Eltimin kendini bilmez tavırları

Şu cümleyi kuran kadını nasıl eve aldınız? Amaç sizi sinir etmek ama nasıl bir sapık, asağılık düşünce. Eşinize, kaynınıza, KV herkese x yengem böyle dedi, dinde yeri var mı? Yoksa kocamda gözümü var diye sorsaydınız keşke rezil olsaydı.

kafayı yemiş bu kadın. bu konuşmalardan herkesin haberi var mı? kocası g. vat mı bu kadının?? ona rağmen barış alttan al diyorlar nasıl aile bunlar
Oralar çok ayrı. Kaynım eltimi boşamaya da kalktı da durdurdular. Kaynım inanın ki ona sataşmadığı sürece hiçbir şeye karışmıyor etmiyor. Oraları hiç birimiz çözemedik onların arasında artık. Ama kaynım baya pasif yani bu konularda

Cahil hemde en tehlikelisinden insanın başını belaya sokar bu hem ayarsız hem arsız ,uzak tutun evinizinden barkınızdan kimseyi de dinlemeyin.

Çocuğu hasta etmek insanlık hali mi?

Görümcemin yanında söyledi bunu görümcem de karşı çıktı yenge o iş öyle değil iyice araştır sen diye

bu kadın başka erkek hakkında böyle sapıkça konuşarak nikahını zedeliyor ondan haberi yok mu çok dindarmış ya. karı koca arasını açmanın günahını bilmiyor mu. yıldık be bunlardan.

biz burda çıldırdık iki olay anlatmanızla. valla barıştırmaya çalışan kim olursa olsun kapıdan kovun. çocuğunuz büyünce aklı ermeye başlayınca ona da tesir etmeye kalkarlar. tek başına o kocadan boşanma sebebi bunlar

Kadının babası vefat etmiş burada eşinizin ailesiyle yanlış yapmışsınız.
Bana dedi ki sanane sana mı soracağım öperken
Alma evine Tabiki sana soracak.
1 olay dışında kadın haksızda neden sürekli içli dışlısınız?
Mesafeli olmak inanın zor değil.

Görümcemin yanında söyledi bunu görümcem de karşı çıktı yenge o iş öyle değil iyice araştır sen diye
sen ne diyorsun ya diye ciyak ciyak bağırması gerekirken verdiği tepkiye bak. size karşı da böyle ultra anlayışlı mıdır bu görümceler?

Ya böyle konuştukta beynime zonk zonk yaşadıklarım vuruyor. Kızlarını ilk okul2den sonra okutmayıp kuran kursuna verip çarşafa soktu 13 yaşında.
Kızım için ağzından şu çıktı, imamhatip önünden geçerken, benim güzel kızımda burda okur ablaları gibi çarşaf giyer. Çıkıştım ne anlatıyosun ne imamhatibi ne çarşafı ya o benim kızım dedim. Buna bile darılmış inan ki

Nişan olayı şöyle, uzak mesafe korona dönemi ve çok yaşlılar farklı şehirlerden gelecekti. Daha bunun babası hastayken günü belirlenmişti. Herkes ona göre ayar yapmıştı. Haliyle iptal de etmedik yasaklar geri gelecek kalmasın diye. Neticede bir para ödeniyor bir hazırlık yapılıyor

Elti siz olmayasınız?

Yukarıda yazılmış eltinin çocuğu sevilir mi diye
Ayy ben çocukları çok severim ölürüm onlara
Ama hastaysam değil öpmek gitmem o eve
Sizinki biraz it dalaşına dönüşmüş
Eltin hadsiz ve seviyesiz biri
Haliyle bazen seviyesine inmek zorunda kalıyorsun
Eltin geri zekalı heralde aranmıyorsa neden beni aramıyorsun diyor
Seninle iletişime geçmiyorrrr bu kadar

Kadının babası vefat etmiş burada eşinizin ailesiyle yanlış yapmışsınız.
kimse yengesinin babası öldü diye nişan günü değiştirmez. kadının gitmemesi gerekirdi. kenarda oturup ağlamak ne?

sen ne diyorsun ya diye ciyak ciyak bağırması gerekirken verdiği tepkiye bak. size karşı da böyle ultra anlayışlı mıdır bu görümceler?
Tuhaftır ki evet. Ailecek aşırı sakin aşırı mülayimler etliye sütlüye girmezler. Bi kocam cazgırdır kavgacıdır sesi çıkar. Oda yıllar sonra doğduğu için şımartılmış

Kocasının ölmesini temenni ediyo gibi geldi

Aslında çok basit, aramıyorsam istemiyorumdur sevmiyorumdur muhabbeti sarmıyordur kafamız uyuşmuyordur

`