Eltimin kızı..

eltinize üzerinize zorla sıçratmaya mı çalışıyorsunuz? sizlik bir durum yok siz karışmayın.
Komşumun kızı ve komşumla aram çok iyi şimdi şikayet eden çocuklardan birisi komşu kızı ve ister istemez savunma piskolaojisi ile o çocuğa yuklenilecek ama bence komşumun kızı haklı kesinlikle .. Ben senin kızın haksız desem çıldıracak bizim elti.. madem olayı duydun neden demedin bende okula hazırlıklı giderdim diyecek .. biraz herşeyi ben bilirim havasında biz aileyiz sen bizi tutmalısın falan filan işine girilecek .. ve ne komşumla aram açılsın istiyorum nede kızlarımın arkadaşlıkları bozulsun.. ondan karasız kaldım en azından olayı ben anlatayım (cunki kız çok yalan söylüyor ve kesin ailesine çok farklı anlatacak olayı) .

bu durum niye seni ilgilendiriyor ki? bırak elti uğraşsın çocuğuya ne meraklısınız milletin işine gücüne eksiğine ya...
Milletin işine karışmak değil ister istemez benim komşuluk ilişkim etkilenecek.. Kız olayı eminim annesine çok farklı anlatacak ve eltim neden haber vermedin yok benim kızım yapmaz iftira falan filan savunmaya geçecek.. karışmamak kararı aldım şimdilik.. Ama benim kapı bir konsum sonuçta ve sırf onun kızının simarikligi yüzünden yaşanmış bi olay beni etkilesin istemiyorum. En azından olayı benden duysun ve kızının hatasını anlaşın acısından düşündüm..

Siz karismayin. Konunun sizinle bir alakasini göremedim
Kapı bir konsum ve kızlarımın arkadaşı ne komşumla aram açılsın nede kzilarimin arkadaşlıkları etkilendim istiyorum.. cunki eltimin kızı olayı farklı.anlatacak ve tüm suçu komşu kızına atacak .. beni etkilemesin bu olay tek derdim bu

Tepkisini bilemiyoruz iyi niyetli yaklasmak istemeniz cok güzel. Karsi tarafin tepkisinden emin degilseniz demekki az cok tahmin edebiliyorsun kötüde sonuclanabilir diye. Bekleyin ögretmenleriyle konussun. Bir olup benim kizimimi konusuyorsunuz diyebilir.

Karışmayın herkes iyi olur siz kötü olursunuz kimsenin cocuguna karışmayın gerekli uyarilari öğretmenleri yapar.

Komşumun kızı ve komşumla aram çok iyi şimdi şikayet eden çocuklardan birisi komşu kızı ve ister istemez savunma piskolaojisi ile o çocuğa yuklenilecek ama bence komşumun kızı haklı kesinlikle .. Ben senin kızın haksız desem çıldıracak bizim elti.. madem olayı duydun neden demedin bende okula hazırlıklı giderdim diyecek .. biraz herşeyi ben bilirim havasında biz aileyiz sen bizi tutmalısın falan filan işine girilecek .. ve ne komşumla aram açılsın istiyorum nede kızlarımın arkadaşlıkları bozulsun.. ondan karasız kaldım en azından olayı ben anlatayım (cunki kız çok yalan söylüyor ve kesin ailesine çok farklı anlatacak olayı) .
Sizin bildiginizi nerden bilecek ? Komşu kizina yüklenirde de annesi var o halleder,siz hic karişmayin.
Sizin de sanki karişasiniz var gibi :)

Her iki türlüde laf yiyeceksiniz kendinizde yazmışsınız zaten.Bence karışmayın kendisi halletsin.

Selam hanımlar..
Ne yapmam gerektiği hakkında bi karara vermedim buraya yazmak istedim .. konu eltimin kızı. (Yurt disinda yasiyorum )Kız 12 yasinda 7 sınıfa gidiyor bu sene okulda başarısız olduğu için okulunu değiştirdiler (burda okullara karne notu ile yaziliyir cocuklar ve 1 sene deneme suresi oluyor eger cocuk basarisiz olursa mecbur degistirmek zorunda kaliyor )ve bizim yan komşunun kizıyla aynı okul ve hatta aynı sınıfa denk geldi .. benimde iki tane kızım var 14 ve 15 yaşlarında ve komşumun kızı ile çok yakınlar ..
Şimdi geleleim konuya eltimin kızı son 3 haftadır sürekli okulda arkadaşlarına sataşıp.kavga ediyormuş.. benim komşunun kızına ve bi kaç çocuğa daha "O.. çocuğu demiş " (özür dileyereek yazıyorum " dünde bi çocuğa eliyle kötü hareket yapmiş kızda ellerini tutunca kıza tokat atmış ve kız yere düşmüş ağlamaya başlamış.. ve normal.olarak sınıf öğretmenine şikayet etmiş (çocuk alman ) ve o tokat attigi kiz bizim.komsunun kızında hakaret ettiğini söylemiş.. öğretmen bunun üzerine ailesini okula çağırmış..
Eltimde ego problemi olan bir kadın ve benim iki kendisinin tek kzii olduğu için sürekli benim kızlarınla bi yarış içinde.. ( benim kızım tek kız. Herkes bi yana benim kızım bir yana .. falan filan tarzında) şimdi ben ona olayı anlatsam okula gitmeden bilgisi olsun yada kızıyla konuşsun desem yanlış anlayacak ve kızını kotuledigimi düşünecek komşunun kızı suçlu duruma düşecek bize anlattığı için belkide ve şikayet ettiği için .. söylesem mi yoksa okulda kendimi duysa ..
Sizi ilgilendiren bisey yok bence karsmayn kadin tavırlarını biliyosun az cok madem hic karsma

Selam hanımlar..
Ne yapmam gerektiği hakkında bi karara vermedim buraya yazmak istedim .. konu eltimin kızı. (Yurt disinda yasiyorum )Kız 12 yasinda 7 sınıfa gidiyor bu sene okulda başarısız olduğu için okulunu değiştirdiler (burda okullara karne notu ile yaziliyir cocuklar ve 1 sene deneme suresi oluyor eger cocuk basarisiz olursa mecbur degistirmek zorunda kaliyor )ve bizim yan komşunun kizıyla aynı okul ve hatta aynı sınıfa denk geldi .. benimde iki tane kızım var 14 ve 15 yaşlarında ve komşumun kızı ile çok yakınlar ..
Şimdi geleleim konuya eltimin kızı son 3 haftadır sürekli okulda arkadaşlarına sataşıp.kavga ediyormuş.. benim komşunun kızına ve bi kaç çocuğa daha "O.. çocuğu demiş " (özür dileyereek yazıyorum " dünde bi çocuğa eliyle kötü hareket yapmiş kızda ellerini tutunca kıza tokat atmış ve kız yere düşmüş ağlamaya başlamış.. ve normal.olarak sınıf öğretmenine şikayet etmiş (çocuk alman ) ve o tokat attigi kiz bizim.komsunun kızında hakaret ettiğini söylemiş.. öğretmen bunun üzerine ailesini okula çağırmış..
Eltimde ego problemi olan bir kadın ve benim iki kendisinin tek kzii olduğu için sürekli benim kızlarınla bi yarış içinde.. ( benim kızım tek kız. Herkes bi yana benim kızım bir yana .. falan filan tarzında) şimdi ben ona olayı anlatsam okula gitmeden bilgisi olsun yada kızıyla konuşsun desem yanlış anlayacak ve kızını kotuledigimi düşünecek komşunun kızı suçlu duruma düşecek bize anlattığı için belkide ve şikayet ettiği için .. söylesem mi yoksa okulda kendimi duysa ..

Muhtemelen eltiniz size bu olayı hiç anlatamayacak siz boşu boşuna olaya dahil olmayın yani. He sorarsa da biliyor muydun diye, evlat hassas bir nokta ben bu konularda konuşmak istemiyorum dersiniz.

Karisma ne alaka anlatacaksinki? Kaldiki iyilik bilen biri degilmis

Siz karışmayın zaten kadın belli ortada iyilik yapcam diye kötü olursunuz. Ne hali varsa görsün

Sizlik bir durum yok karışmayın derim. Komşumla aram bozulsun istemiyorum demişsiniz ama asıl karışırsanız birileriyle aranız bozulur.

Back
X