valla yazılanların çoğunu okudum yüzde yüz haksız değilsiniz ama yüzde yüz haklı da değilsiniz. Eltiniz inatlaşmış ama siz onun iki katı inat yapmışsınız. eşinizi aramasına bozuluyosunuz ama 10 sene eşim onlarda kaldı neredeyse demişsiniz siznle küs olunca aramasın mı sanırım yaptıklarının çoğunu eşinizi kardeşi olarak görmesinden ileri geliyo.Valla okuduklarıma çok şaşırdım ben kendime kinci derdim ama artık kendime haksızlık yapmıycam
Lal merhaba
Konunun en basında da aynı cümleleri kurmuştum kafana girene kadar da aynılarını yazmaya devam edecem.yazdıklarını okudukça eski beni görüyorum.sana edindiğim tecrubelerini söyleyecem sinirinden olsende asla baskalarına belli etme buna esinde dahil.sen kizdikca insanlar üzerine gelir ve bundan müthiş zevk alır.o zevki kimseye tattirma.sen böyle soylendikce evliliğinin altına dinamit dosersin.erkekler inattir sen hayır dedikce bildiklerini okurlar.duygularinla degil aklinla hareket edersen kazanırsın.icini vermeden hah ha hi yap,iyi geçin kaybetmez aksine sen kazanırsın deger mı 3kurusluk kisiler icin delirip,evliliğini yıpratmaya.eşini ov baskalarının yanında,yucelt,kavga etme kesinlikle.
Mesela en sonolayda esınwc den çıkınca ne gerek var burdalar diyorsun gir eşinin koluna mutlu mutlu çık dışarı.eğer onlar söylerse esine doğal bir sekilde aa askım seni görünce aklımdan çıkmış de.yada söyledin madem çık yukarı o kadın orada onu kafaya taktığını birkez daha anladı.oynayamiyorum yok mecbursun asla unutma.
Karı Koca eltinizin arkadaşının alışverişini yapmanız bana tuhaf geldi...
ben olsam, bana böyle bir şey teklif edilse "Bir de üst kat komşuna sor bakiim, bir şeyler lazımsa çıkmasın hiç, ona da biz alalım..." derim yani...
Eltim kendisi için istese, hiç problem değil... İşi düşmüş, istemiş.. aileden derim geçerim..
Yalnız...
Bir arkadaş çok doğru yazmış...
İşi inada sürüklemeyin artık.. Görülen o ki.. bu meselede, eşinizi seviyorsanız eğer, alttan alan taraf siz olacaksınız hep...
Bu yüzden alttan alacağınız bir konuyu hiç gündeme getirmeyin...
Boş verin...
Siz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla... Eltiniz çalışıyor mu?
Aranızda ki farklılıklardan konular türetebilirsiniz... Rahatsızlığınızı eşinize, eltinize falan belli etmeyin...
Farklılıklarınızla ezin...
Konuyu açamıyorum.. hayatınızı bilmediğim için.. ama böylelerine had bildirilecekse eğer.. farklı yollardan olmalı...
Eltin ve esın bosver içindekileri bilmesin.bildiklerinde hicbirsey değişmeyecek.sen sabrınız,davranislarinla tavrını kOy.en önemlisi o an kızma sakın duşun aklın ne dıyorsak onu yap..
ise kafana takmamakla başla,takarsan gözün doner.planlı davran.sabret.bak o kadinda pes edecek.esinde sana yönelecek.esine huzur,mutluluk ver.hep şikayet etme.sinir bir durum ama bırak arasın sende evde kocana hergün daha şa yaklaşık.milleti takmakla hayat geçmiyor.sadece sen üzülürsün,düşme tuzaklara.herkesle de aranı iyi tut bak hersey daha güzel olacak.kendine güven,o kim ki seni üzsün.Sen izin vermezsen kimse seni uzemez
canim sen esini seviyorsun, esin de seni seviyor. Bence eltine prim verme.
Anladigim kadariyla esin de biraz inatlasmayi seviyor. Olaylarin sicaginda tepki gösterme esine, olay sogudugunda güzel bir dille anlat. Belki de hafif cilvelesirken. Bunu ebedi yapmak durumunda degilsin, sadece evliliginiz iyice rayina oturana kadar. Esin sana yüzde yüz inanip güvenene kadar.
Allah yardimcin olsun arkadasim!
saol cnm...evt esimi seviyorum oda güyya beni seviyor ama hic bi sekilde beni desteklememesi..özellikle üstüne basa basa söyledigim halde benim yanimda konus diye arkamdan is cevirircesine bu sekilde davranmasi beni cok üzüyor...sevgisinden bile süphe ediyorum...
canim cok haklisin.
Ama su da var, simdiki erkekler bir türlü o dengeyi kuramiyorlar. Zamanla esin de ögrenecektir eminim. Veya ümit ediyorum diyelim.
Sen esini bu konuda egitmelisin canim. Yavas yavas yap bunu, eltini sevindirme.
Bi söz varmis, kuma gemisi yürümüs de elti gemisi yürümemis.
ya bilmiyorum...icime ata ata bi gün patlicam....ben bu konuyu hic bisey yokmus gibi kapatmalimiyim yani? ben bunu yapamamki...
canim simdiye kadar konustun bisey olmadi, ailenin yanina gittin yine bisey degismedi. Simdi bir müddet izle bakalim.
Kavga etmeden biraz mesafe koy esinle arana. Yani mesela tüm görevlerini yap esi olarak ama mecburiyetten yapiyormussun gibi davran. Böyle isteksiz ve heyecansiz. Bakalim esin ne tepki vericek. Sahsen ben öyle yapardim diye düsünüyorum.
eltimle bu konu hakkinda hic konusmadim sayilir...mesafe koyuyorum suan ama o da koyuyor....kendini gayet hakli buluyor....zaten hic biseyde heyecan kalmadi cnm...
bence eltin bilerek yapiyor, izin verme buna. Onun yaninda bilhassa esine sevgi dolu davran. Evde de esinle arana biraz mesafe koyarsin demek istedim.
her zaman is yerine girmemi bekleyen adam basti cekti gitti bugün beklemedi yolda bi kelime konusmadi...bu adamla mi konusucam ben??
nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya
valla bu sabah iş yerine gidip gideceğime pişman oldum.bas git kızım işine dimi ama kaşındım resmen;
Eşimle yüz göz olmayacağım artık karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?