Eltimin karnımda ölen yavrum ile ilgili kahkahası

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
merhaba arkadaşlar

eltimle aramda soğuk rüzgarlar esiyor son 2-3 yıldır. en son vakası karnımda yavrumun 11 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. çok büyük bir acı allah kimseye yaşatmasın. kendisi kürtajdan 4 gün sonra arayıp işte hafta sonu geleceği için aramadığını nazar mı değdi gibi konuşmalar yaptı kapattık. pazar günü geleceklerini söyledikleri için eşim bişeyler almaya çıktı dışarıyo o arada kayınvalidem aradı bişeye ihtiyacın varmı diye bende ( pazar günleri eltimin çocuklarına bakar eltimde işe gider) yok anne çocuklaramı bakıyorsun dedim yok dedi bugün gelmediler dün uğradılar dedi (annemle evim yürüyerek 5 dak). tamam deyip eşimi aradım bişeyler alma abinler gelmiycek diye ama bundan sonra beni kimse eltimle görüştüremez dedim.neyse eşimin kuzeni ve eşiyle dün onların yeni evini görmeye giderken eşi bana dediki geçen gün eltinlere gittik işte biliyormusun mert0403 bebeğini düşürmüş demiş ve kahkaha atmış aman abla diyor çocuklarını kendini ondan sakın görüşme diyor ben o olaydan sonra bir daha evine gitmem ve görüşmem dedi bana eşimide şok oldu tabi .. akşamda kandildi malum kayınvalidemlerdeydi ben eltimin suratına bakmadım selam vermedim eşimde selam vermemiş 5 dak oturdum çıktım. bir insan olarak düşmanın dahi olsa insanın evladını kaybetmesi komikmi sizce? nasıl bir ruh halidir bu? eşim bütün gece nasıl böyle konuşur diye 15 dak arayla söyledi.

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bu özeti daha neleri var es geçtim ne yapmamı önerirsiniz bu insana? akşam eşime söyledim yeminde ettim olurki birdaha hamile kalıp da doğurusam evime gelirse d,iyeceğimki kötü günümde yoktunda iyi günümdemi geliyorsun sokmuyorum seni evime hediyende sana kalsın almıycam evime onu yada farklı bir şeymi yapayım ?

eğer sevinmiş ise bence görüşme tabi ki evine bile alma..
Ama aranızda ki samimiyet derecesi nedir bilmiyorum..
En doğru kararı sen verirsin bence

eğer sevinmiş ise bence görüşme tabi ki evine bile alma..
Ama aranızda ki samimiyet derecesi nedir bilmiyorum..
En doğru kararı sen verirsin bence

2-3 yıldır aramız iyi değil pek konuşmayız görüşmeyiz. ben görüşmek istemiyorum suratını dahi görmek istemiyorum hele bu olaydan sonra ailemden uzak olmasını tercih ediyorum ancak işte olan eşimle abisine oluyor...

işte bende bunu anlamadım insan gülerek kahkaha atarak bunu söylermi? ya psikolojisi bozuk yada sevindi

ruh hastasi demek ki
görüsmemek icin en iyi neden
basinda agrimaz

kafanina takma böyle insanlar icin
senin acina seviniyorsa kimbilir senin neyin rahatsiz ediyor onu ..kiskanclik vardir kesin

çok geçmiş olsun
bu nasıl bi psikopatlıktır yahuuu 11 haftalıkta olsa o bir can ki oda bir anne nasıl olurda böyle davranabilir
keşke yüzüne vursaydınız yaptıgını
eşinizde size destek yolverin gitsin arayıp sormayın görüşmeyin
rabbim tez zamanda bir evlat nasip eder size inş....

ruh hastasi demek ki
görüsmemek icin en iyi neden
basinda agrimaz

kafanina takma böyle insanlar icin
senin acina seviniyorsa kimbilir senin neyin rahatsiz ediyor onu ..kiskanclik vardir kesin

bir çekememezliği var anlamadım gitti.

tabi eşim pazar sabahı bana diyorduki işte yengemde orda olcak gözünü seveyim olay çıkartma 5 dak oturursun falan filan tabi olayı duyunca dumur oldu selam bile vermedi.

ah işte o günü bekliyorum sabırlı bir şekilde ağzımı bir açsam eşim bir daha abisiyle görüşemez. eşim için susuyordum ama eşimde artık farkında dünden beri ben evime sokmıycam dediğimde hak verdi bana. evde 1-2 hediye ettiği şeyler var onlarıda atıcam çöpe böyle insanlardan korkucan uzaktan bile zarar verebilir...

öncelikle kaybınız için çok üzüldüm,başınız sağolsun...Rabbim kendinizi hazır hissettiğiniz zamanda sağlıklı bebeklerinizin olmasını,sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...

artık insanların kötü niyetlerine alıştım duyduklarım beni şaşırtmaz desemde her duyduğum anlamsız,kırıcı,kötülük kokan hareketler,sözler karşısında ağzım açık kalıyor,tüylerim diken diken oluyor...
Allah sabır versin,ıslah olacaklarıda tez zamanda ıslah etsin...

vijdansız insanlar napacaksın en iyisi görüşmemek görüşmek zorunda kalırsanda mesafeli olmak allah kimsenin yanına bırakmaz böyle fesatlığı ...

saolun allah sizede evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. inşallah tez zamanda hamile kalmayı düşünüyorum 2 ayım kaldı..

öyle bir duygusu varki benim hiç bir şeyim olmasın ben kötü duruma düşeyim..

kendiside fakirlik edebiyatıyla geçinir allah yardımcısı olsun allah akıl fikir versin

vijdansız insanlar napacaksın en iyisi görüşmemek görüşmek zorunda kalırsanda mesafeli olmak allah kimsenin yanına bırakmaz böyle fesatlığı ...

dün duyunca böyle dediğini kandil günü dedim allah düşmanıma evlat acısı vermesin dedim karnımda olsa dahi çok büyük bir acı kalbinin atışını gördüm ben ya..

Rabbim en yakın zamanda bir bebek müjdelesin size inşallah
elti kelimesini duyunca bile tüylerim kalkıyor. bunları söylemeyi sevmıyorum ama bende eltimden nefret ediyorum benımkide çekemez yaptıklarını sindiremıyorum kayınvalıdem ve esım yuzunden bırseyde dıyemıyorum. ama mumkun oldugunca görüşmemeye çalışıyorum görüştüğümüzdede konusmuyorum cunku en ıyısı bu. konusma arkadasım gördugundede

amin canım,cümlemizin sağlıkla kucağını almasını nasip etsin...inşallah istediğin zamanda yeniden hamile kalır sağlıklı gebelik yaşarsın...

eltin için çok diyecek kelime bulamıyorum,allahım mümkün olduğunca onla karşılaşmanıza,ondan laf söz gelip sizi üzmesine izin vermesin...

Takma boşver.

Bu tarz insanlar hep olacak hayatımızda.

En güzeli takmamak.

Gelirse kovmak felan o tarz şeylere girme sana yakışmaz. Soğuk davranırsın.

İnşallah bizimde bebişlerimiz olacak birgün.

amin inşallah . işte birşeyler desem zaten rahatlıycam sıkıntı kalmıyacak ama o diyememek varya . dün zaten görüpte konuşmadım suratına bile bakmadım belki anlamıştır..

öyle bir bakışları varki anlatamam resmen fesatlık akıyor gözünden.olcak inşallah allah nasip etsin isteyene. işte bende bu tarz insanlar olmasın istiyorum hayatımda cvp da veremiycen içimdeki öfke gün gün artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…