Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

eşiniz aramış, konuşmuşlar sonra sizi aramış eltiniz gel diye. sanırım sonra siz eşinizle neden benim yanımda aramadın diye tartışmıştınız. karıştırdım mı yoksa :44:

kusura bakmayin hatirlayamadim....kafam yerinde degil ama ramazanda cagirdigini diyorsaniz o zaman beni aramamisti...

yazdıklarının hepsini okudum lal ve üzüldüm....
bu kadar küçük bir problem nasıl bu hale gelmiş inanamıyorum.
konuyu ilk açtığında hani şu alışveriş olayını eltine çok çok sinir olmuştum ve sen yüzde yüz haklıydın.
yine de seni haksız görmüyorum yanlış anlama ama hareketlerin çok fevri ve kendi kendine zarar vermişsin.
bence eltin çok akıllı ama sen hiçte öyle davranamamışsın.
o senden hem yaş hemde evlilik olarak çok tecrübeli ve buna göre davranıyor.
boşver onu sinirlerine hakim olmaya çalış ve gururunu kırıp eşine yaklaş o da seni seviyor. birdaha da eltinin konusunu açma. görünce falanda eltine kötü davranma. politik davran birazcık.

evt esimi cok seviyorum...eltim kurnazca davraniyor ama Allahim esime umarim dogruyu yanlisi gösterir...bu konuda olmasa bile baska bi zaman....

sanirim esime karsi geri adim atacagim...mesajim cok agir gelmis olmali...ama biliyorum ki önce hemen yanasmayacaktir....

bencede en doğrusunu yapmış olursun. inşallah dediğin gibi olur ve eşin eltinin gerçek yüzünü görür birgün. ama sen artık bunu mesele etmeyi bırak. sen eşinin karısısın en yakınısın o ise dış kapının mandalı. sizin yuvanızı zedeleyemez. sen eşinle iyi ol eltininde hiç lafını bile etme inan bak bir zaman sonra eltinin bu aramaları eşinede saçma gelecek ve sıkılacak.

bence eşin sen ona samimi davranırsan yumuşayacaktır. yani içime öyle doğuyor.

umarim dedigim gibi olur...cinsel anlamda yaklasmam cokmu gurursuzca olur?nerdeyse bir ay olacak....

umarim dedigim gibi olur...cinsel anlamda yaklasmam cokmu gurursuzca olur?nerdeyse bir ay olacak....

bence hiçte gurursuzca olmaz canım rahat ol. zaten eşinde seni çok özlemiştir. böyle şeyler çiftleri birbirlerine yakınlaştırır zaten. içinden geldiği gibi davran derim ben. hemde bir ay yaniii. çok olmuş

evt cok oldu...sanirim önce bi kagida düsncelerimi karaliycam...ondan sonra tepkisini beklicem...eger o yaklasmazsa ben yaklasmayi denicem....bana dua edin olurmu hersey yoluna girsin...yarin da eltimler anneme yemege davetli...orda konuyu acamam ama ilk firsatta düsüncelerimi dile getiricem...

umarim esimde beni özlemistir....

günaydin arakadaslar,

esimle arami düzelttim cuma günü cok sükür...cumartesi günü de annemlerdeydik...kalabaliktik baya...evden gitmeden esim bana aksam surat asmayacaksin tamammi dedi...bende söyleyis tarzindan uyardim...biraz tartisdik yine konu acildi...annemgildeyken hic bisey yokmus gibi davrandim...ama eltimle hala konusmadim....aramayi düsünüyorum bugünlerde...

yanliz kafama takilan bisey var gecen sayfalarda kizilca diye bir arkadas esimin de bu durumdan rahatsiz oldugunu eltine söyle demisti ama ben bunu eltime söyledigim takdirde eltim yüzde 70 bunu gidip esime söyleyecektir...öyle oldugu halde söyleyeyimmi sizce...

neler diyim sizce bana biraz daha tiyo verirmisiniz...sinirlenince aklima hic bisey gelmez benim....

eşin adına konuşma derim;
İlerde birlikteyken bir konu açılır;
yalancı durumuna düşer,eşinle aranı açarsın,
Doğru olan senin düşüncelerini söylemen,
Eşinlede aranı düzeltmişken bence böyle bir şey yapman ilerde aleyhine olur lalcım....

evt bende öyle düsünüyorum aslinda...cünkü gidip hemen esime yetistirecegi hakkinda süphem cok cok fazla...esim adina söylersem birsey sadece üstü kapali bu durumdan cok huzursuz oldugumu söylerim....

pardon biraz önce yanlis yazmisim....rahatsiz oldugumuzu söylesem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…