- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Evet aynı evde yaşıyoruz ne yazık kii.Ayni evdemi yasiyorsunuz anlamadimm
Aynı evde kalıyoruzEltinin çocukları niye sürekli senin kapında ki ?
Aynı binada olsanız da ...
Hepimziin derdi de bu, kadın sahip çıkmıyor aglasalar evi yiksalar umrumda olmaz yeter ki aglamasin..Hayret bisey ya herkes çocuğuna sahip çıksın o zaman
Aynı evde derken bina falan değil bildiğin aynı ev hepsi de küçük çocuk Allah yardım etsinAynı evde kalıyoruz
Oncelikle Allah kolaylik versin ve en onemlisi sabiirr.... takma ya bosver herkes coxuguna baksin o zamanEvet aynı evde yaşıyoruz ne yazık kii.
Aynı evde kalıyoruz
2 yıldır ben bu evde yaşıyorum görüyorum çünkü,,benim kızım şeker şeker diye ağladığında hem iyi olmadığından hem bu kadar herşeye evet dememek icin aglasa bile vermem,ama eltim sırf başım agrimasin aglamasinlar diye ne yapsa sesini çıkarmaz. Bu basit bi örnek. Misal odama girer cocuklari,eltim görür bişey demez gelirim odam darmadagin bu mudur annelik,herseye evet demek mi ?Ayni evde yasamak zor evet eltiniz cocuklarini yanindan ayirmayip sizi rahatsiz etmesine engel olmali gorumcenizle kavga etmis evet evde huzursuzluk olmasida kotu
Ama cocuklarini aglayarak istediklerini yaptirmaya alistirmis dediniz ya orda durun hicbir anne cocugunu olumsuz birseye alistirmak istemez ve bazi cocuklar digerlerine gore daha zordur lutfen dunyadaki hicbir cocuk icin olumsuz seyler yukleyip birde faturayi anneye kesmeyin kendinizi lutfen o annenin yerine koyun belki biraz destege ihtiyaci olabilir
Hayır 13 kişi.Evde ettin görümce sen mi
Tabiki degil ama madem ayni evdesiniz ve annelerinin yetersiz oldugunu dusunuyorsunuz siz girin nazikce devreye bu oda benim ben yokken girmek yasak girerken kapiyi calin gibi pes etmeden iyiye tesfik edin2 yıldır ben bu evde yaşıyorum görüyorum çünkü,,benim kızım şeker şeker diye ağladığında hem iyi olmadığından hem bu kadar herşeye evet dememek icin aglasa bile vermem,ama eltim sırf başım agrimasin aglamasinlar diye ne yapsa sesini çıkarmaz. Bu basit bi örnek. Misal odama girer cocuklari,eltim görür bişey demez gelirim odam darmadagin bu mudur annelik,herseye evet demek mi ?
Hep mi boyle 13 kisi yasayacaksiniz. Mahremiyetiniz kalmamis.Hayır 13 kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?