- Konu Sahibi myiimmortal
-
bunu ben soylemıyorum bak konuyu bır daha oku ablacım
dıyorkı ızmırde tanıdıklarım olmamasına ragmen onca seyden sonra nıspet yapa yapa oynadım
karsıdakı salak degıl herhalde anlar ne oldugunu ne bıttıgını
nıspet yapanı 2 metre oteden tanırım
konuda bıle ellı kere ustunden gecmıs nısanı boyle guzel soyle guzel bılmem ne ben umursamam banane de.
benımde ılerde kaynım evlenırken ona yemeklı dugun yapsa kayınpeder(izmirdeki dugunu kayınpeder yapmıs) bende bozulurum noluyo dıye soylerımde dırek yuzlerıne
sonucta ısnanlar 3 tane bebe yapmıssa üçünede aynı kosulları saglamak zorunda ana baba olarak
bu cıftn ekstra yaptıklarını soylemıyorum suanda onların bılecegı ıs
ama o nispeti kadın rezillik çıkardıktan sonra yapmış, böyle birine inat nispet de yapılır yani ben olsam aynı şekilde davranırdım her şey bir yere kadar
Aslında benim üzüldüğüm bir nokta şu: kayınvalidem bana düğün haftasında ağladı kızım nolur sen onun yaptıklarını yapma oğlumu bana karşı doldurma dedi çok üzüldüm . Ben nispet yapmışım yapmamışım o beni kıskanmış ben takmamışım bir yerde ayrı sehirlerde oldugumuz için pek umrumda değil ama o kadıncağız benim düğünümde gözü yaşlıydı hep onun yüzünden. Bunlar bana ders oluyo tabi eltimin yaptıgı kocasını yok hocamış yok kuaförmüş yok o bu sadece benle düğünümle ilgili değil herşeyle ilgili doldurup annesinin üstüne salması çok kötü. Nolur beni oğlumdan uzaklaştırma sen bari dedi içim parçalandı. eşim beni annemle görüştürmezse kahrolurdum bu da aynı durum bi erkeğin acizce karısının dolduruşuyla annesine çemkirmesi. Eşimle ben bu konuyu düğünden sonra konuştuk en çok üzüldüğümüz nokta bu oldu.
Aslında benim üzüldüğüm bir nokta şu: kayınvalidem bana düğün haftasında ağladı kızım nolur sen onun yaptıklarını yapma oğlumu bana karşı doldurma dedi çok üzüldüm . Ben nispet yapmışım yapmamışım o beni kıskanmış ben takmamışım bir yerde ayrı sehirlerde oldugumuz için pek umrumda değil ama o kadıncağız benim düğünümde gözü yaşlıydı hep onun yüzünden. Bunlar bana ders oluyo tabi eltimin yaptıgı kocasını yok hocamış yok kuaförmüş yok o bu sadece benle düğünümle ilgili değil herşeyle ilgili doldurup annesinin üstüne salması çok kötü. Nolur beni oğlumdan uzaklaştırma sen bari dedi içim parçalandı. eşim beni annemle görüştürmezse kahrolurdum bu da aynı durum bi erkeğin acizce karısının dolduruşuyla annesine çemkirmesi. Eşimle ben bu konuyu düğünden sonra konuştuk en çok üzüldüğümüz nokta bu oldu.
:)kayınvalidem ne kadar kötü olursa olsun eltimle ittifak olmam :) hayatta.... tek başıma mücadele ederim ben. saf temiz bir kadıncagız yaa annemle de çok iyi anlaşıyolar sanmam kötü olucagımı büyük de konuşmayayım ama sanmıyorum2 yıla inşALLAH ''kayınvalidemden bıktık eltimle''- ''kayınvalidem nekötü kadınmış''- ''kaynana iyi bişey olsa adı zaten böyle olmaz'' diye konu açmazsın :26:
:)kayınvalidem ne kadar kötü olursa olsun eltimle ittifak olmam :) hayatta.... tek başıma mücadele ederim ben. saf temiz bir kadıncagız yaa annemle de çok iyi anlaşıyolar sanmam kötü olucagımı büyük de konuşmayayım ama sanmıyorum
Hayat bu valla belli olmaz..
Ben kedi-köpek gibi kabga ettiğim kızla sonra çok çok yakın arkadaş oldum
Eltininde iyi yönü vardır.
Yetemediyse vardır bi durumu..
Sende ondan uzaklaşmadan konuşursun.. çokta yakın olmazsın..
İnsanların hiç biri %100 kötü değildir.
İyi yönleri vardır..
Kaynananda balki kaynanalık yapmıştır..
20 günde veya 1 yılda tanıyamazsın kimseyi.
Evleneli 20 gün olmuş sende düşüne düşüne bunları düşünüyosan eltinden pek te farkın yok..
Ben anlamıyorum bu kadar kıyası şahsen..
tek ben değilimki eşim abisiyle tartıştığı için o kadının kıyaslamaları yüzün o açıyo bazen konuyu dertleşiyor. bu da bizim için gündem oluşturuyo ama aslında haklısın biz ayrı bir şehirdeyiz önümüze işimmize gücümüze bakmalıyız. Evliliğimizin ilk anlarının tadını çıkarmaya bakmalıyız
burada soylemeden edemıcem
ben modern bır ınsanım bırının dugunde zeybek oynadıgını gorsem gulerım
içimde kalmasın
Burda yazıma olumlu ya da olumsuz yapılan yorumlara pek bişi diyemem ama zeybeğimize hele ki Mustafa Kemak Atatürk'ün bir baloda oynayıp "Artık bizim de mükemmel bir dansımız var" dediği oyunumuza çağ dışı demek büyük bir ayıp. Ayrıca düğünümde ilk dansımda vals yaptım ve her türlü dans vardı sonrasında modernlikten kastın avrupadan alınanlarsa onlar da var gülme içinde kalsın. Uzun süredir eşimle birlikte dans edip gösterilere çıkıyoruz bunu icra etmek ve sahne tozunu yutmak bizim için onur verici ki geleneklerimize böyle sahip çıkmak ayrı bir gurur. İlerde çocuklarıma ilk aşılayacağım nokta bu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?