kalkipta hic istemiyorumda gebeyim dememeli diyemezBugüne kadar hiç sorun yaşamadık. Eşiyle sorunu olsa ben hep onu destekledim. Bana nispet yapması için hiç neden yok.
Cnm normal beyni olan bi insansa senin bu elti senin cocuk istedigini bunun icin ameliyatlar gecirdini bile bile kalkipta hic istemiyorumda gebeyim dememeli diyemez
Nispet yapmasi icin hih ben hamile kaliyorumda sen kalamiyosun demek degildir bilincli yada bilincsiz dogru degil hani
Ha sen dersen ki yok biz kardes gibiyiz cok severiz birbirimizi o zaman neden bu konuyu aciyorsun kaldi ki bunu kardesin bile yapsa bozulursun
Bende 2 kayip yasadim yabanci degilim bu mevzulara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?