Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

Bence en başta istemediğin birşeyi yapmayacaksın, uydur bişey geç, işim var de vs vs. sen sinir olacağına onlar sinir olsun...

elalam yuzunden birbirinizi kirmaya,birbirinize dusmeye deger mi ya?bundan sonra istemiyorsan kesinlikle hayir de,boylelikle problem cikmaz aranizda.hepbir bahane bul.bir daha da kimse birsey isteyemez..kocan hayir diyemedigi icin boyle fevri.inat degil mi sende sende eltinden devamli birsey iste..laftan anlama.siz sessiz kaldikca bunlar boyle.sinir oldum ben burda..

valla canim gel sen onu bana sor...nasil sinir oluyorum nasil...normalde hic huyum degildir ama son günlerde esimin telefonuna bakiyorum sik sik ve ne zaman baksam eltim aramis oluyor ve sinir oluyorum....belki sacma bi kiskanclik ama beni rahatsiz ediyor beni aramazken sanki inadina onu daha cok aramasi....tabi esime agzimi acip birsey demedim....sadece firsat kolluyorum...

bir izin günümde kalkıp kimsenin alışverişini yapmam ne gerek var. işim var de kestir at bir daha yapamazlar. eşinlede bu yüzden kötü olma cnm

Kocan eltinle olan telefon gorusmelerinden sana bahsediyor mu?
Neden surekli esini ariyor?
Cok sacma ve rahatsiz edici bi durum.
Ne konusuyorlar ki hergun hergun?

Kocan eltinle olan telefon gorusmelerinden sana bahsediyor mu?
Neden surekli esini ariyor?
Cok sacma ve rahatsiz edici bi durum.
Ne konusuyorlar ki hergun hergun?

ya söyleki kör gözlerim yeni aciliyor sanki...esim eltimle aramiz bozuk oldugu icin söylemiyor...daha öncede ariyordu iki günde bi felan ama gözüme batmiyordu...simdi batiyor....

ya söyleki kör gözlerim yeni aciliyor sanki...esim eltimle aramiz bozuk oldugu icin söylemiyor...daha öncede ariyordu iki günde bi felan ama gözüme batmiyordu...simdi batiyor....
Ya abisinin aramasini anlarim ama yengesi ne alaka?
Ben mi fesatim yoksa? Rapor verir gibi, yengesi de olsa insan sacma seyler dusunuyo.
Bu kadar aramasi ve konustuklarini anlatmayip onu savunmasi sacma.

Ya abisinin aramasini anlarim ama yengesi ne alaka?
Ben mi fesatim yoksa? Rapor verir gibi, yengesi de olsa insan sacma seyler dusunuyo.
Bu kadar aramasi ve konustuklarini anlatmayip onu savunmasi sacma.

söyle bir durum var...esim bekarken onlarla yasamis sayilir...yani altli üstlü oturmuslar...eltimde yiyip icmis ama yine de insanin tuhafina gidiyor...

söyle bir durum var...esim bekarken onlarla yasamis sayilir...yani altli üstlü oturmuslar...eltimde yiyip icmis ama yine de insanin tuhafina gidiyor...

Gitmez mi canim tabiki gider.
Hergun neler okuyoruz surda, insan dudagi ucukluyo.
Valla bu devirde kimseye cok fazla guvenmemek gerekiyo,
Ayni yerde yiyip icmis olsalar bile o artik evli, bir mesafe koymali.
Kadin kadindir, bu anasi degil ki surekli konussun bu kadar.

sence esime bu konuda bisey söylemelimiyim?

sence esime bu konuda bisey söylemelimiyim?

Bence konustuklari zaman sana ne konustuklarini anlatmasini sagla canim.
Eltin surekli ordan ne anlatiyo ne dolduruyo yada ne muhabbeti yapiyo ogrenmen senin icin iyi olur.
Gardini ona gore alirsin.
Baktin esin kem küm ediyo anlatmiyo, o zaman iyi dusun derim,
Senden saklamasi cok can SIKICi.

Bazen esim annesi ile konusur( cok SIK degil) bir konu acilir yada ne biliim kaynanamla konusurken gecende
Esinede soyledim der oyle anlarim konusduklarini,
Cok kizdim esime, konusuyosun demiyosun ki bugun annemle konustuk falan diye,
Simdi oyle yapmiyo konustuklarini zaman soyluyo annemle konustum iyilermis filan der.
Ben kaynanamla olan gorusmeyi soylemedigi icin esime cok kizmisdim, senin durumunda olsaydim kimbilir ne yapardim

esim eltimle görüsmedigimiz icin öylesine konustuk diyor cogu zaman...tabi o ne laflar sokuyordur kim bilir....düsünüyorumda bazi konularda ne kadar körmüsüm....

kizlar biraz önce esim aradi...diger eltim yemege cagirmis...esim bana sordu gidelimmi dedi...tamam gidelim dedim ama diger eltimi görmek istemiyorum ama karsilikli oturuyorlar...yani görme ihtimalim var anlayacaginiz...

günaydin kizlar,

dün yine kiyamet koptu....dün eltimlere gittik diger eltim yoktu annesigile gitmisti rahattim...oturuyorduk sonra esimin telefonunu istedim...bi baktim eltim eveli gün aramis demistim ya hani...o arama silinmis...bozuldum tabi esimi odaya cagirdim ve acikca sordum....numarayi neden sildin diye....o da sinirlendi fazla sesini de cikaramadi eltim duymasin diye....rastgele sildim dedi...oruc agzimla yemin ediyorum dedi....sonra eltim odaya girmek istedi ve konu kapandi....sonra eve gidecektik...tam o sirada eltim geldi kapida karsilastik...diger eltim yapmayin öyle konusun dedi....sonra eltim ben küs degilim dedi...yüzüne bile bakmadim...arabaya bindik eve gidiyoruz surat astim...esim ne oldu dedi...anlam veremiyorum dedim...ne tesadüfki yengenin numarasini silmissin dedim...sinirlendi bagirdi cagirdi...hakaret etti...sen konusmuyorsun diye bende mi konusmicam dedi...bende ben senden öyle birsey beklemiyorum dedim...belki kiskandim seni niye anlamiyorsun dedim...kiskanma dedi...sacmaliyorsun dedi...bende yataga yatmadim...önce nerede yatiyorsan yat dedi...sonra yataga götürmeye kalkti gitmedim....bundan sonra istersen koynuna kadin al kiskanmam dedim....

kendime o kadar cok kiziyorum ki...o kadar salakmisim ki simdi anliyorum...ben onlara ne kadar arka ciktim karsiligi buymus....

kendime o kadar cok kiziyorum ki...o kadar salakmisim ki simdi anliyorum...ben onlara ne kadar arka ciktim karsiligi buymus....

Hiç tanımadığın insanlara iyilik yapacaksın ve o an unutacaksın; yaptığın iyiliği de, iyilik yaptığın kişiyi de.

Ya da hiç beklentin olmayacak her türlü nankörlüğü göze alacaksın ki bu işte asıl zor olanı.

Sonuç olarak merhametten maraz doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…