hepsi gözümde degerlerini düsürmekle kaliyor sadece buna esimde dahil....
Eşin kıymetini anlasın da gerisinin önemi yok. Adamlar amma yüzsüz cıktılar yahu. Söyledin anlamıyorlar, küstün anlamıyorlar, ne yapmak lazım acaba?
ah bir bilsem canim....bunlar iflah olmaz....ya belki öylesine söyledi eltim ama her ne olursa olsun bu kadar rahat olunmaz....hem esim bana sadece haklisin demeyi bilseydi zaten konu orada kapanacakti...kendimi geriye ceksemde kimse anlamiyor anacigim....
Bak ben şunu öğrendim. Eğer sen kendine kıymet vermezsen elin oğlundan sana kıymet vermesini bekleme. Tatlı dilli olup yine bildiğini oku. yeter ki kötü sen olma.
evt bundan sonra egomu hep önde tutucam o demiyorsa demesin ben önce ben dicem ben ben ben....
İşte bu. Alışverişte de kısıtlama kendini, madem eşinde para bol, ona buna harçlık dağıtıyo, evine de baksın.
canim yorumun icin cok tsk ederim...dün eltimler geldi baya kalabaliktik ben annemleri de cagirdim...ama sonra onlar gitti eltimler oturdu baya aksam saat 5e kadar...
eltim laf arasinda sey dedi...sali günü türkiyeye gidiyorlar....2 erkek cocugu burda kaliyor....laf arasinda esime sen harcliklarini ver biz gelince veririz dedi...hic var mi yok mu demek yok tabi...(cocuklar 200-300 euro istiyor)bu sabah esimne dedim ben öyle bisey dedigini duymadim dedi...yine tartisma cikti ama bulasmayacagim artik hic kimseye...aylardir evime hali alicam sürekli erteliyorum beyefndi sikismasin diye...ama alicam....bana sabah nasil diklenmeyi bildiyse ödemeyi de bilsin...onlar benim yegenim tabiki vericem diyor kalkmis bana...senden önce onun anasi babasi var...sen de kim oluyorsun degilmi....
neler olmuş böyle gene....Bu eltin varya senin lal;
Sanki kasıtlı yapıyor bazı şeyleri...
Ne düşüncesizlik insan önce elinizde varmı müsait misiniz diye sorar..
Bak gene eşinle bir tartışma sebebi..sebeb=eltin...
gelde sinir olma yani...
al bendend o kadar....
eltinin tavırları nasıldı sana geldiğinde....Telefon görüşmesi işe yaramış mı?:26:
biraz yaramis...sofrayi toplarken bana yardim etti(gerci baya kalanaliktik ama)en son geldiginde ben mutfakta kek yapiyordum yanima ugramadi bile...
ama ben pek isinamiyorum artik...
Ne hali varsa görsün....
Eşinle aranız limoni mi hala?Birde üstüne bu olay..:26:
düzelmisti aslinda cuma günü...
sabah yine bozuldu...
ise birakti beni sinirlendim tabi...arabadan indim arkama bile bakmadan yürüdüm is yerine....
:26::26::26::26::26::26:
bunlar sevgi kaprisleri...gibi......:44:
nasil öyle bi kaniya vardin canim?
demin yanlis yazmisim yani beni ise biraktigina sinirlenmedim...
eşinde sende adım atmıyor birbirinizden bekliyorsunuz...:44:
İnatlaşma var....Bizde böyle yapıyoruz bazı bazı...
lalcim eltin bilincli yapiyor.esinle de arasi iyi nasilsa birsey diyemeyecegini biliyor.
harclik konusunda da akillica davranmis,ortaya bir laf atmis gerisini esinin vicdanina birakmis..
en guzeli borca sokmak:)esini bir ev taksidine sokabilirsin,durumunuz varsa kendine bir taki aldirabilirsin.
bundan sonra sylenme planla ve yap..
hayir canim hersey yine ters gidiyor...daha kötüye...aksam cok kötü tartisdik.....lalcım; Durumlar nasıl? Olumlu bir gelişme var mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?