valla öyle yaaa...ben oldum simdi ne yapicam bilmiyorum...
sinirden gülüyorum vallahi..
Merhaba, bir arkadas ilerdeki sayfalara yazmisti ona katiliyorum
tum sayfalari okudum ve kesinlikle eltinizi arayin ve rahatsizliginizi dile getirin
ama ona vicdan yaptirarak (kiskandiginizi dusunmemesi icin)
ukalalik yapmak istemem ama telefonla arayarak soyle diyebilirsiniz mesela:
"musaitmisin abla seninle konusmak istiyorum"
evet derse
soyle devam edin
"abla (artik nasil hitap ediyorsunuz) aramizda tatsizliklar oldu
bu yuzden benimle konusmak istemeyebilirsin
ama devamli esimi arayip benimle konusmaman bana cok tuhaf geliyor
esim bile bana diyorki "yengem sana nasil kizmissa hep beni ariyor seni aramiyor" diye
(ozellikle kirmizi cumleyi kullanin esinizin tuhafina gittigini soyleyin)
aramizdaki hussus ne olursa olsun ben once seni ararim kaynimi aramam diyin.. esim icinde dogru olan bu..
diyin
bakalim ne diyecek
boyle kendinizi uzerek nereye kadar icinize atacaksinizki..
bu elti mevzuu ne kadar uzamis böyle..güzelim eltini neden bu kadar önemsiyorsun ve hayatini onun davranislari ile yönetmesine izin veriyorsun anlayamadim bir türlü..birak esini ararsa arasin hiiccc orali bile olma..sen esinle mutlu olmaya bak..evinizde iyi vakit gecirmeye calis esinle..sürekli didismek yerine..esini kendine baglasana ya sen niye eltini bu kadar önemseyip hayatinin onun sacmaliklari ile doldurup kendine ve esine zehir ediyosun yazik vallahi size..erkekleri elde etmenin en iyi yolu yatak odasidir..sende bu kozunu iyi kullan ve esini kendine iyice bagla..
Biraz mesafe koyun eltınıze.En önemlısı hayır demeyi öğrenin yoksa bu böyle sürer gider sizin canınız sıkılacağına hayır deyın onların sıkılsın.
haddini bildirmek icin eltine,icin nefret dolu olsada aran iyi olsun gez,dolas ama kendini kullandirmadan hayir demesini bilerek ve ozelini anlatmayarak mesafeni koru..senden istedigi ufak seyleri yap ama cikarina ters dusenlere bahaneni bul olsun bitsin.sen kafana taktikca uzerine gelirler hemde zevk alarak.bozulsan bile sevinmis gibi yap.sakaya vurarak konus bunu uzun zamana yay inan hersey degisecek.basta sen hakliyken ileride haksiz konuma dusersin bu olayi uzatarak..
okudugun icin ve yorumun iicin cok tsk ederim...dediklerinizi yapmaya calisicam...hani esinize bile tuhaf geldigini söyleyin demissiniz ya esim malesef arkamda olmadigi halde mi ben bunu söyliyim???
evet esiniz oyle dusunmedigi halde
eltiniz anlayacakki her aramasinda sizin haberiniz var
ve esinizde memnun degil bu kadin dururken kendisi aranmasi
insallah ise yarar
cok guzel bir uslupla bu konusmayi yaparsaniz ve eltiniz
"rahatsizmi oluyorsun diye diklenirsen"
esim uzuluyor bu duruma bende rahatsiz oluyorum haliyle
diyin
hm ayrica ben sadece cevremdeki durumlari goz onune bulundurarak
yazacagim simdiki yorumumu
tanidigm bir kac kisi var yengeleriyle SIKI FIKILAR
mesela avrupaya gelmisler abilerinin yanina
yengeleri onlara ablalik yapmis (camasir yemek konaklama)
inanirmisin evlendikten sonra eslerinden cok kendileri gorusurler
bu yengelerle senin duruma o kadar benziyor ki
yengelerinde nedense bir kanki gibi davranma durumlari olur
kayinlari evlenince
geline sanki aralarinda su sizmaz gibi goruntu imaj koyarlar
bende bilmiyorum neden oyla yaparlar ama
her daim esinizin yaninda guler yuzlu ve esinizle syki fiki olsaniz
iyi olur
tatsizliklar bitse aranizda yepyeni bir muhabbet baslatsaniz esinizle
esiniz bu isteginizde biraz daha dusunecektir sanirim
sizin yaninizdayken ararsa elti
esinize telefonun illk sizin acmanizi isteyin
ve neseli bir sekilde buyur abla diye sorun esinize verirken
yengen ariyor askim diye ustune basarak soyleyin
konunun tamamını okudum, bu nasıl bir kısır döngüdür böyle anlayamadım. siz adım atmışsınız eltiniz geri çekilmiş, eltiniz adım atmış siz geri çekilmişsiniz.
en başta market olayı var mesela. markette ufak bi tartışmadan sonra dışarda beklemişsiniz konuşmak için, eltiniz konuşmadan gitmiş. diğer sayfalarda kaynınız aramış size gelmişler ( ki bence bu eltiniz attığı bir adımdır) bu sefer siz muhattap olmamışsınız derken iş inada binmiş, konu buralara kadar gelmiş. halbuki konu daha sıcakken oturup konuşsaymışınız sorun falan olmayacakmış.
sizi aramış evine davet etmiş bi ara, gidip konuşmayı düşünmüşsünüz ama aynı gün eşinizle kavga edince gitmemişsiniz. burda da hata sizin. o gün gidip olan biteni konuşmalıydınız.
birde sürekli eşinize baskı yapmışsınız, '' ara konuş'' diye. eşinize aratasıya kadar siz gidip konuşsaydınız emin olun konu çoktan halledilmiş olacaktı.
eşiniz yanınızda aramadı diye tartışma çıkmış. bu konuda ki bakış açınızı çok iyi anlayabiliyorum, bu açıdan bakıldığında haklısınız... ama şöyle düşünün; eşiniz yanınızda arasaydı, eltiniz olayları çarpıtarak anlatsaydı tepkiniz ne olurdu?? zannetmiyorum ki bu öfkeyle sakin sakin cevap verebilesiniz. bu sefer telefonda tartışma çıkabilirdi, sonuç olarak eşiniz zaten yengesinin arkasında sizin durumunuz daha kötü olabilirdi. eltiniz, ''ben öyle demek istememiştim lal yanlış anladı beni'' diyip işin içinden çıkabilirdi.
iki tarafta inada bindirmiş, gurur yapmış. bence şuandan itibaren yapmanız gereken tek şey inadı da gururu da bir tarafa bırakıp eltinizle bu konuyu en başından başlayarak konuşmak. çünkü artık evliliğinizde ciddi sorunlar oluşturmaya başlamış.
canım eşine haksız yere kızmışın eşinin yaptıgı bişey yok ki söliyeyemiş iyi niyetinden hem senin adınada karar vermemiş telefonu sana vermiş bak sende hayır diyememişsin boşver takma kafana üçüncü kişiler yüzünden huzursuz olma ya baştan hayır diyecektin yada yaptıysansada sonuna kadar katlancaktın.üzme kendini boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?