- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 37
- Konu Sahibi cesursincap
-
Herkesin derdi kendine büyük bence Senin kısa surede çocuk sahibi olacağını dusunuyor ve kendisi isteyerek hamile kalmamış 2 hamilelikte deEvet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Maalesef sizin durumunuzu düşünmeden, çok candan bir şekilde derdini anlatmış. Eğer bu durum sizi çok kırdıysa, uygun bir dille, bu sohbetin sizi yaraladığını söyleyebilirsiniz. Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Lütfen uzmeyin kendinizi. Belki o da anlatacak kimse bulamamistir keske baska birine anlatsaymis derdini. Bence isinizi falan bahane edip fazla yazismayin
Bana çok meraklı olan kısım şu.Nolacak yani hamileyse? Sana niye danışıyo? Doğurmak istemiyorsa gider bi jinekoloğa aldırır bebeği olur biter sen ne yapıcaksın yani.Dert edilecek bişeyde yokki anne olacaksın bu ne kafa ya.Böyle insanlara rahat batar zaten.İlla ki yıllarla ana olamayacak böyleleri de görecek analığın deyerini kıymetini.
Sende inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım benim üzülme Allah sabır edenlerledir unutma bunu.Her çetinlikden sonra bir asanlık vardır.Senin için dua edicem.Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?