Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

haklisin...bu zamana kadar esimin medenice konusmasini bekledim konusmadi...tabiki gidip kavga cikaricam demiyorum ama fikrim neyse belirticem...kirici olmaktan korkuyorum sadece aslinda icimden gecen beni aramaya tenezzülün yoksa esimide arama demek ama korkarim bunu dedigimde esim karsima gececektir....benim sabrettigimi görmezden gelip....

peki konuştuktan sonra eltin yine ısrarla eşini ararsa?

Bu olayı kafanda bitirebilecek misin?

Ki inşallah tamtersi olur ama ihtimal yinede???

peki konuştuktan sonra eltin yine ısrarla eşini ararsa?

Bu olayı kafanda bitirebilecek misin?

Ki inşallah tamtersi olur ama ihtimal yinede???

ne gibi bitiribilecekmiyim?

pek kimseye küsemem onu kastediyorsan...eltimi eger bi nebze tanidiysam kesinlikle inat ettigini inkar edecektir....inadina aramaya devam edermi bilemem ama kabul etmeyecegini biliyorum....

nasil olduysa biraz önce beni aradi...bana kagitta yazili bi dua vermisti onu sordu...bulamadigimi söyledim is yerindeyim müsait degilim dedim fazla uzatmadim....kapadim telefonu....anlayacagin esim konusmakta gec kaldi....bisey dese ariyorum ya diyip siyrilacak isin icinden....bu zamana kadar yapilanlara sünger cekmis olacaklar ama ben malesef onlar kadar kolay unutamayacagim....

yani eltinle konuştuktan sonra yine aynı şekilde seni aramazsa;

bu konuda artık üzülmekten vazgeçebilecek misin?

Olur ya daha da inat eder...

birde yarin icin beni cagirdi...baska misafirleri gelecekmis...sende gel isten sonra dedi....yani karsima gecip hic bisey olmamis gibi davraniyor suan...

yani eltinle konuştuktan sonra yine aynı şekilde seni aramazsa;

bu konuda artık üzülmekten vazgeçebilecek misin?

Olur ya daha da inat eder...

ben o konusmayi yaptiktan sonra daha fazla inat edecegini sanmiyorum ama önce bi soguk davranacaktir....ederse de gözümde minimuma düsen degerini de yerle bir eder....

ben o konusmayi yaptiktan sonra daha fazla inat edecegini sanmiyorum ama önce bi soguk davranacaktir....ederse de gözümde minimuma düsen degerini de yerle bir eder....

en azından içinden atarsın;

Konuş gitsin.....Ne kaybedersin dimi ama ..Off ölümlü dünya ya...

Anlamıyorum şu insanları...Anlayamayacağım da galiba..Hoş artık anlamak gibi bir çabam yok(kendi kendime konuşuyorum)

cümleyi yazdigim sekilde kurmam söylemem agir olurmu?ben de anlamiyorum....

güzel fikir birazcik daha tiyo verebilirsin....

Deki;

Biz seninle düne kadar iyi anlaşıyorduk;

Sennide bana benimde sana iyiliğimiz olmuştur;

Bana kırılabilirsin,kızabilirsin;aslında bunları benimle konuşmanı isterim;ama bunuda yapmıyorsan gene saygı duyarım;

Ancak birşey olduğunda beni değil eşimi araman abes kaçıyor,hoş olmuyor,beni ezip geçiyorsun;

Buna gerek yok..Yanlış oluyor...Sana yakışmıyor de,

Aynısı sana yapılsa ne hissedersin de...

Kibar kibar..konuş,vicdan yapsın,öfkelenme..

Bizler yetişkin insanlarız,sorunlarımızı konuşarak çözelim;

Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok..gerek yok buna de

ay coştummmm

Sadece azıcık sabr gösterip üstünede sevap kazanıp eşinizinde gönlünü okşayacağınız bir işi yapmak varken
Siz özellikle buradaki yorumlarla ve nefsınızle başbaşa kalıp durumu '' eltinizle savaşa , eşinizlede kavgaya dönüştürmeye '' başarmışsınız ..

Gerek varmıydı bukadar uzatmaya , kavgaya , kötü söze vs .. ?
Yani insan eltisi için eşiyle bu denli yüzgöz olurmu ?
Yazdıklarınızın hepsını okudum : hıc mantıklı bır tavrınız ve sözlerınız olmamış eşinize karşı.
Eltınızle olan dıyaloglarınız ve tavrınıza hıcbır ıtırazım yok .
Ama o kadar yanlış bir tavır sergilemissiniz ki : Şuan eşinizin gözünde : Kinci , insanlıktan anlamayan , hoşnutsuz , kıskanç bir kadın durumuna dusmussunuz . Kesınlıkle böyle değilsiniz ama yaptıgınız yanlış tutum sizi boyle gosterıyor

Bence biranca kendinizi toparlayın : eşinizle aranızı düzeltin ve aranıza kımseyı sokmayarak eltinize gereken mj'ı verin
.

yürü be kim tutar seni...valla Allah senden razi olsun biraz kafam dagildi....güzin abla gibi geldin bana birde esim konusunda care bul bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…