Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

yaaa neden kimse cevap yazmiyor...bugün konusmayi düsünüyorum arkadaslar....

ben başından beri okuyorum yazmıyorum kafan karışıyor çünkü açık ol hepsi bu plan yapmak yerine açık olmak

bence eltine eşim rahatsız oluyor falan deme. sadece şöyle de bak sürekli eşimi arıyorsun ve sürekli onunla konuşuyorsun. bu hareketin bana beni dışladığını muhattap almadığını hissetiriyor, sana kızmamın başlıca sebebi bu. halbuki ikimizde kadınız senin eşimle değil benimle daha çok şey paylaşıyor olman lazımdı. ben hiç kaynımı arayıp senin yaptığını yapıyormuyum de.

esimi bende karistirmak istemiyorum cünkü gidip hemen söyleyeceginden soracagindan süphe ediyorum...

Anlat lalcim neler dedin o ne dedi????

vaktin varsa biraz konusalim dedim...evden cikicam simdi dedi arabaya binince konusalim dedi dinlemedim söze basladim...bu durum nereye gidiyor böyle dedim...senin durmadan esimi araman bana göre yakisik almiyor dedim....ben durmadan aramiyorum dedi...neden o zaman ben ne zaman görsem konusmus oluyorsunuz dedim....sen esimin sana her konuda dogru söylediginimi düsünüyorsun dedim...meger esim alisverisi yaptigimiz o aksam eltimi arayip özür dilemis bu durumdan dolayi(cok sasirdim)....benim milletin hamballigini yapiyoruz demem cok zoruna gitmis hanimefendinin....bende ben kötü birsey söylemedim dedim hakaret degil bisey degil bunda zoruna gitmesi gereken bisey yok dedim...sen orda hala ne var sanki sevap islemis oldunuz diyince sinirlendim dedim....millet nerden buluyor o cesareti kendinde dedim taaa benim esime isini gördürecek dedim....o sana diyorsa sen bana gelip demeyeceksin dedim....kimse bu kadar rahat olmasin dedim....sen nerden biliyorsun bizde para oldugunu dedim...madem cok hevesliydin neden esini arayip yaptiramadin dedim....onda para yoktu dedi...kala kala benim esimmi kaldi dedim...ben sizi zorlamadim dedi...bende öyle anda sen hep israrci davraniyorsun dedim.....baya konustuk....o evin kadini bendim dedim....sen beni araman gerekirken her defasinda esimi aradin dedim...beni hice saydin dedim....ben bi problemimiz oldugunda kac kere gidip senin esini aradim dedim...varsa seninle cözmeye calistim her zaman dedim....sana yakistiramadim dedim....madem öyle ben hadi inat ettim konusmadim dedin senin yaptigin neydi dedim....sen esime benim yüzümden problem yaratma dediginde her defasinda o seni dinliyor mu saniyorsun dedim...baya bi icimi döktüm....ben herkesten beklerdim senden beklemezdim dedim....

öylece kapadik telefonu....suan aklima gelenler bunlar...aklima geldikce yazarim arkadaslar...bilmiyorum belki kurnazca kendimi alt etmeyecek seyler söylemedim ama icimden gelenleri söyledim....

isten cikinca eltim tekrar beni aradi aklina bisey gelmis onu söylemek icin....arabayi binerken esimin yaninda konusmak istemedigim icin sonra konusruz dedim telefonu kapadim....esim kiminle konustugumnu sordu....önce söylemedim sonra söyledim eltimle konustugumu....ne konustugumuzu sordu söylemek istemedim sonucta bilmesi gerekmiyor diye düsündüm bana el hareketi cekti sinirlendim icinden biraz suratima asildi...

ben sana karsi davranislarimi degistirmeye calisiyorum ama sen degistirmiyorsun dedim....sen bana söylemismiydin ne konustugunu dedim...bana birak herseyi dedim...bi problem yok dedim neyse eve geldik...bilgisayar basina oturdu bende güzellikle basindan kalkmasini rica ettim cünkü ben bisey istesem yiorgunum diyip cikiyor isin icinden....dinlemedi bi kac kere daha söyledim ardindan tartistik....üstünü giydi disari cikti....defalarca aradim arama beklemede dedi...neyse sonunda acti telefonu nerde oldugunu sordum....neyapacaksin dedi eve gel dedim....neyse eve geldi....kiminle konustugunu sordum söylemedi konusmadi....kimseyle konusmadim telefon cekmemisdir marketteydim dedi...inanmadim cünküp ben bi kere aramadim defalarca üst üste aradim....birde cekmese hadi söyledigine inanicam ama arama beklemede dedi...telefonuna baktim ne aranan numaralarda nede arayan numaralarda vardi bisey....bana yalan söyleme dedim yalan söylemiyorum dedi...yemin et dedim(normalde böyle biseye basvurmam aslinda)etmedi byöle bisey icin yemin etmem dedi...neyse biraz sustum....sonra tekrar yanina gidip bana dogruyu söylemesini rica ettim...yalan söylemesinden daha kötü olmayacigini söyledim sonra itiraf etti....yengsini aramis ne konustugumuzu sormak icin o da müsait degilmis konusamamislar....

esimin yaptigi...yalan söylemesi cok sinirime gitti...dedikoducu kadinlar gibi lafin pesine düsüp laf aramasi...Allahim ben nasil bi filmde oyuncuyum...sen yardimcim ol....

sana daha öncede yazmıştım.senin sorunun eltin değil kocankim olsa eltinle tartışdıktan sonra senin kocan eltini arayıp özür diliyorsa seni değil eşini araması çok normal.sen eltinden önce eşinle sorunlarını çöz

eltimde bi problem olsada evet esimin davranislari da büyük problem....nasil degistirebilirim bu durumu...adam alttan alsam bile bagirdin diyip cikiyor....

eger bende kendimi taniyorsam bu yalani kendime sindiremem ya hadi hayirlisi...bu konu büyür gibime geliyor...

sorununuz dikkatimi çekmişti ve başından beri okuyordum. gerçekten can sıkıcı bir durum yaşamışsın. bana kalırsa eşin de dahil olmak üzere herkesle arana biraz mesafe koy. sen kendi üzerine düşeni yap ama sohbet bile etme kimseyle bir süre inzivaya çekil. sessizlik en güzeli. bırak kim ne konuşursa konuşsun. eşinde evini huzurunu düşünüyorsa bu konuları evin dışında bırakır. ve kendisi yengesini uyarır. malesef bazı kadınlar şeytan gibi oluyor. bana da bir tane geliyor şimdi daha gelmeden hanımefendi beni hiçe sayar gibi hep eşimin peşinde bende şoktayım. ona halhatır sormalar filan. (ayrıca senin sorununu okuduktan sonra biraz etkilenmiş olmalıyım ki eskiden olsa belki çok takmazdım ama şimdi bu kadın benden hoşlanmadı diye düşünüyorum:))) ben hiç takmıyorum amannn kim kime iyi olursa olsun herkesin bileceği şey kendine bunlara prim vermemek için kendini bunlara değer verip üzmeyeceksin boşver.

canim Allah seninde yardimcin olsun umarim korktugun gibi olmaz....esimle aram henüz yeni düzelmisti bu konu yüzünden ama özür diledigini duyunca ve yalan söyleyince kedime tekrar sordum benim cabalayasimi hal edip etmedigini....sürekli kendimi sorguluyorum...biktim artik sorunlardan....

çok sagol canım inş. bunca yıllık huzurumu kaçırmaz bu kadın. 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var çalışıyorum herşey Allaha şükür yolunda gitti bugüne kadar. hiç tanımadığın biri gelip aileye giriyor bir şekilde düzeni değiştiriyor. hepimiz için zor bir durum aslında. o kendini muhtemelen sevdirmeye çalışacak onları ailesi gibi benimserken beni el kızı gibi görüp hiçe sayacak kendi aklınca. kaynım iyi biridir aslında ama biliyormusun ben 8 yıllık evliliğim boyunca bir kaç kez abisinin doğumgününe çağırmak dışında hiç aramamışımdır. kız daha dün bir bugün 2 yani hemen eşimi abisi belleyip onun peşine düştü. benim eşim ne olsa bana söyler Allahtan herşeyden haberim olur. ama şimdilik ses çıkarmıyorum durumu akışına bırakıcam. devam ederse kadını muatap almam kendime ben eşimin durumuna bakarım nasıl tepki veriyor diye. off ne zor şeyler dimi ya neden elti olunca tuhaf oluyorlar yeri geliyor hiç tanımadığın biri en samimi dostun oluyor ama bu elti olayı çok garipmiş rakip gibi görüyor kendisini ilginç kocalar başka herşey başka ama o sana rakip hissediyor kendini

İçindekileri dökmen eltine iyi olmuş...
En azından içinden attın bu bile önemli...
Eşinin eltini arayıp ne konuştunuz demesi bana saçma geldi
İki bayanın özeli olabilir sonuçta
Lalcım eşin bu konularda seni haksız görüyor gibi geldi bana...
Direk eltini araması(yanlış anlamadıysam eğer)
senin bir hata yapıp sanki onu telafi etme amacı gibi geldi bana yanılmıyorsam...

Allah yar ve yardimcin olsun canim....umarim kötü seylerle karsilasmazsin...sanslisin en azindan esin arkandaymis...malesef benim öyle degil diliyle arada bi aklina estikce arkmada oldugunu söylesede is ciddiye binince pisirigin teki...

evt öyle...resmen benim adima gidip özür dilemis....ne olacak bilmiyorum....bu durum bi yerde patlak verir veriyorda....

Canım Allah yardımcın olsun isin cok zor. Hayatının en güzel en verimli senelerini bunlarla heba ediyorsun gibi geldi, ayrıca senin kaynın necidir? Yakışır mı esine bu kadar yengesine bağlı olmak?
Bilmiyorum canım ama artık bence esın bı karar vermeli. Ya aradaki dengeyi kurar Yada seni ezmeye küçük düşürmeye devam eder.
Kendini Ezdirme canım. Valla okudukça sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…