- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi cesursincap
-
Teselli etmene gerek yok kuzum. Aglama duvarı değilsin sn. Sen de guzel bi cvp ver kapatEvet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Hiç sevmiyorum uyuz oluyorum hattaCnm konuyla ilgili olmadığını biliyorum kusura bakma ama kismetse olur un melis in fotoğrafını profil Resmi yapmışsın çok mu seviyorsun onu) :)) merak ettim
E niye profil yaptın :))))Hiç sevmiyorum uyuz oluyorum hatta
ben çiçekleri de sevmem ama profil fotoğrafıma çiçek koyabilirimE niye profil yaptın :))))
Bozulmamıştır ya sanmıyorum.Ben de yazismayi kısa kestim ama bozuldu sanırım banaBen seni meşgul etmeyeyim dedi en son.
Eltinin yaşadığı durum da kolay değil, dert eder eder yani. Siz dünyanın tek veya en büyük derdini çocuk sahibi olamamak sanıyorsunuz galiba ama herkesin derdi kendine büyük.
Bir ikincisi, çocuk sahibi olamıyorsunuz diye duyduğunuz her çocuk konusunu üstünüze almazsanız sorun olmaz. İnsanlar yatıp kalkıp sizin derdinizi düşünmüyorlar değil mi? Dertlerini, sohbetlerini size göre ayarlamıyorlar. Kadının aklına bile gelmemiştir kendi derdinden sizinkisi. Gelmek zorunda da değil. Alenen terbiyesizlik yok, laf çarpmak yok, bir şey yok. Sorun sizde. Çocuk muhabbetine hiç tahammül edemeyip her lafı kendinize karşı düşüncesizlik olarak algılayacaksanız çocuklu kimseyle görüşmeyin yani.
Ya belkide gerçekten üzüntüsünü paylaşıyordur,sizi yakın görüyordur
şimdi bu konuda sağlıklı yorum yapabilmek için önce şunu bilmek gerekiyor. eltinle normalde çok mu samimisiniz? arkadaş gibi misiniz? eğer öyleyse acısını sizle paylaşmış olması bir nevi anlaşılabilir. yok eğer aranızda çok bir samimiyet yokken bunu yapıyorsa düpedüz nispet yapıyor demektir.
ya ne var bunda niye kötü düşünüyorsun.evet bebeği daha 1 yaşındayken tekrar hamile kalması çok beklenilen bişey değil belli ki kazayla kalmış.senin bebeğinin olmadığı için sana nispetmi yapıyor yani.böyle bişey hangi insan evladı yapar allah aşkına.gereksiz yere kafanızı meşkul etmeyim.benimde bebeğim olmadı belli süre ama böyle diyenlere hiç gönül koymadım.saçma bence ne garezi olabilir ki sizeEvet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
üzülecegini düşünüp söylemse ayyy hamileymiş sakladı olur.bu psikolojiden çıkın derim.kimse sizin çocugunuzun olmuyor diye size nispet yapıp sevinmez..ya ne var bunda niye kötü düşünüyorsun.evet bebeği daha 1 yaşındayken tekrar hamile kalması çok beklenilen bişey değil belli ki kazayla kalmış.senin bebeğinin olmadığı için sana nispetmi yapıyor yani.böyle bişey hangi insan evladı yapar allah aşkına.gereksiz yere kafanızı meşkul etmeyim.benimde bebeğim olmadı belli süre ama böyle diyenlere hiç gönül koymadım.saçma bence ne garezi olabilir ki size
Ancak yasayan bilir. 7 yilin sonunda prensesim kucagimda uyuklayarak emiyor simdi.Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?