• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Bu Kadar Düşüncesiz Olduğuna İnanmıyorum.

Allah kimimizi evladın varligiyla, kimimizi de yokluğuyla imtihan eder canım. Şuan caninin yanması normal elbette hassas bir donemdesin ama eltinin de kotu niyetli olduğunu dusunmuyorum. Anlayışlı olması gerekirdi evet doğru ama unutmaki şuan onun da hamilelik hormonlarından dolayı hal hareketleri ve düşünceleri anormal olabilir bence sen de acini bir kenara koyup biraz daha anlayışlı olmaya çalış ona karşı :)

Ben de 2 yıl çocuk sahibi olmak istedim ama hamile kalamadım. Düşük yapanlara bile imrenir mi insan? En azından hamile kalabiliyorlar diye onların üzülmesini bile garipsiyorsun. Kim bilir sen de kendi acini yasarken bilmeden senden daha kotu durumda olan birinin kalbini kırdın. Bunlar olur şeyler :P

Ben mesela kuzenimin babannesi vefat ettiğinde kendi babannemle ilgili onun yaninda iyi veya kotu hic birsey konusmamaya çalıştım ki olur da babannesini hatırlar kalbi incinir diye ama kendisi benim babam yeni vefat etmesine rağmen benim yanimda babasını sapur supur öper canım babam bilmem ne diyerek hic düşünmez yani acaba kalbi incinir mi diye (ayni yaştayız bu kızla) hadi onu geçtim bana babasını şikayet eder hic rahat bırakmıyor habire arıyor sinir oluyorum babama falan diye iste o zaman kafasını duvara surtesim geliyor :) kendimi teskin ediyorum damdan düşen halden anlar o senin ne hissettiğini bilmiyor bilse boyle birsey yapmazdı diye. Ben onun babannesinin vefatına bile bu kadar titizlik göstermişken o bana ayni şeyi göstermedi cani sağolsun napalim herkesi kendim gibi sandığım için hep kaybettim bu hayatta ne kaybettiysem...

Ben yenı evliyim, Bekar arkadaslarımın yanında evliliğin güzel yanlarını anlatmaya utanıyorum ki bide; sıze bu konudan basetmek ne cürret .. Ne kadar yakın olsanızda..

Eltinin yasadigi da zor bi durum hepimizin korktugu bisey. Ama bu sana yazilmaz ayiptir. Arkadsimin yillar once annesi vefat etmis diye ben annemden bi kere bile bahsetmedim annemin telefonunu bile acmadim onun yaninda. Fesat bi dusunce sezmedim eltide ama iyi niyetle bile olsa yazilmaz. Hem yememis icmemis yetistirmis gibi whatsapptan yaziyor cok buyuk bir okuzluk.

cnm ben seni cok iyi anlıyorum umarim eltin kotu niyetle yazmamıştır , bende 3 yıldır uğraşıyorum hic hamile kalamadım herkesten dua istiyorum çektiğim sıkıntıları yakınlarım bilir , ona rağmen hamile olduklarını ilk bana söylerler sürekli bebeklerinin ses kayıtlarını yollarlar bana gece 11 de sabah hic farketmez sürekli Bebek'ten bahsederler insanın acısına kimse saygı duymaz . çoğu Zaman ağlarım neden bu kadar düşüncesiz oldukları icin ...
ama yapacak bisey yok bu nasip kısmet Rabbim herkese ayrı yazılar yazmis ins sende bende isteyen herkes en yakın Zamanda anneliği tadarız üzülme lütfen . benim eltimde bendem sonra evlendi ikinciyi her an haber verebilir her msj attığında acaba hamileyim mi diyecek endişesi yasıyorum

Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.

Bu samimiyetinize bağlı aslında
Yani gerçekten sizi çok yakın hissedip düşünmeden incineceğinizi kestirmeden söylemiş olabilir.
Ha terside olabilir nispet gibi,ama bunu en iyi siz bilirsiniz .

böyle insanlarla dolu çevremiz malesef, ablamda bir süredir bebek için uğraşıyor eltisi hamile,kayınvalide elinde bebek battaniye örnekleri ile gelip bundan üç tane öreceksin diye emrivaki yapıyormuş,Biri kendi doğmamış çocuğuna, biri hamile olan eltiye, diğeride henüz evli bile olmayan kayınbiradere.Anlayamıyorum bilerekmi yapıyorlar yoksa kafalarımı bu kız zaten üzgün diye akıl erdiremiyor.

Yorumlara inanamıyorum. Kimi sanacandan davranmış, kimi sen alınganlık yapmışsın, kimi de niye büyütüyorsun iyi niyetiyle gelmiş diyor.
Evet belki candan ve iyi niyetli bir elti var ortada ama aynı zamanda düşüncesizin en önde gideni olanı olduğu kesin.
Bu elti çölde veya ıssız adada mı yaşıyor, yok mu anlatacak dert yanacak kimsesi.
Hiç olmadı gitsin anasına ağlasın.

@cesursincap haklısın, bana da yapıldığında bende üzülüyordum.
Hatta bir arkadaşımla konuşmama sebebim bu.
Hatun doğum yapmış yardıma gidiyorum, yattığı yerden ay bu sezeryan oldu ben hep normal doğum istiyordum vay bu benim başıma niye geldi vay efendim Nasıl sezeryan oldum, ikinciye kesin ssvd yapıcam diye ağlıyordu.

Lütfen yanlis anlamayin ama bebek bekleyip tedavi olan ya da gebe kalamayan hanimlar istiyorlar ki dünya dursun, kimse yanlarinda bebek lafi etmesin, bebek sevmesin. Herseyde ve her serde bir hayir olduguna inanan biriyim bu sebeple diyorum ki bu kadar alinganlik size de etrafiniza da zarar.

Nispet yapmiyordur ama daha düşünceli olmasını beklerdim. Benim hayalimi yaşıyor.
bir başkası senin hayalini yaşıyor (ki istenmeyen bir hayal onun için) diye insanlara kızma yada kırıma hakkın yok, herkes alnına yazılanı yasar ...
senın ıcın mutluluk verıcı bır haber, onun ıcın mutsuzluk getırmıs ve senı yakın gordugu ıcın senınle paylasmıs..
senınde hassasıyetın var ama bununla başa çıkmayı öğrenmelisin, çocuk olayını da kafaya cok takma derim, dünyanın sonu değil özenmen istemen en doğal hakkın ama bunu hayatının merkezıne koyupta hayatı kendıne ve cevrendekılere zehır etme kısmetınde varsa elbet olur bır gun ....

Lütfen yanlis anlamayin ama bebek bekleyip tedavi olan ya da gebe kalamayan hanimlar istiyorlar ki dünya dursun, kimse yanlarinda bebek lafi etmesin, bebek sevmesin. Herseyde ve her serde bir hayir olduguna inanan biriyim bu sebeple diyorum ki bu kadar alinganlik size de etrafiniza da zarar.

Aslında dünya dursun diye bir isteğim yok. Sadece benim acı cektigimi çok iyi bildiği bir konuda böyle düşüncesizlik etmesine üzüldüm.

Aslında dünya dursun diye bir isteğim yok. Sadece benim acı cektigimi çok iyi bildiği bir konuda böyle düşüncesizlik etmesine üzüldüm.

Insanlar bekledigimiz kadar düsünceli degil maalesef. Dilerim en kisa zamanda yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.

üzülme bu kadar bak ben hamile kalamıyorum sen ne güzel evlat sahibi oluyorsun deyip düşüncesizlik yaptıysa bile ona dank ettirebilirdiniz.

Keşke sizle değilde yakın herhangi bir arkadaşıyla paylaşsaymış durumunu.. çok zor durum hem sizin için hem onun için.
Cnm konuyla ilgili olmadığını biliyorum kusura bakma ama kismetse olur un melis in fotoğrafını profil Resmi yapmışsın çok mu seviyorsun onu :KK66:) :)) merak ettim

Kişi kendini bilir. Bişey diyemem.

Kadının arkadaşı yoktur seni yakın bulmuştur. Anlatmıştır. Sen düşük yaptın diye yanında kimse mi çocuğunu anlatamıcak yani? Herkes mi kötü düşünceli.

Ayrıca eminim eltin de 'ayyy hamileyim hahah' tarzında değilde 2 küçük bebekle nasıl uğraşıcağından dert yanmıştır. Gerçekten zor çünkü.

valla kalpleri Allahtan başka kimse bilmez ama seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum dert yanacak başka birini bulmalı....eltimde 3.üye sözde kazara hamile kaldı ben 3 yıl tedavi görürken o da ağladı sızlandı sana verseydi bana verene kadar dedi her telde ben unutmak isterken adet tarihimi sordu sağolsun hiçç unutmadı unutturmadıda....sonra hamile kaldım ve şu an doğdu 6 aylık çok şükür sesini kesti........Rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin hayırlısıyla ama diyeceğim o i iyi niyetle bile olsa düşüncesizler......

Benimki de çok benzer şekilde biz sizin için dua ediyorduk bize oldu dedi. Her ay arayıp adet olup olmadigimi sorar.

Kişi kendini bilir. Bişey diyemem.

Kadının arkadaşı yoktur seni yakın bulmuştur. Anlatmıştır. Sen düşük yaptın diye yanında kimse mi çocuğunu anlatamıcak yani? Herkes mi kötü düşünceli.

Ayrıca eminim eltin de 'ayyy hamileyim hahah' tarzında değilde 2 küçük bebekle nasıl uğraşıcağından dert yanmıştır. Gerçekten zor çünkü.

Ben kendimi biliyorum. Bence siz de konuyu biraz daha dikkatli okumalisiniz. Ortada bir düşüncesizlik olduğu kesin. Muğlak olan bilinçli mi bilinçsiz mi yapıldığı.

Back
X