• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin düğünü

bence kıskançlık yapıyorsunuz gelin beyaz giydi diye başkaları giyemez diye bır kural yok sanırım ben türkiye de değilim ama bızde de dugun olur herkes ıstedıgını gıyer bence kafanızı takmayın ama sız eger kı sıze nıspeten böyle bısey yaptıgına ınanıyorsanızda aynı karsılığı vermeyın cok kucuk dusurucu olur onun yerıne daha şık bı kıyafet bakımlı bı saç guzel bır makyaj ıl eolabıldıgınden daha guzel olarak gıdın bır bayanın dıger bayana nıspet yapmasını cok kucuk dusurucu bulurum ben :43:

Canım bence sen beyaz giyerek değilde çok güzel olarak aynı durumu ona yaşat. O kadar güzel ol ki aaa ne kadar güzelsin gelinden bile daha güzel olmuşsun desinler :))))

Giyim konusuna değilde ben siz olmadan eşinizle resim çektirip facesine koymasına ,siz odaya girdiğiniz halde eşinizin yanından kalkmamasına takıldım...Dikkatli ol derim...

Benimde eşim yengeme karşı katı ve sevmezdi ben yokken gelsin hoşlanmıyorum ondan muhatab etme beni demişti...Kadınlarla oturmayı normalde de sevmez mesafelidir bunu bilmesine rağmen yengem hep gelip yanı başına oturuverirdi... Yengemde o sıralarda dışarda kapalı olmasına rağmen bize geldiğinde streçle kaldı yapılmış saçlarını açtı...Zil çaldı dur dedim eşimdir ben bakayım ben gidene kadar uçtu mubarek...Eşim o akşam sinirden küplere bindi artık kendisinin onu evinde istemediğini söylememi istedi yoksa ben daha kötü söylerim dedi...En sonunda tartışmalardan bunalıp söylemek zorunda kaldım keşke söylemeseydim de ne diyecekse kendisi deseydi sonuçta ben kıskanç oldum...Ve sonradan öğrendim ki yengemin komşusu eşimin teyzesi olur aralarını yapmak istemiş eşim asla onla olmaz demişte iş öyle kalmış...Şimdi ailemin kulağına yengemin flötleri geliyorda artık eşime karşı daha anlayışlılar...

bence onun seviyesine düşme farklı bi renk tercih et ama güzel ve sade ol onun kopkelsi olduğu o gün beyaz kıyafet giymesinden bellli o renkle dikat çekicek bence kaala bile alma

bana kalırsa bunaa vrilcek engüzel cevap yaptıgı kepazeliği siz yapmayın,çok daha şıkk güzel ve alımlı olunnn havanızzda tastaman olsunn:))çatlattt:52:

Kaynana görümceyi anladım da bu eltilere noluyor yahu sanki alıp vermediğiniz var onlarla dış kapının dış mandalları hiç bir aile bağı yok yani. Şu hayatta ne kadar saçma ve boş insanlar var. Allahtan benim erkek arkdaşımın kardeşi henüz 11 yaşında biz evlensek iki sene içinde onun daha uzun seneler içinde evlenmesine imkan yok sevindim şimdi . :27:

aradaki yorumlara pek bakamadım ama sanıyorum çoğu benim gibi düşünüyor.onun yaptığını yapıp seviyenizi düşürmeyin,ancak intikamınızı çok şık olarak alın.şöyle ışıl ışıl bir şekilde girin salondan:)

ayyy benim eltim de krem rengi uzun bir elbise giymişti.bir de çok önemliymiş gibi " nasıl bir şey aldın diye sorduğumuzda " "sadece düğünde görürsünüz" demişti.tabi gösterince de "hııı bu muydu " deyip geçtim.şimdi de böyle konular her açıldığında en saf halimle ""aaaaa düğünde beyaz ya da krem giyenleri hiç anlamam hiç de yakıştırmam.kendini gelinle yarıştırıyor gibi görünmekten ve gülünç duruma düşmekten başka bir şey değil!!!" derim.yüzünden geçen o gölgeyi büyük bir zevkle izlerim.zaten şimdi de bende ne görse gidip aynısını buluyor alıyor evine.bir de "aaa şu çok güzeldi onu alacağım bir dahaki sefere" dediğimde benden önce gidip almışlığı benim de çok beğendiğim o şeyleri sırf görmüş de almış olmasın diye almaktan vazgeçmişliğim de vardır hani.küçük olan benim ya.ikimize gelen ortak misafirler benim söylediğimi görmez ki.ondan görüp de ben evlenirken aldım diye düşünürler.tipik elti işte canım takma kafana...ince ince dokundur lafı işte.....boşver hiç bir olma o seviyesiz insanla!!amaaaaaannn dolmuşum gene bak bu saatte:24::24::24:

bence sizde eltinizin eşi olcak kişiyle resim cektirin sonra resmi tşörte bastırın dügüne onla gidin...

bu kadar meseleyse yani..

bu daha cok bomba etkisi yaratır...

derdiniz mi yok allah aşkına.. cahille cahil oluyorsunuz

kendini komik duruma düşürmüş o kız bence........yaptığı tam bir görgüsüzlük valla pes ! bence sen onun yaptığını yapma :47:

Bencede düğünde beyaz,krem... vs renkler ASLA ve ASLA giyilmemelidir vede giyilmez zaten...
Sende şekerim beyaz giymezsin belki ama düğünde ondan daha güzel ve havalı olabilirsinnnn :21::21:
Bide hani dedin ya sadece eşimle fotoğraf çekilip face te falan yayınlamış sakın bunun içten içe eşinde gözü olmasın :15::15:
(konunun hepsini okuyamadım aynı tarzda cevap varsa idare edin artık) :27::27:

Benımde yaza düğünüm var gecen arkdsm gelmıs dıyorkin çağla bak bu elbıseyı dıktırcem kırık beyazını dıyor hay ALLAHIM ya.
Cidden hiç düşünmüyorlar sanırım yada bılerekmı ben anlamadım. Ama abiye tarzı degıl daha sade bı elbıse dıktırcekmıs o yuzden sorun yapmıyorum ama kabarık falan olsaydı daha cok sınırlenırdım . Takma sen kafana çok guzel bir abiye gıy bı guzelde nispet yap :1:

yaa bak şimdi sabah sabah aklıma ne geldi?biz hep aaa ne ayıp,saygısızlık falan diyoruz ya;ya bu elti müsveddesi beyaz giymenin ayıp olduğunu gerçekten bilmiyorsa?sen düğünde laf çarpıtınca,gelin gibi olmuşsun diyenlere gülmüş ya,sen de aynı renk giyersen sırf onu bozmak için,aaaa ne güzel bir örnek olmuşuz deyip mutlu olursa nolucak....bazı insanlarda var böyle bir örnek giyinme merakı:37::37::37:

bugun gazetede gordum
okumadım haberı ama
gelın beyaz
elınde mor canlı cıcekler
arkada 3 arkadası veya nedımesı neyse
mor elbıse ellerınde morlu lılalı cıcekler
madem kombınasyon yapacaklar boyle bısı yapsınlar
dugunde beyaz gıymek hıc hos degıl

bugun gazetede gordum
okumadım haberı ama
gelın beyaz
elınde mor canlı cıcekler
arkada 3 arkadası veya nedımesı neyse
mor elbıse ellerınde morlu lılalı cıcekler
madem kombınasyon yapacaklar boyle bısı yapsınlar
dugunde beyaz gıymek hıc hos degıl

konuyu yanlıs anladın galıba canım
konu sahıbının dugununde eltısı beyaz kabarık gelınlıge benzer bı elbıse gıymıs sımdı de eltı hanm evlenıyomus arkadas ne gıysem dıye soruyo

Ben hiç böyle bişey düşünmemiştm :) şimdi görünce eltilerim ne giydi diye düşündüm :)biri beyaz giymişti ama kapalı olduğu için etek ceketli bişeydi :) ayrıca evet gelinlik en güzel abiyedir her zaman ama çok şık sade gösterişli ama beyaz olmayan bi abiyede bulmak çok kolay :) eğer beyaz giyersen böyle bi elti orada kavga çıkarır kendi yaptğına bakmadan :)

hiç kimse kınadığı bişeyi yaşamadan son nefesi vermezmiş derler....
bence yapma bırak herşey karşılıklı olacak diye bişey yok.
daha şimdiden başladıysanın ömür böyle geçermi yarışla fln...

hiç kimse kınadığı bişeyi yaşamadan son nefesi vermezmiş derler....
Bence yapma bırak herşey karşılıklı olacak diye bişey yok.
Daha şimdiden başladıysanın ömür böyle geçermi yarışla fln...

şimdi bu kınadığım için mi, başıma geldi anlayamadım?
Ama ben sadece bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorum
yoksa kimseyi görüpte kınamadım.zaten çevremde hiç kimse böyle birşey yapmadı

Valla benim yengemde öle yıllardır öle annemde sinir olur yıllırdır. Eltinlede sen aynı olcan kara haber gibi ama. Mesele beyaz elbise meselesi değil. Samimi olur beyazda giyer kimsenin ilgisini çekmez çeyiz günü istenecek bile olsa o olmaz düğün sonu olsun demeli demekki art niyetli birisi. Iki pabuçu bir araya sokmus. Ve ininnıyorum böle insanlara hayır denmiyor. Demisya bi arkadas kayınvalıdeniz kayınpederiniz niye kabul ette istemeyi diye kız allah bilir neler söledi de olya sarpa sarmasın diye adamlar istemeye gittiler yani. Hiç allattan almayın sizde onun düğününde bi sekilde onu sinir edin. Ona bu dersi vermezzeniz o hep yapmaya devam edecektir en azından o fark etmeli tepkinizi ve birdahasına bisey yaparsa bu bana sunu yapar diyebilmeli. Ne demek ya seninle resim cekmiyip kocanla kendini koyuyor. Valla ben kaynıma falan lafı sokuveririm. Abi gördünmü bizim düğünden eşimin damatlığıyla olan bi resim eklemis çok güzel çıkmıslar deyiveririm. O anlar zaten asal yanına bırakma. Sen demekki sinir olmuusun ki buraya yazıyorsun. Polynna niye hep biz olucaz ya niye hep biz sinir olup düsünecez. Ben artık böleyim değisiyorum. Dişi diş kana kan :60:

Back
X