Eltimin sacma davranisi

Ben beni kiskaniyor demedim ama bu kadar merakı da normal goremiyorum

Cocugu olan insana bir hayirli olsun demiyosun ama merak ediyosun ilginc bence

Son düzenleme:
2 elti saçmalama konusunda tavan yapmışsiniz sanki... etiler birbirini neden kıskanır anlamıyorum.
Sonuçta eşleriniz evleriniz herseyiniz ayrı paylasamama olucak durumda yok.
Yukarida ablattim bastan beri konusmuyor ne yapayim yani zorla konusacak halim yok
Bana da tavirlari sacma geliyor ama benle bi ilgisi yok bu durumun

Hic beceremem ben ole seyleri ya cok duz biriyimdir. Ama bir sekilde arastırmasından rahatsız oldugumu bilmesini isterdim. Bence terbiyesizce bir tavır cunku

Nedir yani?
Dogdugundn beri bi eltinmi vardida su an varlgi/ yoklugu koyuyor?
Anne babamida eksikligine bu kdr takiliyosun?
Merhaba de yine tamam.
Seni ona buna soruyosa ya kiskaniyor seni yada sirf sormus olmk icin soruyodur.
Demekki pekte hazetmiyor.
Sizde hazetmeyin, yokluguda trss gecsin.

Yuzune vur bir tel acio hayirli olsun neden demedjn ben beklemistim de derdi neymis ogren dusman miyiz biz de suratina vur

Onun bebeği olduğunda yapacağınız şey belli :)

Sorunlu bir kisilikmis iste

Hic beceremem ben ole seyleri ya cok duz biriyimdir. Ama bir sekilde arastırmasından rahatsız oldugumu bilmesini isterdim. Bence terbiyesizce bir tavır cunku

Ne bileyim kayın validenle aran iyiyse ona kolpa at. Cok üzüldüm biz yabancı mıyız hayırlı olsun diye aramadı bile ben ona ne kötülük yapmışım kırıldım falan.. Muhakkak ve muhakkak eltinin kulağına çınlar bu sözler :)

Haklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil

Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
bence geldiğinde kabul edin
yalnız bir ara kv lerdeyken falan onu nye hiç aramayıp millete ıncık cıncık soru sorduğunu soruverin
geldim ya ne farkeder derse "bilmem bizim ailede aranır sorulur anne veya baba olan kişi başkalarından soruşturulmaz" gibi bişey diyin
yoksa içinizde kalacak belli

Haklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil

Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
bence geldiğinde kabul edin
yalnız bir ara kv lerdeyken falan onu nye hiç aramayıp millete ıncık cıncık soru sorduğunu soruverin
geldim ya ne farkeder derse "bilmem bizim ailede aranır sorulur anne veya baba olan kişi başkalarından soruşturulmaz" gibi bişey diyin
yoksa içinizde kalacak belli

Bence cok kaale alma
GELMEk istiyorsa gelsin
Bebegin hayirli olsun saglikla buyusun insallah
Ne onem ver ne deger
Agzinin ucuyla hosgeldin dersin
Pek diyaloga girmezsin
Bence senden cekinir bi hali var sanki

Bence o tarz diyaloglara sakin girme
Aramadiginin farkina bile varmadigini dusunsun onemsenmedigini hissetsin
Ki bencede zaten oyle gibi
Cekiniyor bu senden yaklasamiyor

allah aşkınıza cidden siz de dert arıyosunuz.

ne diyeceksiniz. beni aramadı yarım saat görümceme soru sordu hmmm kulağını çekşn hiç svemiyorum bu kızı mı diyeceksiniz.

ya da size gelelim dediklerinde ay yok gelmeyin mi diyeceksiniz.

cidden dert arıyosunuz. tamam karşınızdaki hatalı olabilir ama bu sekişde davranıcaksanız siz de hatalı durumuna düşersiniz.

Hiç sebep yokken iki insan neden görüşmesin ki mutlaka bir nedeni vardır hem 3 ay geçmiş artık tutup neden sana o kadar soru sordu diyemezsiniz görümcene ya da ona. Ayrıca kabul etmemek gibi bir lüksünüz yok bence çünkü elti için değil kaynınız için kabul edeceksiniz sonuçta amcası ve görmek ister yani yiğenini dimi. Hadi elti sormadı kardeşi de mi sormadı herhalde yoğun çalışıyorlar.

herkesin tercıhı sızde mesefalı durun sorun etmeyın...

3 aydır gorusmemıssınız nasıl ıs bu boyle

Yogun mu calisiyorlar? O yuzden arayamadilar hic bole dusunmemistim

Ben de dert degil dedim zaten sadece bir tavir gelistirmek konusunda fikir istedim
Benle konusmamasi umrumda degil ama.yarim saat dedikodu yapmasi da hos degil yani
Ama nedense konu sahibini elestirmek moda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…