Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

bence ortada sorun yokmuş gibi davransan nasıl olur ki:26:birde eşine eltin hakkında olumsuz hiç birşey söyleme.sen olusuz konuştukça eşin diğer tarafa yöneliyor gibi

ben kendim direk eltimle konustuktan sonra negatif birsey söylemedim ki hata aksine onu karistirmak istemedim...kendi problemimi kendim cözüyorum dedim....

gerekcesi malesef cok sacma...

bazı erkeklerde bu var canım. benim eşimde de şöyle bir durum var.bir konu vardır. ekimizde yorum yaparız.sonuçta ben haklı çıkmışsam,bak nasıl benim dediğim çıktı,dememi kesinlikle kabul etmez.herşey aynen devam etsin ister.artık alıştım eşimin bu huyuna.başta çok sinir olurdum

ya zamanla alisirsin ama arada saygi kalmazsa sevgi de kalmaz....

ya zamanla alisirsin ama arada saygi kalmazsa sevgi de kalmaz....

saygı,sevginin bitmemesi için bazı şeyleri çok irdelememek gerekiyor.tabii kendini de ezdirmeyeceksin.bunun için o ince çizgiyi çok iyi ayarlamak gerekiyor

saygı,sevginin bitmemesi için bazı şeyleri çok irdelememek gerekiyor.tabii kendini de ezdirmeyeceksin.bunun için o ince çizgiyi çok iyi ayarlamak gerekiyor

ben malesef bu evlilikte cok yiprandigimi hissediyorum...esimin arkamda oldugunu bilsem herseyin üstesinden gelirim ben daha öncede geldim...babamla cok mücadele ettim ama o zaman esim arkamdaydi....

Erkeklerin bu bencillikleri törpülenmez mi?

Bu nedir ya;

Hep onların istedikleri olucak..nereye kadar...Bir gün bu durum en aza iner mi?

umut var mı umut....???

Erkeklerin bu bencillikleri törpülenmez mi?

Bu nedir ya;

Hep onların istedikleri olucak..nereye kadar...Bir gün bu durum en aza iner mi?

umut var mı umut....???

valla ben cok umutsuzum adam bana resmen ayni evin icinde benimle dur ama konusma diyor....

sana en azından tafra yapma hakkı veriyor,

Benim o şansımda yok lalcım...

tavır yapma,surat asma eeeeee...

ona göre tafra yapma hakkim yokki bunu kabul etsin canim....

sende son durumlar ne?

ama artik bi önlem alma vakti geldi....

ona göre tafra yapma hakkim yokki bunu kabul etsin canim....

sende son durumlar ne?

ama artik bi önlem alma vakti geldi....

Bizimki dengesiz bir ilişki;
Bir iyi canım cicim sever
Ertesi gün bakışları düşmanca
Bu arada öğlen aralarında gezmeme taktı
Kıskanıyor gibi,aslında yemeği iş yerinde yiyordum kadın bıraktı
Şimdi dışarda yiyorum
Dolayısıyla biraz çarşı pazar dolaşıyorum
Normalde gezmeme karışmaz
Ama 2-3 gündür langır langır gezme diyor
Bende bilmiyorum nasıl? anı anını tutmuyor?
Şaşkın,tedirgin öyleyim işte.....labirent gibi...:26:

kimde yokki o dengesizlik....valla ben olucam üstüne birde alisveris yaparim senin yerinde olsam....

bence hic taviz verme.....

savas istiyorlarsa savas bundan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…