sizdeki sorunlar neden cikiyordu?
elalam yuzunden birbirinizi kirmaya,birbirinize dusmeye deger mi ya?bundan sonra istemiyorsan kesinlikle hayir de,boylelikle problem cikmaz aranizda.hepbir bahane bul.bir daha da kimse birsey isteyemez..kocan hayir diyemedigi icin boyle fevri.inat degil mi sende sende eltinden devamli birsey iste..laftan anlama.siz sessiz kaldikca bunlar boyle.sinir oldum ben burda..
Kocan eltinle olan telefon gorusmelerinden sana bahsediyor mu?
Neden surekli esini ariyor?
Cok sacma ve rahatsiz edici bi durum.
Ne konusuyorlar ki hergun hergun?
Ya abisinin aramasini anlarim ama yengesi ne alaka?ya söyleki kör gözlerim yeni aciliyor sanki...esim eltimle aramiz bozuk oldugu icin söylemiyor...daha öncede ariyordu iki günde bi felan ama gözüme batmiyordu...simdi batiyor....
Ya abisinin aramasini anlarim ama yengesi ne alaka?
Ben mi fesatim yoksa? Rapor verir gibi, yengesi de olsa insan sacma seyler dusunuyo.
Bu kadar aramasi ve konustuklarini anlatmayip onu savunmasi sacma.
söyle bir durum var...esim bekarken onlarla yasamis sayilir...yani altli üstlü oturmuslar...eltimde yiyip icmis ama yine de insanin tuhafina gidiyor...
Gitmez mi canim tabiki gider.
Hergun neler okuyoruz surda, insan dudagi ucukluyo.
Valla bu devirde kimseye cok fazla guvenmemek gerekiyo,
Ayni yerde yiyip icmis olsalar bile o artik evli, bir mesafe koymali.
Kadin kadindir, bu anasi degil ki surekli konussun bu kadar.
sence esime bu konuda bisey söylemelimiyim?
Bence konustuklari zaman sana ne konustuklarini anlatmasini sagla canim.
Eltin surekli ordan ne anlatiyo ne dolduruyo yada ne muhabbeti yapiyo ogrenmen senin icin iyi olur.
Gardini ona gore alirsin.
Baktin esin kem küm ediyo anlatmiyo, o zaman iyi dusun derim,
Senden saklamasi cok can SIKICi.
Bazen esim annesi ile konusur( cok SIK degil) bir konu acilir yada ne biliim kaynanamla konusurken gecende
Esinede soyledim der oyle anlarim konusduklarini,
Cok kizdim esime, konusuyosun demiyosun ki bugun annemle konustuk falan diye,
Simdi oyle yapmiyo konustuklarini zaman soyluyo annemle konustum iyilermis filan der.
Ben kaynanamla olan gorusmeyi soylemedigi icin esime cok kizmisdim, senin durumunda olsaydim kimbilir ne yapardim
kendime o kadar cok kiziyorum ki...o kadar salakmisim ki simdi anliyorum...ben onlara ne kadar arka ciktim karsiligi buymus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?