Ben beni kiskaniyor demedim ama bu kadar merakı da normal goremiyorumMerakından soruyordur. Mesafeli olduğunuz için sana soramıyordur. Onlara doğumunu falan sorması seni kıskandığını falan göstermez. Merak etmiş sormuş yani, bebeğe hayırlı olsuna gelmesin demek ne alaka anlayamadım, ne yaptı size bu kadın. :)
Yukarida ablattim bastan beri konusmuyor ne yapayim yani zorla konusacak halim yok2 elti saçmalama konusunda tavan yapmışsiniz sanki... etiler birbirini neden kıskanır anlamıyorum.
Sonuçta eşleriniz evleriniz herseyiniz ayrı paylasamama olucak durumda yok.
Kv ler ne diyo peki bu duruma
Sen ara şakayla karışık bak doğum yaptım bir aramadın hayırlı olsun demedin alacağın olsun, haberin yok mu yoksa de taş vur ama ciddi ciddi değil de şakaya vurarak. Bazen bir şeyleri şakaya vurarak söylemek içinde tutmaktan ya da ciddi konuşup kavga etmekten çok daha iyidir.
Onun bebeği olduğunda yapacağınız şey belli :)Aslinda tam olarak dert degil arkadaslar ancak nasil bir tavir gelistiemek gerekir bilemedim
Konuyu uzatmayacagim eltimle.hic iletisimimiz yok cok mesafeliyiz zaten yilda bir iki ancak gorusuyoruz
O zaman da merhaba merhaba
Aslinda boyle olmasi icin bir nedende yok ama neyse onemli degil
Simdi konu su benim 3 ay once bebegim oldu Eltim bir telefon edip hayirli olsun bile demedi ki ne olursa olsun bu kadar nezaket aile icinde gerekir bence Neyse onu da gecelim
Ancak ben hastanedeyken gorumcemi aradi
Onlarin muhabbetleri iyidir
Benim dogumu bebegi en ufak ayrintisina kadar sordu
Bi yarim saat soru sormustur yani
Cok rahatsiz oldum madem ilgilenme nedir yani
Bir sekilde rahatsiz oldugumu soylesem.mi kararsizim
Bir de yollari duser kvye gelirlerse muhtemelen bebek gormeye gelmek isterler kabul etmemeyi bile dusunuyorum
Ne dersiniz?
Bu arada bu ilk degil her konuda boyle bizle ilgili her seyi kv ve gorumceye cok soruyo daha once de denk geldim
Sorunlu bir kisilikmis isteEvlendigimiz zaman biz onlara sık sık giderdik. O zaman bebekleri vardi. Esim yegenini cok seviyodu. Her gittigimizde hediyeler alıyorduk bir de
Ama sonra baktık onlar bize hic gelmiyor biz aramasak konusmuyor. Bunu fark edince biz de oyle davrandık
Bir de onların ve bizim arka arkaya bebeklerimiz oldu. Eltim cocukları kıyaslayan surekli kendini oven davranıslar yaptı. Esim cok bozuldu. Oyle oyle sogukluk oldu yani.
Ben durum boyleyken gorumceme bu kadar sormasina cok sinir oldum ne yalan soyleyim
Hic beceremem ben ole seyleri ya cok duz biriyimdir. Ama bir sekilde arastırmasından rahatsız oldugumu bilmesini isterdim. Bence terbiyesizce bir tavır cunku
bence geldiğinde kabul edinHaklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil
Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
bence geldiğinde kabul edinHaklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil
Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
Hiç sebep yokken iki insan neden görüşmesin ki mutlaka bir nedeni vardır hem 3 ay geçmiş artık tutup neden sana o kadar soru sordu diyemezsiniz görümcene ya da ona. Ayrıca kabul etmemek gibi bir lüksünüz yok bence çünkü elti için değil kaynınız için kabul edeceksiniz sonuçta amcası ve görmek ister yani yiğenini dimi. Hadi elti sormadı kardeşi de mi sormadı herhalde yoğun çalışıyorlar.
allah aşkınıza cidden siz de dert arıyosunuz.
ne diyeceksiniz. beni aramadı yarım saat görümceme soru sordu hmmm kulağını çekşn hiç svemiyorum bu kızı mı diyeceksiniz.
ya da size gelelim dediklerinde ay yok gelmeyin mi diyeceksiniz.
cidden dert arıyosunuz. tamam karşınızdaki hatalı olabilir ama bu sekişde davranıcaksanız siz de hatalı durumuna düşersiniz.
3 aydır gorusmemıssınız nasıl ıs bu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?