konu basligini görenler ve daha önce okumus olanlar bu mevzu hala cözülmedimi diyecekler belki kendi kendilerine...evt haklisiniz ama artik olay baska yerlere geldi getirildi....
eltimin davranislarindan artik cok rahatsiz oluyorum...resmen bana inat davranislari....her ne olursa olsun sürekli esimi ariyor....ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum...ben dururken durmadan esimi aramasi lavbali davranislari beni cok sinir ediyor....dün yine aynisi yasandi(sürekli yasaniyor ayni durum)...bize geleceklerdi....eltim kendi cep telefonundan esimin cebini aramis...her ne olursa olsun tercihi sürekli esimi aramak...telefon yatak odasindaydi duymamisiz...ardindan ev telefonu caldi arayan kaynimdi...müsaitseniz size gelicez dedi...bende buyrun gelin dedim...kapattiktan sonra esime bu durumdan rahatsiz oldugumu tekrar söyledim...cünkü kaynim kendi cep telefonundan ariyordu evi...o da bana haklisin ilk firsatta konusucam dedi....ama bu beni tatmin etmedi...asiri derecede sinirlendim sinirimden agladim....neyse geldiler sonra...hic benimle muhattap olmadi...türkiyede cektigimiz görüntülere bakti....her ne sorduysa sürekli esimle lavbali sekilde konustu....hic benimle muhattap olmadi ben yokmusum gibi davrandi benim evimde....
Seni ciddiye almayan bi inanı kafana niye takıyorsun? O seninle muhatap olmuyorsa sen de onunla olma.... Bırak eşini arasın. Seni aramaması daha iyi bence.
Çok fazla takılıyorsun böyle şeylere. Kızma ama "lavbali değil, laubali"
bence eşin çok yüz vermiş ne demek cnm benimle muhatappı görmeyip eşimle muhattap olacak olmasın ya ikimi<le muhattap olsun yada hiçbirimizle derdim heralde
yok kizmadim düzeltebilirsin taniki...
ben beni aramamasina takilmiyorum ama bende onu aramayip durmadan kocasini aramiyorum....
Senin kızdığını biliyor ya gıcıklığına yapıyor eminim.
bir kere bir ip kopmuş aranızda sonra inada bindirmiş. ilk alışveriş mevzusunda şey diye düşündüm, "bu eltiniz çok iyi niyetli, yüzü yumuşak, uyanık arkadaşı baskı yapıyor eltinize. o da eşine laf geçiremeyince size atıyor... " ama böyle olsa siz kızdığınızda alttan alır "haklısın bi an boş bulundum sağol canım" derdi konu kapanırdı.
size gıcıklık yapıyor, sizi görmezden geldiğini gözünüze sokmak için de sık sık eşinizi arıyor size geliyor... siz ne derseniz boş o kadına... eşiniz sizi dinleyip kenara çekilmemeli. bir daha eşinizi mi aradı, eşiniz der "beni niye arıyorsun ki ara eşimi hanım hanıma konuşun" ya da misafirliğe gelecez diye aradığında "misafir gidileceği evin hanımına haber verilir ağırlayacak olan o beni niye arıyorsun ki" desin. yok yüzüm tutmaz, sen hallet derse de eşiniz de kabahatli bu durumda. eşiniz tepki koysa işin ciddiyetini anlar geri adım atar gibi geliyor.
siz şimdi mesafe alsanız, eşiniz almasa siz kötü olursunuz. karı-koca ekip olarak hareket edebilmek çok önemli. nasıl yapılır? bilmem kelin ilacı olsa kendi başına sürer :)
konu basligini görenler ve daha önce okumus olanlar bu mevzu hala cözülmedimi diyecekler belki kendi kendilerine...evt haklisiniz ama artik olay baska yerlere geldi getirildi....
eltimin davranislarindan artik cok rahatsiz oluyorum...resmen bana inat davranislari....her ne olursa olsun sürekli esimi ariyor....ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum...ben dururken durmadan esimi aramasi lavbali davranislari beni cok sinir ediyor....dün yine aynisi yasandi(sürekli yasaniyor ayni durum)...bize geleceklerdi....eltim kendi cep telefonundan esimin cebini aramis...her ne olursa olsun tercihi sürekli esimi aramak...telefon yatak odasindaydi duymamisiz...ardindan ev telefonu caldi arayan kaynimdi...müsaitseniz size gelicez dedi...bende buyrun gelin dedim...kapattiktan sonra esime bu durumdan rahatsiz oldugumu tekrar söyledim...cünkü kaynim kendi cep telefonundan ariyordu evi...o da bana haklisin ilk firsatta konusucam dedi....ama bu beni tatmin etmedi...asiri derecede sinirlendim sinirimden agladim....neyse geldiler sonra...hic benimle muhattap olmadi...türkiyede cektigimiz görüntülere bakti....her ne sorduysa sürekli esimle lavbali sekilde konustu....hic benimle muhattap olmadi ben yokmusum gibi davrandi benim evimde....
canım benım eltımde aynıdır gelınce benle konusur ama telefon konusunda benı hıc aramaz hep esımı arar bense bısey oldugunda esımın abısını degıl eltımı ararımmm bıze gelecekler esımı arar esım benı arar ole sonra eltıme gerı doner garıp durumlar ama ne olursa olsun eslerımızın yuz vermesınden kaynaklı ılk o gelın gelmısss sureklı beraberlermıs sımdı gelınler ıkı oldu benı ıcıne sındıremedı dıye dusunuyorummama esın sana konusacagını solemıs ne guzel benım esım hıc gormez bıle ne fark eder ha senı ha benı aramıs derr nelere takılıosun der ben daha cok kudururum ama artık bende cok takılmamaya calısıyorum
bence biraz daha ön plana çıkıp eşindense kendin ön planda olmalısın eltin ve eşinin kardeşi ile.
onu da yakın görüyorlar besbelli bunu değiştirirsen o sinir olduğun şeyler de azalıcak
ondan sonra da biraz görüşme sayısını azaltırsın belli bi seviyede tutarsın.
bence eşin bişey konuşmasın canım ya bu konu hakkında konuşulmaz yani ne dicek karım seni sevmiyor mu dicek, aramandan rahatsız mı dicek bence yanlış anlaşılır konuşmasın, ama biraz kendini çeksin arka plana, sen de biraz daha atak ol, sinir olsan da öyle değilmişin gibi düşün iyi şeyler düşün, hem samimi hem de yanlış yapıldı mı sert çıkan bir tavrın olsun o zaman abuk subuk şeyler istediğinde lafını söylersin, ama direk sana söylediği için de istemediğin durumlara girmene gerek kalmaz.
bi de eşin o aradı mı açmasın sana söylesin, sen ara eşim işte çok yoğun bi ara konuşmuştuk sen aramışın canım ne oldu fln diye aradım diye sen ara eltini, böyle böyle iletişimi senle kurmasını sağla.
yakin görmelerinden ziyade burda amac sadece beni sinir etmek malesef...inanin artik tartismanin asil sebebi degil sinir olmam yasandi bitti...esim tabiki eltime seni sevmiyor demeyecek medenice konusacak güyya ben tabiki o sekilde gidip konusmasini tarismasini istemiyorum sadece benim rahatsiz oldugum konulari dile getiricek...
esim malesef ki arkamda degil ztn bunu bana hissettiriyor....
canım eminim ki yaşım senden çok küçük ama sana bir örnek vereceğim bi kız arkadaşım bir kızı çok kıskanıyordu, kız da rahat bir kızdı alelade yazmasa da kızın sevgilisiyle daha yakındı. geliceği zaman onu arardı mesela vs. ama arkadaşım nası olduysa arkasından küfrettiği kızın yüzüne güler yüz canım cicim yaparakk daha samimi oldu. en son kız geldiğinde aynı şehre çocuğu aramış görüşelim fln diye o da demiş ki ben burda değilim yazlıktayım. halbuki yalan gayet de şehirdeydi. neyse sonra çocuğun sevgilisini aradı kız ve onda kaldı birlikte takıldılar vs. şimdi de görüşüyorlar kızın erkek arkadaşı fln oldu bu arada, ama kızla kendi sevgilisinin arasını soğuttu nasıl başardıysa. hoş bana kalırsa bu kadar büyütcek bişey yoktu gereksiz kıskançlık yaptı, senin durumun kıskançlık olmasa da sinirinin sebebi inat. kocanla konuşup işbirliği yapmalısın. o istediğin gibi davrandığı zaman, iletişim kuracağı kişi sen olucaksın eltinin böylece aranızdaki ilişkiyi sen ayarlayabiliceksin. ben de zorlanıyorum nefret ediyorum ama bu devirde iki yüzlülük kar ediyor.
Mademki seni sinir etmek için yapıyor;
Sende eltinin yanında olabildiğince rahat ol ve bol kahkaha at...
Seni sinir etmek isteyen insanın yanında ne kadar rahat olursan o kadar iyi...
Sen olayların detayını ve iç yüzünü bildiğin için onların yanında geriliyorsun;
Eşin bu yönden bakmadığı için rahat ve seni suçluyor..
O zaman sen kafanda eltini bitir ki;
bu durum seni rahatsız etmesin...
Seni takmayanı sede takma,
Zor oluyor ama zamanla oluyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?