yürü be kim tutar seni...valla Allah senden razi olsun biraz kafam dagildi....güzin abla gibi geldin bana birde esim konusunda care bul bari....
Sadece azıcık sabr gösterip üstünede sevap kazanıp eşinizinde gönlünü okşayacağınız bir işi yapmak varken
Siz özellikle buradaki yorumlarla ve nefsınızle başbaşa kalıp durumu '' eltinizle savaşa , eşinizlede kavgaya dönüştürmeye '' başarmışsınız ..
Gerek varmıydı bukadar uzatmaya , kavgaya , kötü söze vs .. ?
Yani insan eltisi için eşiyle bu denli yüzgöz olurmu ?
Yazdıklarınızın hepsını okudum : hıc mantıklı bır tavrınız ve sözlerınız olmamış eşinize karşı.
Eltınızle olan dıyaloglarınız ve tavrınıza hıcbır ıtırazım yok .
Ama o kadar yanlış bir tavır sergilemissiniz ki : Şuan eşinizin gözünde : Kinci , insanlıktan anlamayan , hoşnutsuz , kıskanç bir kadın durumuna dusmussunuz . Kesınlıkle böyle değilsiniz ama yaptıgınız yanlış tutum sizi boyle gosterıyor
Bence biranca kendinizi toparlayın : eşinizle aranızı düzeltin ve aranıza kımseyı sokmayarak eltinize gereken mj'ı verin.
bence eşinle aranı iyi tut;
Bu konuda onu huzursuz etme;
neticede eltinle arandaki sorunu eşin çözemez;
ya hiç yansıtma eşine ki en doğrusu bu;
Erkekler böyle kadınsal sorunların içinde olmayı sevmezler bu onlara itici gelir...
Eşine güleryüzlü ve hayatından memnunmuş gibi görün...
sen gül be güzelim,dert etme bunları kendine,değmez,bak evliliğine eşine...
Gündemin bu konular olmasın...
dün esime msj yazmistim hic bi sekilde benim arkamda degilsin diye...hic bi tepki vermedi....bugün tekrar konu acildi...birau önce aradi sen ne yapmami istiyorsun dedi...bende sen biliyorsun dedim ama bu sirf benim düsüncemse konusma dedim eger beni desteklemiyorsan hic bi sekilde hakli bulmuyorsan...hani dün buraya yazmistim ya eltim aradi cagirdi diye...dün güyya esim arayip konusmus her ne konustuysa benim defalarca üstüne basa basa benim yanimda konus dememe ragmen...bazilariniz diyecektir simdi ne farkeder diye...cok sey farkediyor malesef...konusma tarzi ve söyledikleri...neden benim yanimda konusmaktan rahatsiz olup günlerce bekledi....kendimi o kadar kandirilmis hissediyorum ki...bana olmadik hakaretleri saydi esim telefonda...sen ne istiyorsun benim ailemden diye...sen hastasin diye...nefret ediyorum suan ikisindende....otursun simdi cok sevgili eltim üstüne bi bardak soguk su icsin...
gitmedin mi?eltine..
terrakota neden sordun?
merak ettim kız neden olcak...
bide eltin sana ne yaptı bu kadar ben eski konunu bilmiyorumda?
eltin biraz arsız galiba ban ablama bile sana gelcek diye arayıp çcuğuma bak diyemem hiçde sewmem öle emri vaki yapan insanları belki içind kötü niyet yok ama sen eşinle huzursuz oluyosun sonuçta bundan sonra taviz verme derim yani eltim yok ama olsaydı böle durumlarda kalmamak için koyardım tavrımı arkadaşımın alışverişini yap demekte ne demek yaa bide ıslanmışsınız okudukça sinirlendim cahilmi nee? bence hiçde abartmıyosun kadın ukala sanırım biraz yüz verme derim..
yorumunuz icin tsk ederim...ne kadarini okudunuz bilmiyorum ama olay bambaska yerlere geldi suan....
20.sayfaya kadar okudum siizn elti bende olsa ben marketin ortasında bu ne samimiyet lan diye bi cırlardım onun kulağına bidaha öle abuk sabuk kelimeler kurup lağbali olamazdı benim kocamla bence bu kadın zamannında dert yanmamış şikayet etmiş sizi ve yine bence kocanızı arayıp duygu sömürüsü yapıyo ya elti eltiyle muhattap olur bacanakta bacanakla senin kocanı hangi mantığa hizmetle bukadar ara yada senin kocan ne diye durmadan bu kadını savunur size tamam sen haklısın dese yada eltine beni değil eşimi ara bu olay ikinizin arasında beni karıştırmayın dese zaten bu kadın hergün aramaz bukadar dimi ama? ben sizin yerinizde olsam eşimi yollarım dışarıya çağırırım bu eltiyi ewe sıkıştırırım köşeye konuşurum adam akıllı arkanızda bitek eşiniz var onuda kaybetmeyin derim bence ona yansıtmayın elti sinir olup eşinizi arayıp ben bunada kırıldım desin adamda ozaman ona derki bizim gelinimiz çok kaprisli ama böle olduğu zaman siz sinirli kinci taraf diye algılanırsınız bazı arkadaslarda öyle yorumlar yazmışlarki eltiniz yazıyo zannettim walla :))
sizin bu eltinizde bi fitne fesat sezdim ama ben neyse kocanızla aranızın bozulduğunu bal gibi biliyo sebeb olduklarının farkında...inş.en kısa zamanda normale döner herşey hayatınızda
bazen insanlar o kadar rahat oluyor ki;sussan içinde patlıyor,
konuşsan bi işe yaramyor galiba...
sizin bu eltinizde bi fitne fesat sezdim ama ben neyse kocanızla aranızın bozulduğunu bal gibi biliyo sebeb olduklarının farkında...inş.en kısa zamanda normale döner herşey hayatınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?