Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

bunu yapmaya calisacagim...bi cok sey düzelmeyecek sekilde kirildi icimde ztn...

insan eşiyle olan kötü seyleri unutuyor hiç olmamıs gibi eltinle aynı derecede olamaz belki ama hep eşini yuvanı düsünerek yaklas eltine surat asma sen surat astıkca eşin tavır alıyo sana karsı.

insan eşiyle olan kötü seyleri unutuyor hiç olmamıs gibi eltinle aynı derecede olamaz belki ama hep eşini yuvanı düsünerek yaklas eltine surat asma sen surat astıkca eşin tavır alıyo sana karsı.

evet ama haksiz yere....

ben sana cok hak veriyorm kesinlikle ama bu da bi taktik yüzüne güleceksin eşinin yanında eltine sıcak davranacaksın eşini geri kazanacaksın o da senin iyi niyetini anlayacak ve sana hak verecek baska türlü düzeltemezsin bu işi lalcim iyilikle düzelecek bu baska cıkarı yok ki senin iyi niyetinle.

dogru ama vermekten yoruldum birazcik da almak istiyorum canim...

hele su eltin konusu kapansın canım almaya baslarsın zamanla evinizxdeki bulutlar kalkacak huzurunuz eskisi gibi olacak dert etme sen Allah her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.

hele su eltin konusu kapansın canım almaya baslarsın zamanla evinizxdeki bulutlar kalkacak huzurunuz eskisi gibi olacak dert etme sen Allah her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.

umarim dedigin gibi olur....eltimin yaptigi zoruma gitti ama esimden de bazi seyleri beklemezdim...

inan ki lal cok haklısın ama hangimiz haketmedigimiz davranısları yasamıyoruz ki?Evet eşin hatalı ama sen iyi niyetinle onu utandıracaksın o zaman dank edecek ona yeterki sen üzülme artık huzurunuzu geri kazanmak için adım at yeterli bence.

karsima gecip yalan söyleyen bir adama mi?

kusura bakmada o adam senin kocan.... ne yapacaksın peki ömür boyu tavırlı mı dolasacaksın eşine.

tamam işte sen ona iyiniyetli davranıp bişiler için cabaladıkca o hatasını anlayacak emin ol.

yanlıs stratejı uyguluyorsunuz
ve yanlıstasınız
bence esınız, aılesı ve cevresıne gozlerınızı kapatıp kendınızle alakalı detaylara takılın oncelıkle
evet cok haksızlıga ugramıs ve canınız acıtılmıs ama bu sızınde aynısı yapmadıgınız anlamına gelmez

kazanmak ve duzeltmeye kendınızden baslarsanız kalıcı cozumler uretmıs olursunuz
soyledıklerımı yanlıs anlamayın lutfen ama uzerınızdekı yuku bosaltmaya ıhtıyacınız var
sırtınızdakı yuk sıze cok agır geldıgınden degıl sozler ve davranıslar mımıkler bıle cokusunuze sebeb oluyor

baskası ıcın degıl kendınız ıcın durup dınlenın derım

bu süre icinde onlara karsi nasil davranicam peki?

bırakın tavır almayın
ne gozunun uzerınde kas olması ne de sıze yemeklerınızle alakalı elestırısıne takılmayın mesela
yaptıklarına kotu bıle olsa hosgoruyle bakmaya calısın
evet cok canınızı yakarlarsa yerınde (ama sonrasında degıl) hıssettıgınızı uygun dılle soyleyın
bırakın kendınızı savunma ve anlatmaya calısma cabasını
cunku karsınızdakıler bu sekılde anlatımdan anlamıyorlar
sız sakınlıgınızı korumaya calısın haklılıgınızı gorenler sızı savunsun
bır sure sonra esınız sızın yanınızda olacagı gıbı sıze karsı yapılanlara da savunma getırecektır
ama bu hemen olabılen bır sey degıldır
zamana bırakın
zor evet ama ımkansız degıl
ınanın kendınız ıcın yapmalısınız bunu
cunku su an tum yuku sız tasıyorsunuz ne esınız ne de eltınız
neden bu kadar yukle kendınıze ezıyet edıyorsunuz kı
evınız dısını zaten sallaaa dıyerek uzerınızden kapıdan gırmeden atın
esınıze karsı da bıraz daha uyumlu, sakın, ımasız olmakla baslayın bence

sizi koc olarak yanimda götürsem olmazmi...

bana göre cok farkli bi bakis aciniz var...sakin yanlis anlamayin bana cok cok iyi geliyor...siz yorum yazinca bi silkeleniyorum....okudukca okuyasim geliyor....olanlara ne diyorsunuz peki tabi okuduysaniz...

bence hatalı davranmıssınız
bana gore aramamalıydınız bu mesele ıcın eltınızı
hesap sorar gıbı, ıcınızde kalanları doker gıbı duruyor karsıdan bakınca
hele kı bu konusmayı telefonla yapıyor olmanız tamamen yanlıstı
haa bır araya gelmıs olursunuz, konuyu cevırerek benzer yaklasık konulara getırır ve konusma esnasında hıssettıklerınızı anlatırsınız bu ayrı dururdu
ve daha da etkılı olurdu bence

ayrıca esınıze karsı da hata etmıssınız
ne konustunuz dıye sordugunda anlatmalıydınız
sızden duymalıydı konusmalarınızı
esınız sızden bırsey saklıyorsa bıle mısılleme yapmamalı ve esınıze acık acık anlatmalıydınız
esınız gızlı gızlı eltınızı aramak zorunda kalmamalıydı
bu konusmanın detayını ogrenmek ıcın eltınızın tarafında olmak zorunda kalmamalıydı

sonrasında da buyutuyorsunuz olayları ıcınızde
cunku hıncınız buyuk cıkarmak ıcın sabırsızlanıyor ve tuhaf konuları bıle ıcınızdekı acıya baglıyorsunuz
yanı hazırladıgınız elmayı yemesı bıle sızın ona bakısınızla "bak yıne benım elıme kaldın ama kıymetımı bılmıyorsun" mesajını verdırıyor sıze
gerek yok bunlara
bundan dolayı dıyorum zaten
bır durun ve dınlenın
ben bu degılım deyıp hosgorunun nerelerde ve kımlere uygulayabılenen bır sey oldugunu kesfedın
o zaman yuklerınızı ındırmenız kolay olur
cunku sızde mazosıst bır taraf var
asırı baglanıyorsunuz derdınıze bıle
buyutuyorsunuz bılerek ısteyerek
cunku unutmak ıstemıyorsunuz
unutursanız karsınızdakıne aynı hataya dusme luksu tanıdıgınızı dusunuyorsunuz
aynı hataya duserse de saygınlıgınızın gıdecegını ve bır sekılde ceza yontemlerıyle bıle olsa tavrınızı koymanız gerektıgını dusunuyorsunuz
bu zaten sızı yoranda
evet karsınızdakı ınsanların sıze zarar vermesıne engel olup tedbırler alın ama bıraz daha esnek olabılırsınız
cıkmak sokak degıl cunku ıcınde bulundugunuz durum

aramak zorunda kaldim cünkü yemege davet etmek zorundayim onun disinda da hic bi araya gelip konusma firsatimiz olmadi...bu zamani ztn esim beklemezdi....

esimin bana sormasina gelince...evet missilleme yaptim cünkü bi kerecik olsun arkamda oldugunu gösterse idi hic bisey bu duruma gelmeyecekti....ne belki eltimle bu konu uzayacakti...nede esimle...

düsünme cabalarimin köreldigi dogru...törpülemeye calissamda bi yerde ipler kopuyor...baslasam bile bitiremiyorum....evet cok yoruldum cok cok fazla hemde cok basinda....

evınıze yemege davet etmek kadar zorunlu bır ılıskınız oldugu ıcın bu konusmanın yerı ve zamanı degıldı bence
esınıze mısılleme yapma ıstegınızı de anlayabılıyorum ama bence bunu yapmayın zaten

baslayayıp tamamlayamama sebebınız sızın de soyledıgınız gıbı yorgunluk
bunun ıcın dınlenmelısınız
olaylardan, sozler ve ımalardan uzak kalarak, kanıksayarak ve kabul ederek dınlenmelısınız

bunlar sadece tavsıyeydı tabıı

tavsiyelerin icin tsk ederim...zaman kisitli oldugu icin cagirmak zorundayim cünkü kadin sali günü dönüyor....

baslayip bitirebilmeme karsi malesef engel ve kisi cokkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…