nefret ediyorum şu eltilerden imkanım olsaydı yuvada yetişen bir adamal evlenirdim anası babası olmayn böyle elti görümce derdi de olmazdı
esin evet kusmesin ama devamli da aramasin.o ne oyle.bu eltinle konusursan belki birbirlerini aramaktan vazgecerler.ben olsam inadina onun esini arardim hatir sormak icin.
sinirini bir kenara birak..oylesine konus onunla.eltinin huyunu bilmiyorum ama bazi insanlar sen rahatsiz oldukca inadina yaparlar ve zevk alirlar.konusmak care degil.sonucta esinde onu ariyor.esinle konusabilirsin ama kavga etmeden soyle en azindan mesafe koysun.sen eltinle barismadikca bu is uzar..
eltim cumartesi günü kocami ariyordum yanlislikla seni aramisim diyip yine esimi aradi....ama bana pek inandirici gelmedi...
ılıskılerınızı anlamlandıramıyorum
yanı kotu bır sonuc aramıyorum eltınızle esınızın konusmalarından ama ıyı nıyet de goremıyorum nedense
yanı cok samımı ıclı dıslı vefakar bır aıle yapısı var sanırım
esınızın abılerıne ve yengelerıne bır vefa borcu mu var acaba
ne ben kayınbıraderımı ararım ne de o benı
ne esım yengesını arar ne de yengesı esımı
ne de abımler ve yengemler arasında boyle bır telefon trafıgı yasanmaz
enteresan bır aıle ıcı ılıskı esınızın kı
ben de olsam rahatsız olurdum anlıyorum sızı
ama ıyı bır stratejı belırlemenız lazım yoksa hep haklıyken haksız olursunuz
vefa borcu olabilir cünkü on sene yengesi bakmis....yani orda yiyip icmis...üst katlarinda oturmus...ama vefa borcunun bunula pek alakasi yok bana göre daha cok inat....
vefa borcu olması esınız acısından yengesını buyugu ablası belkı annesı yerıne koymasına sebeb olmus
bundan dolayıdır kı yengesı sızden daha cok etkılı esınız uzerınde
onu model kabul edıp yaptıklarının yanlıs olmayacagını dusunuyor
bu bır nevı ıyı cunku aralarında fesat dusunmeye yer kalmıyor
yengesı de sız eger onunla ıyı gecınmezsenız esınızın uzerınde etkısını sıze acık acık gosterıyor
bır nevı meydan okuyor
bence muhalaefetı bırakıp saf degıstırme zamanı
yengeden hoslanmayabılırsınız ama yengeyle aranızı ıyı tutmak zorundasınız
cunku esınız yengesını kırmak yerıne sızı kırmayı tercıh edıyor demek kı hayatında onemlı bır yere oturtmus onu
ya bu deveyı gudecek ya da bu dıyardan gıdecek mantıgına dokersek ısı bence yengeyle aranızı sıcak tutmak en kalıcı cozum olur
sakın yengenle konusmalarını kıskanıyorum seklınde avamlastırayın esınızle durumu
cunku bu sadece sızı kucuk dusurecek sızı muzevır sıfatına sokacagı gıbı esınızın de sızden sogumasına sebeb olacaktır.
eltim yok ama
eşimin ben annesi ve ilerde olacak çocuğumuz dışında birisine canım diye hitap etmesinden son derece rahatsız olurdum
ve uyarırdım böyle bir şey olsa
siz eşinizi uyarmışsınız,eşiniz 'yanlışlıkla ağzımdan kaçtı'diyebilirdi ama savunmuş birde bunu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki sonuna kadar kızdığın tüm konularda çoook haklısın...
ama bence iş biraz inatlaşmaya binmiiş...
sen kızdıkça kıskandıkça eşin savunmaya geçmiş...
bence şimdi taktik değiştirip kocanı kazanma zamanı...
bu konularda hep şunu diyorum ki...
eğer eşini kıskanıyorsanız bunu ona söylemeyin ve konuşmayın bu konuları
çünkü konuştukça siz kıskanç kötü niyetli fesat oluyorsunuz...
bunların hepsini hemen hemen aynı şekilde yaşadım tek fark eltim değil teyze kızıydı
yok beraber büyümüşler yok o onun teyzesiymiş yok falan yok filan...
çok kavga ettik çok tartıştık sonuç
baktım ben konuştukça ben kötü oluyorum sustum ...
zamana bıraktım ve benim sinirlenmediğimi gören hanımlar kendileri sinirlenip gerçek yüzlerini gösterdiler...
sonuç şu an eşim de onları savunmayı bırakıp benden daha çok kızıyor...
onların ve kendinizin karekterine uygun bir davranış tarzı belirleyin ve bence eşinizle bu konuları konuşmaktan vazgeçin...
allah herkesi bildiği gibi yapsın diyorum ve eşlerin arasını açmayan bu kişileri rabbime havale ediyorum..
söylediklerinde gercekten cok haklisin ama malesefki insanoglu hemen uygulamaya gecemiyor malesef....
dediklerini uygulamaya calisicam....ama bi dezanantajim var...esimin aile fertleri birbirine cok düskün pek acik vermezler anlayacagin....
seninkilerde düskünmü cok birbirine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?