- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Ben de dert degil dedim zaten sadece bir tavir gelistirmek konusunda fikir istedim
Benle konusmamasi umrumda degil ama.yarim saat dedikodu yapmasi da hos degil yani
Ama nedense konu sahibini elestirmek moda heralde
Ben de rahatsiz oldum acikcasi bir gozun aydin diyecek iletisimin yok ama bu kadar merak ediyosun sacma yaniyarım saat bebeği sorması dedikodu değil ki. meraklılık anca.
Ben beş yıldır çocuk özlemi çekiyorum tüp bebek dahil birçok tedavi gördüm ama olmadı eltimin çocuklarını çok sevip ilgileniyodum birgün çekti aldı kucagmdan çocuk sevecek kişi kendi dogursun dedi çıktı dışarı okadar agrıma gittiki anlatamamHaklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil
Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
Ben beş yıldır çocuk özlemi çekiyorum tüp bebek dahil birçok tedavi gördüm ama olmadı eltimin çocuklarını çok sevip ilgileniyodum birgün çekti aldı kucagmdan çocuk sevecek kişi kendi dogursun dedi çıktı dışarı okadar agrıma gittiki anlatamambu benim imtahanımdı biliyodum Rabbim kendilignden verdi banada binlerce şükürler olsun ve düşmanım dahi sevindi hayırlı olsun dedi o aramayı bırak msj dahi atmadı ve eşimin 5 kız yigeni var bizimki erkek kıskandıgını biliyorum seninkide öyledir çatlasınlar boşver
Ben beş yıldır çocuk özlemi çekiyorum tüp bebek dahil birçok tedavi gördüm ama olmadı eltimin çocuklarını çok sevip ilgileniyodum birgün çekti aldı kucagmdan çocuk sevecek kişi kendi dogursun dedi çıktı dışarı okadar agrıma gittiki anlatamambu benim imtahanımdı biliyodum Rabbim kendilignden verdi banada binlerce şükürler olsun ve düşmanım dahi sevindi hayırlı olsun dedi o aramayı bırak msj dahi atmadı ve eşimin 5 kız yigeni var bizimki erkek kıskandıgını biliyorum seninkide öyledir çatlasınlar boşver
Teşekkür ederim erkek kız ayrımı nasıl yaparım ben saçının teline hasretim çocugumun çok bekledim günlerce dua ettim saglıklı hayırlı evladım olsun diye nekadar şükretsem az ben sadece eltimin fesatlıgını vurgulamak adına yazdım şimdi bitane tekme atıyo karnımdan çıkarıp elini ayagını yemek istiyorum kız erkek rabbim hayırlısını versin isteyen herkesi sevindirsinerkek kız ayrımı yapmam. sizin de yapmadığınıza inanıyorum. ama burda elti buna bozuluyorsa ohh sefamız olsun. ne kötü niyetli biriymiş. hayırlısı ile doğurun :))
Teşekkür ederim erkek kız ayrımı nasıl yaparım ben saçının teline hasretim çocugumun çok bekledim günlerce dua ettim saglıklı hayırlı evladım olsun diye nekadar şükretsem az ben sadece eltimin fesatlıgını vurgulamak adına yazdım şimdi bitane tekme atıyo karnımdan çıkarıp elini ayagını yemek istiyorum kız erkek rabbim hayırlısını versin isteyen herkesi sevindirsin
Kaynananın evinde de mi karşılaşmıyorsunuz eltilerinle o zaman napıyorsunuz. Ben sevmesemde konuşmak zorunda kalıyom eltimle mesela,çünkü kaynım çok fena hemen olay çıkarıyor.5 yillik evliyim eltilerimle bir kere konusmuslugum yok evlendigimde ne dugunume geldiler ne hamile oldugumda tebrik ettiler umrumdami hiiic degil
yok kv baska sehirde yasiyor eltilerim baska sehirlerde hic karsilasmadik. eltilerimi hic tanimadigim icin severmiydim sevmezmiydim bilmiyorum. ama hic arayip sormadilar beni ne düğünüm de ne hamileligimde ben umursamiyorum acikcasiKaynananın evinde de mi karşılaşmıyorsunuz eltilerinle o zaman napıyorsunuz. Ben sevmesemde konuşmak zorunda kalıyom eltimle mesela,çünkü kaynım çok fena hemen olay çıkarıyor.
Eşim çok pısırık ve ona göre hep ailesi haklı ne yazık kiyok kv baska sehirde yasiyor eltilerim baska sehirlerde hic karsilasmadik. eltilerimi hic tanimadigim icin severmiydim sevmezmiydim bilmiyorum. ama hic arayip sormadilar beni ne düğünüm de ne hamileligimde ben umursamiyorum acikcasi
kaynin olay cikartiyorsa esin de cikarsin bir olay
Iki eltiniz gliba ilk gelinse seni kisknmistirAslinda tam olarak dert degil arkadaslar ancak nasil bir tavir gelistiemek gerekir bilemedim
Konuyu uzatmayacagim eltimle.hic iletisimimiz yok cok mesafeliyiz zaten yilda bir iki ancak gorusuyoruz
O zaman da merhaba merhaba
Aslinda boyle olmasi icin bir nedende yok ama neyse onemli degil
Simdi konu su benim 3 ay once bebegim oldu Eltim bir telefon edip hayirli olsun bile demedi ki ne olursa olsun bu kadar nezaket aile icinde gerekir bence Neyse onu da gecelim
Ancak ben hastanedeyken gorumcemi aradi
Onlarin muhabbetleri iyidir
Benim dogumu bebegi en ufak ayrintisina kadar sordu
Bi yarim saat soru sormustur yani
Cok rahatsiz oldum madem ilgilenme nedir yani
Bir sekilde rahatsiz oldugumu soylesem.mi kararsizim
Bir de yollari duser kvye gelirlerse muhtemelen bebek gormeye gelmek isterler kabul etmemeyi bile dusunuyorum
Ne dersiniz?
Bu arada bu ilk degil her konuda boyle bizle ilgili her seyi kv ve gorumceye cok soruyo daha once de denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?