Eltimin çocukları vee isyannnn!!!

10 kişi misafirim vardı bugün yemeği geçtim su yetiştiremedim millete, siz düzenli olarak bu kadar kişi nasıl yaşıyorsunuz aklım alamadı...

En kısa sürede ayırırsınız evinizi insallah, bunun başka çözümü yok çünkü
Oylee.. Nerde çokluk orda bokluk misali.

2 yıldır ben bu evde yaşıyorum görüyorum çünkü,,benim kızım şeker şeker diye ağladığında hem iyi olmadığından hem bu kadar herşeye evet dememek icin aglasa bile vermem,ama eltim sırf başım agrimasin aglamasinlar diye ne yapsa sesini çıkarmaz. Bu basit bi örnek. Misal odama girer cocuklari,eltim görür bişey demez gelirim odam darmadagin bu mudur annelik,herseye evet demek mi ?
Allah sabır versin insan kendi çocuğuna zor dayanıyo.biz eltimle birbirimize oturmaya gittiğimizde cinnet geçiriyoz iki çocuktan.

Bakın size şöyle söyleyi; sizin biraz huzurlu olmanız için öncelikle biraz bireysel olmanız lazım. Bunu önceki konularinizda yakinmissiniz zaten. Eşiniz ailesine bağımlı gibiydi sanırım yani bunu aşsaniz en azından 13 kişiye karşı bir sorumluluk hissedilmez karı koca olduğunuz belli olur. Bu durum çok zor ama gerçekten. Ben bi aile tanıyorum kadının çocukları annelerinden çok dede babaanne hala diyorlardı ya. Yani anne sadece hizmetçi gibi olmuş artık. O yüzden sınırlarını bilsinler artık kimse surat aştı diye de takmayın işlerine gelseydin iyidin azıcık yan cizince surat astılar herkes öyle zaten

2 yıldır ben bu evde yaşıyorum görüyorum çünkü,,benim kızım şeker şeker diye ağladığında hem iyi olmadığından hem bu kadar herşeye evet dememek icin aglasa bile vermem,ama eltim sırf başım agrimasin aglamasinlar diye ne yapsa sesini çıkarmaz. Bu basit bi örnek. Misal odama girer cocuklari,eltim görür bişey demez gelirim odam darmadagin bu mudur annelik,herseye evet demek mi ?
kusura bakmada eltini elistircegine kendini ve kocabi elestir.!okadar kalabalikte yasanilirmi . ne ara cocuk yapiyorsunuz ki siz okadar kalabalikta:)

kusura bakmayın ama siz evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz ki. üstelik okadar kişi ayni evin içinde yaşıyorsunuz ne bekledınız huzur mu?! daha evin olmadan üstüne çocuk yapıyorsun. kusura bakamda toplu mu gırdınız gerdeğe eltin keain kapıda beklemiştir. ne cahıl insanlar var allahım 13 kişi ayni evin içinde bşrde gekmış dert yanıyor burda.bu durumu kabul ederken aklın nerdeydı

kusura bakmayın ama siz evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz ki. üstelik okadar kişi ayni evin içinde yaşıyorsunuz ne bekledınız huzur mu?! daha evin olmadan üstüne çocuk yapıyorsun. kusura bakamda toplu mu gırdınız gerdeğe eltin keain kapıda beklemiştir. ne cahıl insanlar var allahım 13 kişi ayni evin içinde bşrde gekmış dert yanıyor burda.bu durumu kabul ederken aklın nerdeydı
ABARTMA TAMAM HOŞ Bİ DURUM DEĞİL AMA ABARTIYORSUN. KİMSE KEYİFTEN OTURMAZ ÖYLE BİLİRSİN Kİ. AYRI EV VARDIDA AYY BEN 13 KİŞİ İLE YAŞICAM DEMEZ KİMSE. ÜSLÜBÜN SERT !

Aynı evdeyken bunların yaşanması şaşırtıcı değil, oğlum 3 yaşındayken babası her gün giderken ağlardı. Pardesümü giydiğimde hemen kedi gibi dolaşmaya başlardı etrafımda. Aynı evde oturmanızın mantığı nedir?

ABARTMA TAMAM HOŞ Bİ DURUM DEĞİL AMA ABARTIYORSUN. KİMSE KEYİFTEN OTURMAZ ÖYLE BİLİRSİN Kİ. AYRI EV VARDIDA AYY BEN 13 KİŞİ İLE YAŞICAM DEMEZ KİMSE. ÜSLÜBÜN SERT !
hıcte sert değil. az bile böyle bir aileye gelin gidilir mi.ailesşne ne demeli böyle bir aile kızını verıp böyle yaşatırıyor.cahil insanlar.13 kişiyle ayni evde evlilik mi olur akıl var mantık var. bizim kadınlarımız böyle cahıl olup evlenmek icin evlenirse hic birşey değişmez...

Aynı evdeyken bunların yaşanması şaşırtıcı değil, oğlum 3 yaşındayken babası her gün giderken ağlardı. Pardesümü giydiğimde hemen kedi gibi dolaşmaya başlardı etrafımda. Aynı evde oturmanızın mantığı nedir?
aynen öyle cocuk sonucta yok ağlamışmış.ağlar normal.... konu sahibi 13 kişilik evde bır bunu dert etmiş

Back
X