Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

valla benimkisi kincilik felan degil...bana bir adim gelinseydi ben on adim giderdim...ama olmadi....o olay yasandiktan sonra hic bi sekilde konusmadim ben o konu hakkinda...düsüncelerimin icimde birikmesi olabilirmi beni böyle davranmaya iten acaba degilmi...valla daha önce defalarca söyledim...keske durumu anlamayanlar biraz empati yapabilse...

Lal merhaba
Konunun en basında da aynı cümleleri kurmuştum kafana girene kadar da aynılarını yazmaya devam edecem.yazdıklarını okudukça eski beni görüyorum.sana edindiğim tecrubelerini söyleyecem sinirinden olsende asla baskalarına belli etme buna esinde dahil.sen kizdikca insanlar üzerine gelir ve bundan müthiş zevk alır.o zevki kimseye tattirma.sen böyle soylendikce evliliğinin altına dinamit dosersin.erkekler inattir sen hayır dedikce bildiklerini okurlar.duygularinla degil aklinla hareket edersen kazanırsın.icini vermeden hah ha hi yap,iyi geçin kaybetmez aksine sen kazanırsın deger mı 3kurusluk kisiler icin delirip,evliliğini yıpratmaya.eşini ov baskalarının yanında,yucelt,kavga etme kesinlikle.
Mesela en sonolayda esınwc den çıkınca ne gerek var burdalar diyorsun gir eşinin koluna mutlu mutlu çık dışarı.eğer onlar söylerse esine doğal bir sekilde aa askım seni görünce aklımdan çıkmış de.yada söyledin madem çık yukarı o kadın orada onu kafaya taktığını birkez daha anladı.oynayamiyorum yok mecbursun asla unutma.

destegin ve okudugun icin cok tsk ederim mors...bu konu tamamen ben ve eltimle ilgiliyken bu konuda hic bi sekilde fikrimi belirtememis olmam beni rahatsiz ediyor...benim disimda herkes tavrini ve düsüncesini belli ediyor....ama artik tek problem eltim degil ayni zamanda esim ve birbirine olan yalakaliklar...arkamdan is cevirilmis gibi hissediyorum kendimi....

(biraz daha kafama vuracaksin sanirim)

Karı Koca eltinizin arkadaşının alışverişini yapmanız bana tuhaf geldi...
ben olsam, bana böyle bir şey teklif edilse "Bir de üst kat komşuna sor bakiim, bir şeyler lazımsa çıkmasın hiç, ona da biz alalım..." derim yani...
Eltim kendisi için istese, hiç problem değil... İşi düşmüş, istemiş.. aileden derim geçerim..

Yalnız...
Bir arkadaş çok doğru yazmış...
İşi inada sürüklemeyin artık.. Görülen o ki.. bu meselede, eşinizi seviyorsanız eğer, alttan alan taraf siz olacaksınız hep...
Bu yüzden alttan alacağınız bir konuyu hiç gündeme getirmeyin...
Boş verin...
Siz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla... Eltiniz çalışıyor mu?
Aranızda ki farklılıklardan konular türetebilirsiniz... Rahatsızlığınızı eşinize, eltinize falan belli etmeyin...
Farklılıklarınızla ezin...
Konuyu açamıyorum.. hayatınızı bilmediğim için.. ama böylelerine had bildirilecekse eğer.. farklı yollardan olmalı...

Eltin ve esın bosver içindekileri bilmesin.bildiklerinde hicbirsey değişmeyecek.sen sabrınız,davranislarinla tavrını kOy.en önemlisi o an kızma sakın duşun aklın ne dıyorsak onu yap..
ise kafana takmamakla başla,takarsan gözün doner.planlı davran.sabret.bak o kadinda pes edecek.esinde sana yönelecek.esine huzur,mutluluk ver.hep şikayet etme.sinir bir durum ama bırak arasın sende evde kocana hergün daha şa yaklaşık.milleti takmakla hayat geçmiyor.sadece sen üzülürsün,düşme tuzaklara.herkesle de aranı iyi tut bak hersey daha güzel olacak.kendine güven,o kim ki seni üzsün.

Eltin ve esın bosver içindekileri bilmesin.bildiklerinde hicbirsey değişmeyecek.sen sabrınız,davranislarinla tavrını kOy.en önemlisi o an kızma sakın duşun aklın ne dıyorsak onu yap..
ise kafana takmamakla başla,takarsan gözün doner.planlı davran.sabret.bak o kadinda pes edecek.esinde sana yönelecek.esine huzur,mutluluk ver.hep şikayet etme.sinir bir durum ama bırak arasın sende evde kocana hergün daha şa yaklaşık.milleti takmakla hayat geçmiyor.sadece sen üzülürsün,düşme tuzaklara.herkesle de aranı iyi tut bak hersey daha güzel olacak.kendine güven,o kim ki seni üzsün.Sen izin vermezsen kimse seni uzemez

evt ben calisiyorum eltim calismiyor 3 cocuk annesi....yasca da benden büyük ...valla kime önce haddini bildirecegimi sasirdim....

bu olaya dahil olan ben eltimdik...eltim fikrini tavrini acikca ortaya koydu...esim koydu...olaya dahil olan ben daha dogrudürüst hic bisey söylemedim bu revami ya...malesef daha cok aklimla degil kalbimle davraniyorum...öyleyim malesef...

pes edecek demissin ya evt belki pes eder ama o zamana kadar yapilanlar yanima kar kalacak...

kocama gelince dün ben yokken konustugunu duyunca ve bana olur olmaz seyler söyleyince gözüm döndü ve baya birseyler söyledim...benimle konusmuyor....kendini hakli buluyor...biraz önce ise birakti...yolda hic bi kelime etmedi....ikiside o kadar gözümden düstü ki...

esim arkamda durmadigi icin, eltimdende böyle davranmasini beklemedigim icin....

kafami toparlayamiyorum....

esimin yaptigi mi agir yada eltimin yaptigimi cözemedim....

canim sen esini seviyorsun, esin de seni seviyor. Bence eltine prim verme.
Anladigim kadariyla esin de biraz inatlasmayi seviyor. Olaylarin sicaginda tepki gösterme esine, olay sogudugunda güzel bir dille anlat. Belki de hafif cilvelesirken. Bunu ebedi yapmak durumunda degilsin, sadece evliliginiz iyice rayina oturana kadar. Esin sana yüzde yüz inanip güvenene kadar.
Allah yardimcin olsun arkadasim!

saol cnm...evt esimi seviyorum oda güyya beni seviyor ama hic bi sekilde beni desteklememesi..özellikle üstüne basa basa söyledigim halde benim yanimda konus diye arkamdan is cevirircesine bu sekilde davranmasi beni cok üzüyor...sevgisinden bile süphe ediyorum...

canim cok haklisin.
Ama su da var, simdiki erkekler bir türlü o dengeyi kuramiyorlar. Zamanla esin de ögrenecektir eminim. Veya ümit ediyorum diyelim.
Sen esini bu konuda egitmelisin canim. Yavas yavas yap bunu, eltini sevindirme.
Bi söz varmis, kuma gemisi yürümüs de elti gemisi yürümemis.

ya bilmiyorum...icime ata ata bi gün patlicam....ben bu konuyu hic bisey yokmus gibi kapatmalimiyim yani? ben bunu yapamamki...

ya bilmiyorum...icime ata ata bi gün patlicam....ben bu konuyu hic bisey yokmus gibi kapatmalimiyim yani? ben bunu yapamamki...

canim simdiye kadar konustun bisey olmadi, ailenin yanina gittin yine bisey degismedi. Simdi bir müddet izle bakalim.
Kavga etmeden biraz mesafe koy esinle arana. Yani mesela tüm görevlerini yap esi olarak ama mecburiyetten yapiyormussun gibi davran. Böyle isteksiz ve heyecansiz. Bakalim esin ne tepki vericek. Sahsen ben öyle yapardim diye düsünüyorum.

eltimle bu konu hakkinda hic konusmadim sayilir...mesafe koyuyorum suan ama o da koyuyor....kendini gayet hakli buluyor....zaten hic biseyde heyecan kalmadi cnm...

eltimle bu konu hakkinda hic konusmadim sayilir...mesafe koyuyorum suan ama o da koyuyor....kendini gayet hakli buluyor....zaten hic biseyde heyecan kalmadi cnm...

bence eltin bilerek yapiyor, izin verme buna. Onun yaninda bilhassa esine sevgi dolu davran. Evde de esinle arana biraz mesafe koyarsin demek istedim.

bence eltin bilerek yapiyor, izin verme buna. Onun yaninda bilhassa esine sevgi dolu davran. Evde de esinle arana biraz mesafe koyarsin demek istedim.

evt bilerek yapiyor...ama bi sekilde ona haddini bildirmek istiyorum....pek eskisi gibi ztn biraraya gelmiyoruz...koyucam ztn bu yaptigini affedemiyorum....

her zaman is yerine girmemi bekleyen adam basti cekti gitti bugün beklemedi yolda bi kelime konusmadi...bu adamla mi konusucam ben??

her zaman is yerine girmemi bekleyen adam basti cekti gitti bugün beklemedi yolda bi kelime konusmadi...bu adamla mi konusucam ben??

nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya

valla bu sabah iş yerine gidip gideceğime pişman oldum.bas git kızım işine dimi ama kaşındım resmen;

Eşimle yüz göz olmayacağım artık karar verdim..

nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya

valla bu sabah iş yerine gidip gideceğime pişman oldum.bas git kızım işine dimi ama kaşındım resmen;

Eşimle yüz göz olmayacağım artık karar verdim..

valla öyle yaaa...ben oldum simdi ne yapicam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…