- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi pokuhantes
-
Tamam işte size ilk bebekle ilgili konuştuğunda direk yüzune söyleyin..herkesin yanında söyleyin.Kızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor
Allah kalbine göre verir üzülmeyin. Evlat sahibi olmayı kendi marifeti zanneden bir cahilin paylaştıklarına bakıp da canınızı sıkmayın.Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
Sizin hassas noktanızı kullanıyor.Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
Onlar geldiği zaman kalkın. Kayınvalidenize de onlar varken burada bulunmak istemiyorum artık deyin.Kızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor
Eltiniz tam bir yılanKızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor
Wp durumunu sona alın yada engelleyin gitsin.Kızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor
Gerçekten şaka gibi ya, bu ne konusu edilecek ne de ima edilecek bir konu.Ayıp, ayıbı geçtim çok büyük bir duygu istismarlığı.Yani sizin elinizde değil ki bu ne saçma sapan cahilce hareketler.Siz bu durumu seni çok seviyorum falanlara filanlara girdiğinde, ben de seni sevmek isterdim ama davranışların yüzünden pek sevemiyorum diyiverin.Zaten ben ne yaptımlara girince de açık açık söylersiniz, bebek fotoları bana özel,imalar,iğnelemeler bunlar benim seni sevmemi engelliyor dersin.Herkes de duysun da utanır mı bilmem.Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
Karşınızdaki her ne kadar sinsi biri olsada sessiz kalmayın.Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
Canım zaten eşim geçmişte kanser tedavisi gördüğü için olmuyor ve biz bu konuları konuşmuştuk ailemde ben de Allah'tan gelen sorgulanmaz nasipse zaten olur diye yola çıktık eltimde bunu çok iyi biliyor ama böyle problemlerle karşılaşacağımı hayatta tahmin etmezdim aileme anlatamıyorum akılları bende kalıyor eşimle paylaşıyorum o benim hep yanımda ama bilmiyorum çok doldum
Yine hep bir aradayken WhatsApp durumu paylaşmış olursa, ortamda açın konuyu. Herkes WhatsApp duruma baksın, bakalım kimler görecek kimler görmeyecek. Boşuna dememişler Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş diye. Topunu bi çuvala koyup ıssız bi adaya bırakmalıArkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
Eşinizin durumu hassas bu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmayın sadece kv nize bu şekilde davranıyor, eşimin üzülmesini yıpranmasını istemiyorum bir süre uzak kalalım de ve çekil. Sinsiye açık kart oynanmaz bunu öğrenin, biraz politik olun, durumunu sona alın görmeyin bir süre sonra vazgeçer paylaşmaktan ama aile içinde size ve eşinize yaptığı duygusal baskıyı hissettirin, kolaylıklar dilerimCanım zaten eşim geçmişte kanser tedavisi gördüğü için olmuyor ve biz bu konuları konuşmuştuk ailemde ben de Allah'tan gelen sorgulanmaz nasipse zaten olur diye yola çıktık eltimde bunu çok iyi biliyor ama böyle problemlerle karşılaşacağımı hayatta tahmin etmezdim aileme anlatamıyorum akılları bende kalıyor eşimle paylaşıyorum o benim hep yanımda ama bilmiyorum çok doldum
Eltiniz vicdansız biri.İnsanlıktan nasibini almamış .Çok kızdım.Burada eşinizin atlatmış olduğu ciddi bir hastalık nedeni ile çocuğunuz olmuyor.Bunu bilerek (hastalık olmasa da değişmez tabi ama hastalık söz konusu iken hiç affedilemez )... size ısrarla bebek resmi gönderiyor.Bence onun ciddi tedaviye ihtiyacı var. İnanın bir büyüğünüz olarak çok düşündüm bu hadsize ne yapmak lazım diye.Bir kere bu kendini bilmezlere, asla kabul etmiyorum takmayın görmeyin vb denmesini.Bunlara yaptığının yanlış olduğunu iyice göstereceksiniz.Sustukça doğru yaptığını sanacak.Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor
çok teşekkür ederim gerçekten bi yanım görmezden gelmeye devam et mesajlarına cevap verme durumlarına bakma gittiğinde muhatap olma diyor bi yanım her şeyi yüzüne vur ve iletişi tamamen kopar o kadar aradayım ki kayınvalidem ve kayınbabam o kadar tatlı insanlar ki ben bunu ilk kayınvalideme anlatınca ağlamıştı onlarında huzuru kaçsın istemiyorum bi yandan gerçekten araftayımEltiniz vicdansız biri.İnsanlıktan nasibini almamış .Çok kızdım.Burada eşinizin atlatmış olduğu ciddi bir hastalık nedeni ile çocuğunuz olmuyor.Bunu bilerek (hastalık olmasa da değişmez tabi ama hastalık söz konusu iken hiç affedilemez )... size ısrarla bebek resmi gönderiyor.Bence onun ciddi tedaviye ihtiyacı var. İnanın bir büyüğünüz olarak çok düşündüm bu hadsize ne yapmak lazım diye.Bir kere bu kendini bilmezlere, asla kabul etmiyorum takmayın görmeyin vb denmesini.Bunlara yaptığının yanlış olduğunu iyice göstereceksiniz.Sustukça doğru yaptığını sanacak.
Ailece oturduğunuz kv kp mutlaka olduğu bir gün (eşiniz adına üzüleceğim o ortam için ama) ...bana çok güzel bebek resimleri gönderiyorsun nereden buluyorsun onları diye soracaksınız.Hatta o anda açık olsun resimler evdekilere de gösterin resimleri.Bakalım onun ve herkesin tepkisi ne olacak. Sanmam ki o ana baba buna duyarsız kalsın.Normal hiç bir insan, evladı rahatsızlık geçirmiş çocuğu olmuyor ve bu yapılanı normal karşılasın.
Size seni seviyorum onun için gönderiyorum vb diye savunursa da, bu şekilde sevmeyi yani bebek resmi göndererek sevmeyi bırakın artık lütfen diyeceksiniz.
Ayrıca bu kadınla sosyal medya üzerinden tüm iletişimi bundan sonra keseceksiniz.Çünkü anladığım tehlikeli olabilecek biri yarın sizi hep üzer...
Siz bu kendini bilmezler için asla eşinizi ve kendinizi üzmeyin.Önünüze evinize mutluluğunuza bakın.O kadar çok insanın çevremde çocuğu olmadı ki. Hayat öyle böyle devam ediyor.Çalışan bir insansınız aklı başında bir gençsiniz,tedavinizi olun elbette ama şunu bilin ki hayatta herşeyin başı önce sağlığınız ve sizin eşinizin mutluluğu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?