Merhaba kızlar,
Sorunum eltim. Evet kendisi çok kıskanç bi insan ve bu yüzden kocasına ailesine ve en çok da kendisine zarar veriyor. biz eşimle evleneli 20 gün oldu yaklaşık 2 buçuk yıldır da çıkıyoduk. Benim tek idealim okuldan mezun olunca iyi iş bulup kendi düğünümü nişanımı kendim yapmaktı. Çok şükür de iyi bir iş buldum sağolsun eşim de her istediğimi yapmaya çalıştı. Yaklaşık 11 ay önce güzel bir yerde yemekli nişanımızı yaptık ikimizin de 2 aylık maaşları gitti ama olsun değdi babam hiç destek olmuyo bana annem de zaten kendini zor gecindiryo (ayrılar bu arada) neyse herkes düğün gibi oldu dedi nişanım için. Eltim o zamandan beri bana bir garip davranıyo zaten başka sehirde yaşıyorla ama gerek eğitimim, işim gerekse yaptıklarımdan beni kıskandığını çok belli ediyor. En son geçen ay düğünüm oldu hem ankarada hem izmirde. Biz ankarada yaşadıgımız için eşimle tüm arkadaslarımız dostlarımız için kına değil de burda da düğün yapmak istedik ve dolayısıyla bütün ödemeler bizden cıktı evi de yine kendimiz döşedik. Kayınpederim sadece izmir düğününü yaptı ama ankara düğünü daha eğlenceliydi :). Eltimi zaten bi nişanımda bi de düğünlerimde gördüm ama eşimin düğün günü abisiyle kavga etmesine sebep oldu. Kendisi 4 ayda tamışıp evlenmiş herseyi aceleye getirmiş oysa bi yaklaşık bir yıldır düğün için uğraısıyoruz. Hersey düğünümde detaydı tabi güzelleştiren de arkadaslarımız dostlarımızdı. Biz eşimle folklor kursunda tanıştık senelerdir folklor yaptıgımız için de iki düğünde de zeybek oynadık bi hocamızın kareografisyile gösteri gibi oldu ve herkes çok begendi duygulandı. Eltim benim gittiğim kuaföre neden gelmediğinden tutun da (ki kayınvalidem ) bana tutulan düğün salonunun daha iyi olmasından herseyi eşine anlatıp doldurmuş. O da annesine patlamış en son dini nikahımız kıyan hoca çok güzel konuştu herkesini hoşuna gitti bize niye bu tutulmadı diyince kadıncağız ağladı Benim eşim de dayanamadı annesinin ağlamasına eltime abisine baya kızdı 2. izmir düğününden bi gün önce kavga ettiler. düğün günümüzü mahvetmeye calıştı ama ben yabancı oldugum halde izmir düğününde çok eğlendim ona nispet olsun diye o kadar yüzsüz biri ki bi gün öncesinden eşim ona bağırıp çağırdı düğün günü her fotoğraf karemize girmek için kıçımızdan ayrılmadı. Sonuç olarak bu kadının kıskanç ve kötü kişiliğinin kayınvalidem kayınpederim benim ailem farkında ve bütün provakasyonlarına ragmen yaptıkları dedikleriyle kendii rezil oldu saygısını kaybetti ben sadece sustum ilerde de yine susarım gerekli cevabı eşim verir ama en cok üzüldügüm nokta eşim o kadın yüzünden biricik abisinden uzaklaşıyor. Benim de bir tane kardeşim var ve bu duruma üzülüyorum .ama o kadını ilerde bayramlarda aile toplantılarında senede bir defa bile görmek midemi kaldırıyo.