- Katılım
- 30 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 1.058
- Emoji Skoru
- 2.211
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
- #41
Siz konu sahibinin eltisi olabilir misiniz?Ne sig dusunceler aynisini kocan yapsa enisten bu eve giremez sende kiz kardesinle disarda gorus dese ne hissederdin. Kadin sanki evini barkini yıkmış gibi hakli olabilirsin ona lafim yok sadece tepkilerin abarti duygularini fazla uclarda yasiyorsun olaylari bu kadar dramatize etme. Herkese boyle kulp takarsan gecimsize cikar adin bu sefer yalniz kaldim doye konu açarsın.
Ahahah ben diyecektim bir an eltim sandım ama benim eltim korkaktır birebir girmez kocasına söyler.yengeyi bulduk. siz de ailenin küçük gelinini kıskanıp huzursuzluk çıkarıyorsunuz galiba
Benim eltim bile yokSiz konu sahibinin eltisi olabilir misiniz?
Tam onu yazıcaktım tartışma çıkar mı dedimSiz konu sahibinin eltisi olabilir misiniz?
ben kötü niyetli bakıyorum böyle olaylara kusura bakmayın. bence bu kadının küçük kaynında gözü vardı. başka türlü kocaman kadının çocuğu yaşında yeni geline eziyet etmesinin mantığı yok. eminim bir de kaynı için elimde yetişti goygoyu yapıyordur. sapık kadın.Ya gerçekten bir de bu var. 15 senelik geline 15 sene boyunca kimse bir dur demiyor herkes bir acayip.
Ya dedim ya yazmaya dahi utandığım şeyler var. Bu kadının arsızlığı çok ciddi seviyelerde. Dolar günü yapıyoruz, görümcem eltim beraber oturuyoruz. Laf lafı açtı ufak bi gebelik riskim vardı şaka makarasına vuruyoruz. Kadın suratıma bakıp gülerek kocamdan bahsederek ayıdır o yataktada ayıdır dedi. Arkadaşım bu nasıl terbiyesizlik? Nerden biliyosun sen benim kocamı yatakta bu nasıl arsızlık? Neden gözünde zihninde böyle şeyler canlandırıyorsun yani. Sanane kocamın ayılığından diye kapattım konuyu .Aklınca ben büyüğüm triplerinde işte , çok büyüklük ablalık yapmış gibi sanki.
Benim eltim bile yok
Ondan bu kadar rahat atıp tutuyosunuz yaniBenim eltim bile yok
resmen gözü varmış İİĞĞRENNÇÇYa dedim ya yazmaya dahi utandığım şeyler var. Bu kadının arsızlığı çok ciddi seviyelerde. Dolar günü yapıyoruz, görümcem eltim beraber oturuyoruz. Laf lafı açtı ufak bi gebelik riskim vardı şaka makarasına vuruyoruz. Kadın suratıma bakıp gülerek kocamdan bahsederek ayıdır o yataktada ayıdır dedi. Arkadaşım bu nasıl terbiyesizlik? Nerden biliyosun sen benim kocamı yatakta bu nasıl arsızlık? Neden gözünde zihninde böyle şeyler canlandırıyorsun yani. Sanane kocamın ayılığından diye kapattım konuyu .
Elticiği sen misin?Allah baska dert vermesin ayagin takilsa eltinden bilmissin. Cok abartıyorsun olaylari sende sakin ol azıcık kotu degil kadin ayrica onu aramama konuuinda 100%100 hakli dogum gunu icin diyorum. Benim kocam da sagolsun 1 gun once aklina geldide bir hafta yatili misafir geleceğini söyledi. Yani demem o ki erkekler bunlari hic sallamiyor it ite it kuyruguna gibi hoş degil. Hem ben aramiyorsun dese mesela once kaynimi arar onla ordan konusur kapatip hemen onu arar saka ile seni de ariyorum falan yapardim gidip her seyle jocani darlama.
Ya şöyle ki bu elti evlendiğinde kocam 5 yaşındaymış. Yaş farkı o derece. Ama şöyle ayrıntılar var mesela, kendisi çarşaflı aşırıııı dinine bağlı(!) ee tabi ben onlara göre biraz daha dinsizim. Bana bir gün dedi ki dinde neden kayın ölüm demek biliyor musun dedi neden dedim nikah düşüyor dedi. Nasıl yani dedim abine bişey olsa nikahım kocana düşüyor dinen dedi dedim ne anlatıyosun sen bu nerenin dini saçmalama dedim. Samimiyeti saçma sapan davranmasıyla çok kıskanmışlığım var ama herkes hep yaşının 40a geldiğini saçmalama etme şeyiyle kapandı.ben kötü niyetli bakıyorum böyle olaylara kusura bakmayın. bence bu kadının küçük kaynında gözü vardı. başka türlü kocaman kadının çocuğu yaşında yeni geline eziyet etmesinim mantığı yok. eminim bir de kaynı için elimde yetişti goygoyu yapıyordur. sapık kadın.
Ne sig dusunceler aynisini kocan yapsa enisten bu eve giremez sende kiz kardesinle disarda gorus dese ne hissederdin. Kadin sanki evini barkini yıkmış gibi hakli olabilirsin ona lafim yok sadece tepkilerin abarti duygularini fazla uclarda yasiyorsun olaylari bu kadar dramatize etme. Herkese boyle kulp takarsan gecimsize cikar adin bu sefer yalniz kaldim doye konu açarsın.
Bende dedim keşke getirmeseydiniz niye getirdiniz zorla dedimTuruçcum bi 15 sene daha katlanasın var galiba okurken ben boğuldum hele bebek olaylarından sonra pardonda ne barişması çok mu önemli ya bu kadın bide zorla biz getirdik demeleri getirmeyin kardeşim istemiyorum diyip geçiceksin
Naz yapmıştır o yalvarsınlar diye. Gelmezse merakından çatlar bu tipler.Turuçcum bi 15 sene daha katlanasın var galiba okurken ben boğuldum hele bebek olaylarından sonra pardonda ne barişması çok mu önemli ya bu kadın bide zorla biz getirdik demeleri getirmeyin kardeşim istemiyorum diyip geçiceksin
Başka açıklaması yok şu olayı savunmanın yaTam onu yazıcaktım tartışma çıkar mı dedim
Bacım bi rahatsızlığın falan mı var?Iyi de mekan da yapiyor ve zaten aralari nane. Konu sahibi arayip yumusatabil7r di ortami. Kadin da aranmayi beklemis demek ki yok saymis resmen kadin tepki verince de kocadini darliyor. Yok yere kocasının arasini bozacak kardesyle. Konu sahibinin hakli oldugu tek konu tapu olayi onun disinda olan her sey insanlik halleri
kafayı yemiş bu kadın. bu konuşmalardan herkesin haberi var mı? kocası g. vat mı bu kadının?? ona rağmen barış alttan al diyorlar nasıl aile bunlarYa şöyle ki bu elti evlendiğinde kocam 5 yaşındaymış. Yaş farkı o derece. Ama şöyle ayrıntılar var mesela, kendisi çarşaflı aşırıııı dinine bağlı(!) ee tabi ben onlara göre biraz daha dinsizim. Bana bir gün dedi ki dinde neden kayın ölüm demek biliyor musun dedi neden dedim nikah düşüyor dedi. Nasıl yani dedim abine bişey olsa nikahım kocana düşüyor dinen dedi dedim ne anlatıyosun sen bu nerenin dini saçmalama dedim. Samimiyeti saçma sapan davranmasıyla çok kıskanmışlığım var ama herkes hep yaşının 40a geldiğini saçmalama etme şeyiyle kapandı.
Tabii tabii şöyle büyüttük böyle yetiştirdik şu zamanında da ben vardım. Eski sevgililerinin konusunu açıp fitne sokmaya çalışan birinden her şey beklenir ya haklısınız.ben kötü niyetli bakıyorum böyle olaylara kusura bakmayın. bence bu kadının küçük kaynında gözü vardı. başka türlü kocaman kadının çocuğu yaşında yeni geline eziyet etmesinin mantığı yok. eminim bir de kaynı için elimde yetişti goygoyu yapıyordur. sapık kadın.
Yok ya sende de bir ışık gördûm benOff tamam yaa en sinsi en seytan elti senin ki tamam....
Yok daha neler artık ya! Siz bu kadına neden ve nasıl katlandınız şu kadar zaman? Silin atın bunu her yerden bu ne leş bi insan böyle yaYa dedim ya yazmaya dahi utandığım şeyler var. Bu kadının arsızlığı çok ciddi seviyelerde. Dolar günü yapıyoruz, görümcem eltim beraber oturuyoruz. Laf lafı açtı ufak bi gebelik riskim vardı şaka makarasına vuruyoruz. Kadın suratıma bakıp gülerek kocamdan bahsederek ayıdır o yataktada ayıdır dedi. Arkadaşım bu nasıl terbiyesizlik? Nerden biliyosun sen benim kocamı yatakta bu nasıl arsızlık? Neden gözünde zihninde böyle şeyler canlandırıyorsun yani. Sanane kocamın ayılığından diye kapattım konuyu .