Giyim konusuna değilde ben siz olmadan eşinizle resim çektirip facesine koymasına ,siz odaya girdiğiniz halde eşinizin yanından kalkmamasına takıldım...Dikkatli ol derim...
Benimde eşim yengeme karşı katı ve sevmezdi ben yokken gelsin hoşlanmıyorum ondan muhatab etme beni demişti...Kadınlarla oturmayı normalde de sevmez mesafelidir bunu bilmesine rağmen yengem hep gelip yanı başına oturuverirdi... Yengemde o sıralarda dışarda kapalı olmasına rağmen bize geldiğinde streçle kaldı yapılmış saçlarını açtı...Zil çaldı dur dedim eşimdir ben bakayım ben gidene kadar uçtu mubarek...Eşim o akşam sinirden küplere bindi artık kendisinin onu evinde istemediğini söylememi istedi yoksa ben daha kötü söylerim dedi...En sonunda tartışmalardan bunalıp söylemek zorunda kaldım keşke söylemeseydim de ne diyecekse kendisi deseydi sonuçta ben kıskanç oldum...Ve sonradan öğrendim ki yengemin komşusu eşimin teyzesi olur aralarını yapmak istemiş eşim asla onla olmaz demişte iş öyle kalmış...Şimdi ailemin kulağına yengemin flötleri geliyorda artık eşime karşı daha anlayışlılar...