lal napıyosun?:44::44::44:
bi yandan calisiyorum bi yandan sohbet etmeye calisiyorum ya sen?
hayirdir kötü bi durum yoktur umarim....ögle tatilinde ne yaptin bugün?
bu öğlen eşimin yanına gitmek istemedim hiç;
Ama patron hadi çık yemeğe deyince çıktım;
Aradım ..... yermisin sanada alayım mı dedim.Al dedi.Yedik beraber....
Ben hemen mont bakacaktım kendime çıkayımda fırsat bu fırsat bakayım dedim
Bak ben öderim dedi
baktım,beğendim dedim,akşam üstü alırız dedi..
yani vukaat yoktu ...
Ama dedim ya akşama bambaşka bir adam olabilir garantisi yok..
böyle canım....kafam karışık...
hmm ilginc....ne tuhaf bunlar yaaa....paylasmak istersen dinlerim canim....
Sen ne karar verdin eşine nasıl davranıcan?
görmeyeli konu çok ilerlemiş yaa
eltinle konuşmakla çok iyi etmişsin ve bence güzel bir şekilde de konuşmuşsun.
ben eşin ne konuştunuz diye sorunca anlatmamak istemenide çok iyi anlıyorum.
çünkü o her Allahın günü eltinle konuşuyor ve bırak ne konuştuğunu anlatmasını, konuştuğunu bile senden gizliyor.
bende olsam sırf bu yüzden anlatmazdım.
eşin olayı abartmasaymış aslında eltinle bile aranız düzelebilirmiş. çünkü birbirinize içinizi dökmüşsünüz en azından.
eşin çok çok çok hatalı davranıyor. seninle inatlaşıyor onları savunuyor.
ne yapman lazım hiç bilemiyorum kendimi senin yerine koyuyorum ve ne kadar zor bir durumda olduğunu anlıyorum.
eltine içini dökmüşsün sizede kahvaltıya geleceklermiş. sana tavsiyem eltine iyi davran ve eşin sizin aranızda iş çevirmekle ne kadar saçma ve gereksiz birşey yaptığını anlasın derim ben. ben olsam böyle yapardım sanırım.
canim yorumun icin cok tsk ederim...dün eltimler geldi baya kalabaliktik ben annemleri de cagirdim...ama sonra onlar gitti eltimler oturdu baya aksam saat 5e kadar...
eltim laf arasinda sey dedi...sali günü türkiyeye gidiyorlar....2 erkek cocugu burda kaliyor....laf arasinda esime sen harcliklarini ver biz gelince veririz dedi...hic var mi yok mu demek yok tabi...(cocuklar 200-300 euro istiyor)bu sabah esimne dedim ben öyle bisey dedigini duymadim dedi...yine tartisma cikti ama bulasmayacagim artik hic kimseye...aylardir evime hali alicam sürekli erteliyorum beyefndi sikismasin diye...ama alicam....bana sabah nasil diklenmeyi bildiyse ödemeyi de bilsin...onlar benim yegenim tabiki vericem diyor kalkmis bana...senden önce onun anasi babasi var...sen de kim oluyorsun degilmi....
Bunlar ne saçma sapan bir aile yaa. Türkiyeye gezmeye gitmesini biliyo cocuklarını harçlıksız bırakıyor
Bunlar ne saçma sapan bir aile yaa. Türkiyeye gezmeye gitmesini biliyo cocuklarını harçlıksız bırakıyor
hayır bide niye elti böyle bişey diyorki, harçlık söz konusu ise eltinin eşi demeli lalin eşine.. Eltinin eşide çok pasif bence, bu kadar olay oluyor, hiç mi farkında değil, eşine hiç mi demiyor, herşeye sen karışma ben söylerim diye..
laf arasinda dedi ama ben biliyorum onun laf aralarini...gina geldi gina....
hayır bide niye elti böyle bişey diyorki, harçlık söz konusu ise eltinin eşi demeli lalin eşine.. Eltinin eşide çok pasif bence, bu kadar olay oluyor, hiç mi farkında değil, eşine hiç mi demiyor, herşeye sen karışma ben söylerim diye..
Dengesiz manyaklar.
Lal sen karışma, dediğin gibi halını al evine alışverişini yapsın. Kendi maaşını da ayır. Ne hali varsa görsün. Amca olmayı biliyo koca olduğunu unutuyo.
hem nasil canim ahhhh ahhh....alicam en iyisini...bu hafta kendime de biraz bisey alicam nasil olsa yaranamiyorum....para konusu cok hassas...bilmiyorum diger konumu okudunmu...bi kismini ayiriyorum diger kismi paylasilioyr bakalim artik....
O zaman sen de taktiksel davranıcan. Canını yakamıyorsan cebini yakacaksın azcık. Eli sıkışsın. Senin zaten köşede üç beş kuruşun var.
Bütçenizi de cok sarsmayacak şekilde sars bakalım beyimizi nasıl oluyormuş.
haklisin aylardir erteledigim almam gereken seyler var onlari alicam...sen misin önce esim diyemeyen....dinsizin hakkindan imansiz gelirmis ya o misali...tencere takimi, hali, gözlük, ütü...vs vs....
Hahahaha ama borçları onun üstüne yapman lazım, o nasıl olucakUyandırmadan yap
valla kendi üzerime yapsamda ona verecek para kalmaz yani cok fazla problem degil....
Bi de böyle deneyelim bakalım, dinsizin hakkından imansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?