Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

valla benimki de seninkinden geri kalmaz....ona git diyince burasi benim evim der gideceksen sen git der yani....

benim eşim böyle değildi ama lalcım;
Şimdi anlatsam kimse inanmaz yakın çevremden;
Herkez vur ensesine al lokmasını cinsten sanır;
Evet öyleydi ama artık değil
360 derece döndü;
Ne zaman biliyor musun?
İş yeri açınca..Büyük adam oldu çoook büyük...

benimkide böyle degildi...cevremdeki arkadaslarim cok saskin bu duruma...siz bu duruma geldiyseniz herkez gelir diyorlar canim

son gelişmeleri de okudum. eltinle konuşman çok iyi olmuş ama eşinin tavırları hala aynı. merak ediyorum eltinle olan konuşmanı eşine anlatsaydın, yine de eltini ararmıydı acaba?

son gelişmeleri de okudum. eltinle konuşman çok iyi olmuş ama eşinin tavırları hala aynı. merak ediyorum eltinle olan konuşmanı eşine anlatsaydın, yine de eltini ararmıydı acaba?

bilemiyorum canim....böyle yaptikca hem kendin hem onlardan sogutuyor beni farkinda degil....

lalcım;
Bir gelişme var mı canım...?

pek bi gelisme yok canim...dün isten ciktim...biraz isim vardi carsida ütüm bozuldu birlikte ona bakmaya gittik ama cok fazla konusmadik...

ben aksam meyve soydum....yemeye basladi o hemen...yüzüne baktim...konusmaya tenezzülün yok ama yemeye gelince senden iyisi yok dercesine...elmayi geri birakti...sonra dayanamadi tabi yemeye devam etti...

beni beklemiyor yatiyor beyefendi...yatsin bakalim....

sende gelismeler nasil?

Eşim işten almaya geldi,
beş karış surat;
Her zamanki gibi bana sürekli laf çarpıp kavga çıkartmak istedi;
Hiç oralı olmadım,
Sonra çıktı dışarı gene geldi
Geldiğinde beni sevdi;

Dengesiz artık sevmesine bile sinir oluyorum;
Kendisini benim sahibim olarak görüyor sanki
İstediği zaman sevecek istediği zaman üzecek

neyse bu sabah evden çıktık
Önce onun işine gittik
Kapıdan çıkarken dedim ki
Dün öğlen kovdun bu sabah geçiriyorsun kapıdan..

Dediki ''Hiç affetmem kovarım''

Bende çok korktum senden dedim...

Yani eşim kendini padişah sanıyor;
Biri ayaklarını yere indirsin diycem ama
Öyle biri de yok...(anne babası da yeterli olmaz)

neyse işte böyle...

hic affetmem kovarim diye sakasina mi dedi ciddi mi?

eşim dengesiz çok...İçimdeki sevgide azalıyor gün geçtikçe...Sonu ne olur bilemiyorum...

eltinle ilgili bir gelişme var mı?

pek bi gelisme yok dün degil ondan önceki gün esim aramisti yine onu ne yapiyorsunuz diye...telefona beni istemis...ama icimden sicak konusmak gelmiyor....pazar günü bana kahvaltiya gelecekler...ablasi geldi türkiyeden mecburum yani anlayacagin....

Lal bence en azından kendi evinin huzuru için yalanda da olsa sıcak olmaya calıs eltine karsı soguk davrandıkca eşin sana uzaklasıyo bence rol yap yuvan için mecbur olrak.

Lal bence en azından kendi evinin huzuru için yalanda da olsa sıcak olmaya calıs eltine karsı soguk davrandıkca eşin sana uzaklasıyo bence rol yap yuvan için mecbur olrak.

bunu yapmaya calisacagim...bi cok sey düzelmeyecek sekilde kirildi icimde ztn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…