Eltimin sacma davranisi

bende bu eltileri anlamıyorum.benimde bir eltim var allahlık baska sehirde yılda 2 kez konusursak yahu nasıl bir insan anlamadım.ne beni arar ne sorar hep ben arardım.ben böyle yapmacık ilişkilere cok kızıyorum.
madem yabancıyız hiç görüşmeyelim
NE YÜZÜM NE YÜZÜN BENDE BÖYLEYİM SİMDİ KESTİM İLETİŞİMİ YASANAN SEYLERDE OLDU BİTTİ BENİM İÇİN

Ben de dert degil dedim zaten sadece bir tavir gelistirmek konusunda fikir istedim
Benle konusmamasi umrumda degil ama.yarim saat dedikodu yapmasi da hos degil yani
Ama nedense konu sahibini elestirmek moda heralde

yarım saat bebeği sorması dedikodu değil ki. meraklılık anca.

Haklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil

Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum
Ben beş yıldır çocuk özlemi çekiyorum tüp bebek dahil birçok tedavi gördüm ama olmadı eltimin çocuklarını çok sevip ilgileniyodum birgün çekti aldı kucagmdan çocuk sevecek kişi kendi dogursun dedi çıktı dışarı okadar agrıma gittiki anlatamam bu benim imtahanımdı biliyodum Rabbim kendilignden verdi banada binlerce şükürler olsun ve düşmanım dahi sevindi hayırlı olsun dedi o aramayı bırak msj dahi atmadı ve eşimin 5 kız yigeni var bizimki erkek kıskandıgını biliyorum seninkide öyledir çatlasınlar boşver

erkek kız ayrımı yapmam. sizin de yapmadığınıza inanıyorum. ama burda elti buna bozuluyorsa ohh sefamız olsun. ne kötü niyetli biriymiş. hayırlısı ile doğurun :))

Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alın insallah
Cok ilginc olmus gercekten iste insanlar gercek yuzunu saklayamıyor

erkek kız ayrımı yapmam. sizin de yapmadığınıza inanıyorum. ama burda elti buna bozuluyorsa ohh sefamız olsun. ne kötü niyetli biriymiş. hayırlısı ile doğurun :))
Teşekkür ederim erkek kız ayrımı nasıl yaparım ben saçının teline hasretim çocugumun çok bekledim günlerce dua ettim saglıklı hayırlı evladım olsun diye nekadar şükretsem az ben sadece eltimin fesatlıgını vurgulamak adına yazdım şimdi bitane tekme atıyo karnımdan çıkarıp elini ayagını yemek istiyorum kız erkek rabbim hayırlısını versin isteyen herkesi sevindirsin

amin :)

Direkt sizinle konuşabilirdi ama görümce yoluyla bilgi almayı uygun görmüş bunun adı kıskançlık
Kabul etme zaten öyle insanlar sendende bebeğindende uzak dursun valla

oyunu kuralına göre oynayacaksın o halde. o kendisini ilgili gösteriyor kv ve görümceye
sen de geldiğinde aynı numarayı yapıp, geldiğinde ilgili davranmalısın
seni bir durum olduğunda kv kötülemek isterse, gelmelerini kabul etmezsen, haklısın seni evine almadı derler.
hem bizim gelenek göreneğimize göre eve gelene gelme denmez, arada aleni bir durum yoksa
sadece soguk rüzgarlar var arada

onun amacı seni hiçe saymak demek ki aramıyor sormuyor, sen onu evine istemezsen, senin moralini bozdugunu, başarılı olduğunu görecek. tam aksine sıcak davran bence.

5 yillik evliyim eltilerimle bir kere konusmuslugum yok evlendigimde ne dugunume geldiler ne hamile oldugumda tebrik ettiler umrumdami hiiic degil
Kaynananın evinde de mi karşılaşmıyorsunuz eltilerinle o zaman napıyorsunuz. Ben sevmesemde konuşmak zorunda kalıyom eltimle mesela,çünkü kaynım çok fena hemen olay çıkarıyor.

bebek görmeye gelirse kabul etmemezlik yapmayın yerinizde olsam hiç önemsemezdim

Kaynananın evinde de mi karşılaşmıyorsunuz eltilerinle o zaman napıyorsunuz. Ben sevmesemde konuşmak zorunda kalıyom eltimle mesela,çünkü kaynım çok fena hemen olay çıkarıyor.
yok kv baska sehirde yasiyor eltilerim baska sehirlerde hic karsilasmadik. eltilerimi hic tanimadigim icin severmiydim sevmezmiydim bilmiyorum. ama hic arayip sormadilar beni ne düğünüm de ne hamileligimde ben umursamiyorum acikcasi
kaynin olay cikartiyorsa esin de cikarsin bir olay

Eşim çok pısırık ve ona göre hep ailesi haklı ne yazık ki

Hangi eltinin saçma davranışı yok ki boşverin gelmek isterse kabul edin

Iki eltiniz gliba ilk gelinse seni kisknmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…