- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi cesursincap
-
Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. Eşiyle sorunu olsa ben hep onu destekledim. Bana nispet yapması için hiç neden yok.
bir başkası senin hayalini yaşıyor (ki istenmeyen bir hayal onun için) diye insanlara kızma yada kırıma hakkın yok, herkes alnına yazılanı yasar ...Nispet yapmiyordur ama daha düşünceli olmasını beklerdim. Benim hayalimi yaşıyor.
Lütfen yanlis anlamayin ama bebek bekleyip tedavi olan ya da gebe kalamayan hanimlar istiyorlar ki dünya dursun, kimse yanlarinda bebek lafi etmesin, bebek sevmesin. Herseyde ve her serde bir hayir olduguna inanan biriyim bu sebeple diyorum ki bu kadar alinganlik size de etrafiniza da zarar.
Aslında dünya dursun diye bir isteğim yok. Sadece benim acı cektigimi çok iyi bildiği bir konuda böyle düşüncesizlik etmesine üzüldüm.
Cnm konuyla ilgili olmadığını biliyorum kusura bakma ama kismetse olur un melis in fotoğrafını profil Resmi yapmışsın çok mu seviyorsun onuKeşke sizle değilde yakın herhangi bir arkadaşıyla paylaşsaymış durumunu.. çok zor durum hem sizin için hem onun için.
Kadın seni arkadaş bilmiş derdini anlatıyo. Sen ne diyosun. Bunun nispeti mi olur?
Kişi kendini bilir. Bişey diyemem.Fesatim yani?
valla kalpleri Allahtan başka kimse bilmez ama seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum dert yanacak başka birini bulmalı....eltimde 3.üye sözde kazara hamile kaldı ben 3 yıl tedavi görürken o da ağladı sızlandı sana verseydi bana verene kadar dedi her telde ben unutmak isterken adet tarihimi sordu sağolsun hiçç unutmadı unutturmadıda....sonra hamile kaldım ve şu an doğdu 6 aylık çok şükür sesini kesti........Rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin hayırlısıyla ama diyeceğim o i iyi niyetle bile olsa düşüncesizler......
Kişi kendini bilir. Bişey diyemem.
Kadının arkadaşı yoktur seni yakın bulmuştur. Anlatmıştır. Sen düşük yaptın diye yanında kimse mi çocuğunu anlatamıcak yani? Herkes mi kötü düşünceli.
Ayrıca eminim eltin de 'ayyy hamileyim hahah' tarzında değilde 2 küçük bebekle nasıl uğraşıcağından dert yanmıştır. Gerçekten zor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?