anlamadim neden gülmüs ki?
sevinmis mi yani?
eğer sevinmiş ise bence görüşme tabi ki evine bile alma..
Ama aranızda ki samimiyet derecesi nedir bilmiyorum..
En doğru kararı sen verirsin bence
işte bende bunu anlamadım insan gülerek kahkaha atarak bunu söylermi? ya psikolojisi bozuk yada sevindi
ruh hastasi demek ki
görüsmemek icin en iyi neden
basinda agrimaz
kafanina takma böyle insanlar icin
senin acina seviniyorsa kimbilir senin neyin rahatsiz ediyor onu ..kiskanclik vardir kesin
Karşısındaki insanın ıstırabıyla eğlenmek onunla sevinmek ne kadar da zavallıca...
Allah ıslah etsin...
çok geçmiş olsun
bu nasıl bi psikopatlıktır yahuuu 11 haftalıkta olsa o bir can ki oda bir anne nasıl olurda böyle davranabilir
keşke yüzüne vursaydınız yaptıgını
eşinizde size destek yolverin gitsin arayıp sormayın görüşmeyin
rabbim tez zamanda bir evlat nasip eder size inş....
öncelikle kaybınız için çok üzüldüm,başınız sağolsun...Rabbim kendinizi hazır hissettiğiniz zamanda sağlıklı bebeklerinizin olmasını,sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...
artık insanların kötü niyetlerine alıştım duyduklarım beni şaşırtmaz desemde her duyduğum anlamsız,kırıcı,kötülük kokan hareketler,sözler karşısında ağzım açık kalıyor,tüylerim diken diken oluyor...
Allah sabır versin,ıslah olacaklarıda tez zamanda ıslah etsin...
vijdansız insanlar napacaksın en iyisi görüşmemek görüşmek zorunda kalırsanda mesafeli olmak allah kimsenin yanına bırakmaz böyle fesatlığı ...
saolun allah sizede evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. inşallah tez zamanda hamile kalmayı düşünüyorum 2 ayım kaldı..
öyle bir duygusu varki benim hiç bir şeyim olmasın ben kötü duruma düşeyim..
kendiside fakirlik edebiyatıyla geçinir allah yardımcısı olsun allah akıl fikir versin
Rabbim en yakın zamanda bir bebek müjdelesin size inşallah
elti kelimesini duyunca bile tüylerim kalkıyor. bunları söylemeyi sevmıyorum ama bende eltimden nefret ediyorum benımkide çekemez yaptıklarını sindiremıyorum kayınvalıdem ve esım yuzunden bırseyde dıyemıyorum. ama mumkun oldugunca görüşmemeye çalışıyorum görüştüğümüzdede konusmuyorum cunku en ıyısı bu. konusma arkadasım gördugundede
Takma boşver.
Bu tarz insanlar hep olacak hayatımızda.
En güzeli takmamak.
Gelirse kovmak felan o tarz şeylere girme sana yakışmaz. Soğuk davranırsın.
İnşallah bizimde bebişlerimiz olacak birgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?