Eltimin kendini bilmez tavırları

Eşinizin baska erkek kardeş var mı yazmamissiniz ama benim anladığım yeni gelin olarak sizi kıskanıyor, bu yüzden de saçmalıyor. Biraz kafa olarak değişik bir insan, cahillik, kendini bilmezlik ve art niyet var. Sürekli ilgi çekmek için çabalıyor, doğum gününü de ondan mahvetmistir. Şimdi onun evliliği bilmem kaç yıllık, siz yeni gelinsiniz ve heyecanlariniz var. Belki kocanız onunkine göre daha iyi size karsi. Yinede bu hiçbir davranışını haklı kılmıyor, bu yaptıklarının her biri zaten görüşmek için bir sebep. Artık kimseyi dinlemeyin, kavga filanda olmasın.

Abla kocamla beni birbirimize düşürmek için çok şeyler yaptı. Son raddeye kadar geldiğimi bile oldu

Hayır 2 erkekler onun eşi benim eşim

Çok canımın sıkıldığı çok ağladığım zamanlar oldu

Hepsini geçtim de eltim bana kızımı öpme diyecek ben de öpeceğim, az gurur olur insan da ne öpeceğim evde ki çocuğum dururken uzaktan sever geçerim, baktım sevmem de mesele oluyor asla tenezzül etmem bebekmiş felan hiç umrum olmaz doğurur da severim

Abla kocamla beni birbirimize düşürmek için çok şeyler yaptı. Son raddeye kadar geldiğimi bile oldu
Ne kadar kötü insan var ya.Bu insanlar ne yaşıyor da bu kadar kötü oluyor .Bile isteye birine zarar vermeyi nasıl başarabiliyorlar.

Tabi tabi az önce story atmış. Görümcelerimi toplamış canımın ellerinden diye kahve resmi. Gülüp engelledim
Benim eltim geçen hafta 2 eliyle orta parmak yapıp o fotoğrafını story attı. Bana tabii ki. Kimlerle muhatap olmuşum diye kızdım sadece kendime.

Benim eltim geçen hafta 2 eliyle orta parmak yapıp o fotoğrafını story attı. Bana tabii ki. Kimlerle muhatap olmuşum diye kızdım sadece kendime.
Eltim yok diye bi sevindim burada yazılanları görünce . Kızı da tek erkek aileye vereceğim eltisiz miss.Eskiden babannem ; kumaların gemisi yürür de elitlerin ki yürümez derdi

Eltim yok diye bi sevindim burada yazılanları görünce . Kızı da tek erkek aileye vereceğim eltisiz miss.Eskiden babannem ; kumaların gemisi yürür de elitlerin ki yürümez derdi
Ya ben seviye meselesi olduğunu düşünüyorum. Ona bakarsak ben de onun eltisiyim ama bu tip bir şey yapmadım hiç. Avam insan kendine yakıştırınca yapıyor işte. Seviye yerlerde.

Kesinlikle yürümüyor. Kuma gibi yarışıyor. Herşeyimizi yarıştırıyor

Hani insana bazen bi kal geliyo ya o anlara kapıldım resmen. Normalde asla kendimi ezdirmeyen herkesle pat pat kavga eden bi insanım. Ama eltim çok kaçak oynuyor. Asla birebir kavgaya girmiyor. Kocasına şikayet ediyor baktı kocasının artık eli dili uzanmıyor görümcelerime şikayet etmiş. Bekliyo ki görümceler benim ağzıma sıçsın. Öyle bi insan ki bana şunu dedikten sonra benimle aynı ortama girip hiçbir şey yapmamış gibi davranabilecek bi insan. Bu insanla nasıl kavga edersin ki cesareti yok

ağlatacağına karşısına oturtsun hizaya çeksin. onun lafı etkili olur aslında
Yok kayınpederim o tip bi insan değil açıkçası. Kötü de değildir ben severim. Ama şöyledir bir huyunu seviyorsa her ortamda o huyunu över insanın. Ama bir şeyine çok kızıyorsa da her yerde o konuda kızar. Mesela benim eltim aşırı uyku düşkünü öğlene kadar uyur ve kayınpederim buna çok kızar. Daha kızları minnacık bebeyken bile öğlene kadar uyur çocukları aç bırakırmış kaynanam acıyıp alıp doyururmuş. Hala öyle kaynım onun uyanmasını bekler yemek yemek için.
Bu huyunuda hiç sevmez çünkü eski toprak çok erken saatlerde uyanıp kahvaltı yapan biri olduğu için ters geliyo ona. Hep şey der uyku uğruna kocanı çoluk çocuğunu acından öldürceksin der.

kadının tutulacak bir tane yanı yok ama aile tapıyor çok ilginç. kadir gecesi doğmuş herhalde. başka ailede olsa o zehirli dilini arkasına sokarlar, sabahın köründe dürte dürte işe dikerlerdi.

uykuyu ben de çok severim camış ötesi uyurum ama çocuğu aç bırakmak nedir. gerçi kocasında da iş yok, iki lokma yemek için karısının uyanmasını önüne koymasını bekliyormuş. umarım eşiniz böyle değildir

Eşim öyle değil eşimden ziyade ben öyle değilim. Eşimin genelde uyandığı saat bellidir ben bebeğimden dolayı zaten erken kalkıyorum o kalktığında hazır oluyor.
Kimisine ters gelebilir ama ben sonuçta çalışmıyorum eşim saatlerce çalışıyo geliyo eve geldiğinde bir sıcak yemeği de hakettiğini düşünüyorum. Yıllardır hep hazır sofraya gelir. Eltimle bu konuda zıttız. Benim yemeğim saatler öncesinde hazırdır oda tüm gün yatıp gezip kocası eve geldiğinde hazırlamaya başlar. Kaynım o sırada çay falan içerek oyalanır yıllarca böyle gitmiş kaynım alışmış

kadının tutulacak bir tane yanı yok ama aile tapıyor çok ilginç. kadir gecesi doğmuş herhalde. başka ailede olsa o zehirli dilini arkasına sokarlar, sabahın köründe dürte dürte işe dikerlerdi.
Evet görümceleriminde pasifliğiyle böyle arşa çıkmış. Sağlam görümceye gelse bu kadar olamazdı yani önünü kesen hiç olmamış. Kesmeyi deneyenle de küstükleri için tabi

sözde geleneksel olan o bir de, peh.

sizin yerinizde başkası olsa bunları diline dolar o kadını itin gtüne sokar sokar çıkarırdı.

`