Eltimin sacma davranisi

1907

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
276
234
303
İzmir
Aslinda tam olarak dert degil arkadaslar ancak nasil bir tavir gelistiemek gerekir bilemedim
Konuyu uzatmayacagim eltimle.hic iletisimimiz yok cok mesafeliyiz zaten yilda bir iki ancak gorusuyoruz
O zaman da merhaba merhaba
Aslinda boyle olmasi icin bir nedende yok ama neyse onemli degil

Simdi konu su benim 3 ay once bebegim oldu Eltim bir telefon edip hayirli olsun bile demedi ki ne olursa olsun bu kadar nezaket aile icinde gerekir bence Neyse onu da gecelim

Ancak ben hastanedeyken gorumcemi aradi
Onlarin muhabbetleri iyidir
Benim dogumu bebegi en ufak ayrintisina kadar sordu
Bi yarim saat soru sormustur yani
Cok rahatsiz oldum madem ilgilenme nedir yani
Bir sekilde rahatsiz oldugumu soylesem.mi kararsizim
Bir de yollari duser kvye gelirlerse muhtemelen bebek gormeye gelmek isterler kabul etmemeyi bile dusunuyorum
Ne dersiniz?

Bu arada bu ilk degil her konuda boyle bizle ilgili her seyi kv ve gorumceye cok soruyo daha once de denk geldim

Meraklı bir tip belli hiç sevmem soru soran yerli sherlock holmesleriAklı sıra sana tavır yapıyor...

Iyi gelini oynuyor. Merak ettiginden degil iste onlarin gozunu boyamaya calisiyor. Hic konusunu dahi yapma bence. Umursamaz ol. Gelmek isterse yinebence kabul et. Ortada elle tutlur bir sey yok. Sen kotu olursun. Istemiyorsan da o geldiginde bi yere git annene falan bastan onlemini al ama gelmedi de aramadi da ondan istemiyorum muhabbetine esinle bile olsa girme.

Haklisiniz konusunu yaparsam onemsemis olurum ki gercekten arayip aramamasi umrumda bile degil

Ancak bir gozun aydin diyemeyen insanin yarim saat ıncık cıncık arastırmasına cok sinir oldum

Kabul etmeyerek kabalik etmis olursunuz. Ama madem bundan rahatsiniz dile getirin. Gorumce ve kv de soyleyin, eger merak ediyorsan onu ara desinler. Hic mi onlarda aranizi yapmaya calismiyor?

Madem bir sebep yoktu niye böyle oldu ki araniz ne gerek vardı. Esleriniz kardeş sonuçta gorusebilirdiniz.
seni aramayıp başkasına sorması tuhaf.gelirse de gelsin ama kabul et

birini red etmek bile onu taktığının bir kanıtıdır nötr olun gelirse gesin gelmezse gelmesin sıradanlaştırın
eltimi o kim hım

Piii kiskaaanc cirkeef. Eltiniz diye soylemiyorm ama masallah baya bi fesatmis ki aramamis.

Madem bir sebep yoktu niye böyle oldu ki araniz ne gerek vardı. Esleriniz kardeş sonuçta gorusebilirdiniz.
seni aramayıp başkasına sorması tuhaf.gelirse de gelsin ama kabul et

Evlendigimiz zaman biz onlara sık sık giderdik. O zaman bebekleri vardi. Esim yegenini cok seviyodu. Her gittigimizde hediyeler alıyorduk bir de

Ama sonra baktık onlar bize hic gelmiyor biz aramasak konusmuyor. Bunu fark edince biz de oyle davrandık

Bir de onların ve bizim arka arkaya bebeklerimiz oldu. Eltim cocukları kıyaslayan surekli kendini oven davranıslar yaptı. Esim cok bozuldu. Oyle oyle sogukluk oldu yani.

Ben durum boyleyken gorumceme bu kadar sormasina cok sinir oldum ne yalan soyleyim

Yerinizde olsam hiç bir şey söylemem. Gelmek isterlersede gelsin gitsinler. Sonrasında aynen devam. Sende onun birşeyine 3 ay sonra gidersin oldu bitti.

Cekemiyorlaarrrrar biziiiiii kıskaniyorlaaarrrr biziiii gııybeeettttttt

Merakından soruyordur. Mesafeli olduğunuz için sana soramıyordur. Onlara doğumunu falan sorması seni kıskandığını falan göstermez. Merak etmiş sormuş yani, bebeğe hayırlı olsuna gelmesin demek ne alaka anlayamadım, ne yaptı size bu kadın. :)

2 elti saçmalama konusunda tavan yapmışsiniz sanki... etiler birbirini neden kıskanır anlamıyorum.
Sonuçta eşleriniz evleriniz herseyiniz ayrı paylasamama olucak durumda yok.

Sen ara şakayla karışık bak doğum yaptım bir aramadın hayırlı olsun demedin alacağın olsun, haberin yok mu yoksa de taş vur ama ciddi ciddi değil de şakaya vurarak. Bazen bir şeyleri şakaya vurarak söylemek içinde tutmaktan ya da ciddi konuşup kavga etmekten çok daha iyidir.

5 yillik evliyim eltilerimle bir kere konusmuslugum yok evlendigimde ne dugunume geldiler ne hamile oldugumda tebrik ettiler umrumdami hiiic degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…