Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

sen gel onu bana sor...bilmiyorum ama denge kuramamasini biraz annesiz büyümesine bagliyorum...her annesiz büyüyen böyle olmasada...ama salaklik bende ki...e n ufak bi sorun bile olsa ben yengene abine bagirma saygisizlik etme diyen birisiyim birak birbirlerini yesinler...bi gercekte var ki kardes olarak birbirlerine cok baglilar....

en güzel günlerim gidiyor evet haklisin...hep neyi düsünürüm biliyormusun...ilerde bi cocugum olsa(yanlis anlasilmasin henüz düsünmüyorum Allahim isteyince versin insallah)evliligimin ilk yillarindan anlatacak pek güzel birseyim yok malesef...hic iyi günümüz gecmiyor degil ama kötüler cok cok agirlikta...

esinin yaptiklari cok yanlis..resmen ortaligi karistiriyor.ergen yastaki cocuklar gibi.ikinizin arasindagecen seyden ona ne ki?

Son düzenleme:
esinin yaptiklari cok yanlis..resmen ortaligi karistiriyor.ergen yastaki cocuklar gibi.ikinizin arasindagecen seyden ona ne ki?

gelde bunu ona anlat...ayrica bu davranisi güvenimi sarsiyor mors...hic bi sekilde dengeyi saglayamiyor...defalarca uyarmama ragmen....

eltim konusuna ne diyorsun?

esini sinirlenmeden sabirla egitmen lazim,o birseyleri ogrenirse disariyla daha az problem yasarsin..isin asli,is esinde bitiyor.
eltin konusunda ise insallah seni anlamistir.ilk basta anladigini dusundum daha sonra esini defalarca aradigini telin bekleme de oldugunu yazinca,esinde eltini aradigini soyleyince acaba konustuklarinizi esine anlatti mi?sen uyardigin icin esinde susuyor mu diye dusundum.
bundan sonra ozelini anlatma,eltinle iyi konus yeter.ve birseyi yapmak istemiyorsan bahane bul.evliliginize ded baskalarini sokmayin.

anlattigini sanmiyorum cünkü müsait degilmis oldugu yer kalabalikmis...ama günahi boynuna artik kimseye güvenmiyorum...valla esimi egitmek biraz zor ve gec kalinmis bisey....kendimi sorgulamaliiyim diye düsünüyorum....

Belkide eltinle konuştuktan sonra konu durulacaktı.Eşin niye aradı ki.Eşinin bu konuyu niye bu kadar uzattığını anlamıyorum,karışmasaydı konu buralara gelmiycek bir müddet sonrada kapanacaktı bence..

Son düzenleme:
Belkide eltinle konuştuktan sonra konu durulacaktı.Eşin niye aradı ki.Eşinin bu konuyu niye bu kadar uzattığını anlamıyorum,karışmasaydı konu buralara gelmiycek bir müddet sonrada kapanacaktı bence..

bende anlamyiorum canim....hic bi sekilde dengeyi saglayamiyor....nereye gider bu durum böyle bilmiyorum...ama iyiy gitmedigi belli...

esime karsi nasil bi tavir almaliyim sizce?sessiz kalinca da sinirleniyor küsüyor adam yaaa

esime karsi nasil bi tavir almaliyim sizce?sessiz kalinca da sinirleniyor küsüyor adam yaaa

Lalcım;

Eşine karşı tavır içinde olma;

Hiçbirşey yokmuş gibi konuş eşinle;

Hem eşinde şaşırır bu duruma;

Konuşabilirseniz konuşun ne ala ama bu da olmuyorsa tavır alma..Tek başına alınan bir tavrın faydası olmuyor;

Eşin diyecek ki bu sefer;

bana da küsüyor,onada küsüyor kimseyle anlaşamıyor...

Duygularınla değil mantığınla hareket et...

Hala eşinin eltini aramasına anlam veremedim...Bunu neden yapmış olabilir?

ama adam karsima gecip bana resmen yalan söylüyor sence daha fazlasini hak etmiyormu? tavir almadigim sürece veya bisey yapmadigim sürece ya bu yalanlar devam ederse?

esim bana ne konustugumuzu sordu ben söylemedim....kendi problemimi kendim cözüyorum dedim sakince....ya kirici konusmamdan süphelendi ya da sadece merak etti ama hic bisey yalan söylemesi icin sebeb degil...

hicbirsey icin gec degil.sakin salma kendini.esinde zamanla ogrenecek herseyi.sen guzellikle olmasi gerekenleri pes etmeden soyle.mutlaka kafasinin bir yerinde kalacaktir soylediklerin hakli oldugunu zamanla anlayacaktir.
ama bunu kavgaci bir tutuma girmeden yap.erkeklere soyle yap,boyle neden yapmadin yada yuksek sesle konusursan inadina tersini yaparlar..lafta sokma.ve hergun bu mevzulari acma.
takma bu kadar herseyi kafana.takarsan isler daha da buyur.umrusamaz gorun..ve niyetini asla belli etme,icindeki olumsuz dusunleri paylasma..
hersey zamanla duzelir..

yazmayi unutmusum..esinin yalan soylemesi senin tepkinden cekindigi ve kavga etmek istemedigi icin..cok takilma.

Son düzenleme:

yorumun icin tsk ederim cnm....araya biraz mesafe koyucam sanirim....eltimlede esimlede....fikrimi belirtmeden....

esim tepkimden cekinse bile bu dogrumu sence bi yalan digerini sürüklemezmi hayatimiza?

sunu dusunebilirsin o an ortam biraz gergindi daha da gerilsin istemedi bir bahane buldu..sen israr edince de gercegi soylemis.sert olma daha yumusak ol.esinin devamli yalan soyleyecek karakterde birisi oldugunu dusunmuyorum.oyle olsa sana hic soylemezdi gercegi.
zamanla bircok sey o kadar kucuk geliyor ki inan bana ilerleyen zamanlarda diyeceksin ki sen de,ben bunlari mi takmisim kafana.
gunlerinizi maffetmeyin.herseye takilip kalmayin.birbirinize huzur verin.
birseyleri cok uzatma,geride birak.deger mi ya evliliginizi hic yuzunden bitme noktasina getirmeye.

yorumun icin tsk ederim cnm....araya biraz mesafe koyucam sanirim....eltimlede esimlede....fikrimi belirtmeden....

esim tepkimden cekinse bile bu dogrumu sence bi yalan digerini sürüklemezmi hayatimiza?

eşinin senin tepkinden çekineceğini sanmıyorum.çekinse senin istemediğin şeyleri yapmazdı.eşine mesafe koymanın iyi olacağını zannetmiyorum.

bi yalandan onun nasil midesi bulanicaksa benim bulandi malesef....mors söylediklerinde hakli olabilirsin AMA sence hic bi konuda arkamda durmamasi normalmi bu adamin?bu is böyle nereye gider?daha kötü bisey olsa yine mi arkamda durmayacak?kendisi aksini bekliyor ama...

eşinin senin tepkinden çekineceğini sanmıyorum.çekinse senin istemediğin şeyleri yapmazdı.eşine mesafe koymanın iyi olacağını zannetmiyorum.

ne yapmam gerekiyor peki....adam beni hic bi sekilde umursamiyor....

ne yapmam gerekiyor peki....adam beni hic bi sekilde umursamiyor....

bence ortada sorun yokmuş gibi davransan nasıl olur ki:26:birde eşine eltin hakkında olumsuz hiç birşey söyleme.sen olusuz konuştukça eşin diğer tarafa yöneliyor gibi

dün isten ciktim...beni almaya geldi...arabaya bindim selam verdim oda verdi...ondan sonra tek bi kelime konusmadi beyefendi...neden oldugunu tam bilmiyorum....bi gün öncesi gece tam uyumak üzereydi horlamaya basladi bende yan yatmasini rica ettim....beyefendinin bunu dememle uykusu kacti...bana demedigini birakmadi....onun uyku sorununun oldugunu bilmiyormuymusum neler neler gece gece bagirdi cagirdi....buna mi kizdi yalan söylemesinde kendini hakli mi buluyor anlamadim...benim konusma dedi bana...gecen hafta nasil konusmuyorduysak yine konusma dedi....

eşin niye sana bu kadar tavır yapıyor ki ya hatalı olan o....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…