çok bariz söylüyorum. kendimi sizin yerinize koydum. eltimle konuşurdum. inanın ona derdim ki " ben, eşimle konuşmandan hoşlanmıyorum, ben senin eşinle bu tarz muhabbetler yapıyor muyum? hayır. biz bir aile isek herşey ortada olmalı gizli saklı birşey istemiyorum. " bunu hem eşine hem eltine söyle. harekete geçmen gereken birşeyler var canım gözünü aç. gerekirse kaynına bile danışabileceğinizi onun fikrini alabileceğinizi söyle bakalım ne olacak? elbette kimseye bir suçlama yöneltme. anlayan anlar zaten allah yardımcın olsun canım
canim sana daha oncede dedim birsey olmamis gibi konus.hakliyken haksiz konuma dustun hemde esinle kavga ettin yok yere..sende sisi davran,kartlarini acik oynama.duygusal davranma.eltin akillica davranmis.takma kafana bu kadar,umursamaz gorun sonra bir sekilde acisi cikart..seninde alamadigin birsey olur ararsin rica edersin o da eline bir koz verir gunu gelince kullanirsin..ne guzel son dakika gelmis..merhaba,nasilsin diyip cikacaktin,birsey kaybetmezdin.esini arayip durmasi cidden sinir bozucu amaci da zaten sinirlerinizi bozmak.
bak orada eger sahte sekilde davransaydin kavga etmeyecektiniz.devamli da ilgilenme bu konuyla esin sen hakli da olsan onu hakli gorecek o telefonda iyi konusuyordur esine,kusus diye uzuluyorum diyordur.sen boyle davrandigin icin hem esini kizdiriyorsun hemde sorun cikartan taraf gorunuyorsun.
Allah iyiligini versin gulmekten gozumden yas geldi...insanoglu iste Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...yapilan birseye bu kadar pismanlik duyuyorsaniz inanin yapmayin daha iyi abiye yazik onunda basinin etini yiyorsunuz...yani esinizin burada ne sucu var....bence hayir demeyi ögrenin..bu arada hayir yaptin diyormus ya eltiniz o hayri kendi yapsin...birde muhtacmiki hayir yapmissin insanlar acayip uyaniklasmis ezmye adam ariyorlar...bu arada alisveris parasini ne yaptiniz.........ya önce mevlüt iptal olmus sonra tekrar okunacak demisler...ama bana ne ya beni ne ilgilendirir...esim bana kizdi eltimle konustum diye...madem diyecektin bastan söyleseydin yapamam diye bende ona sinirlendim tabi...
anlamadim yengesinin numarasini silmesine neden kizdinizki...ne guzelm iste kurtulmussun...ama öncelik sende olmali anladigim kadariyla yeni evlisin bu donem biraz surebilir...esin icin önce sen olmalisin...öncedenn ani evde kaldilarsa kaldilar bunun icin sana baski yapmaya kimsenin hakki yoktur eltinin ne haber moruk demesi terbiyesini bayagi ortaya dokmus...ben olsam gitmemde cagirmamda su mubarek gun kotu birsey demek istemem ama hatasini anlasin esinde bayramda gitse yeter buyukse eger snde gidersin ama moruk demesi falan cok iticiii daha onunla nasil konusuyor esiniz...saygi yok birsey yok....günaydin kizlar,
dün yine kiyamet koptu....dün eltimlere gittik diger eltim yoktu annesigile gitmisti rahattim...oturuyorduk sonra esimin telefonunu istedim...bi baktim eltim eveli gün aramis demistim ya hani...o arama silinmis...bozuldum tabi esimi odaya cagirdim ve acikca sordum....numarayi neden sildin diye....o da sinirlendi fazla sesini de cikaramadi eltim duymasin diye....rastgele sildim dedi...oruc agzimla yemin ediyorum dedi....sonra eltim odaya girmek istedi ve konu kapandi....sonra eve gidecektik...tam o sirada eltim geldi kapida karsilastik...diger eltim yapmayin öyle konusun dedi....sonra eltim ben küs degilim dedi...yüzüne bile bakmadim...arabaya bindik eve gidiyoruz surat astim...esim ne oldu dedi...anlam veremiyorum dedim...ne tesadüfki yengenin numarasini silmissin dedim...sinirlendi bagirdi cagirdi...hakaret etti...sen konusmuyorsun diye bende mi konusmicam dedi...bende ben senden öyle birsey beklemiyorum dedim...belki kiskandim seni niye anlamiyorsun dedim...kiskanma dedi...sacmaliyorsun dedi...bende yataga yatmadim...önce nerede yatiyorsan yat dedi...sonra yataga götürmeye kalkti gitmedim....bundan sonra istersen koynuna kadin al kiskanmam dedim....
anlamadim yengesinin numarasini silmesine neden kizdinizki...ne guzelm iste kurtulmussun...ama öncelik sende olmali anladigim kadariyla yeni evlisin bu donem biraz surebilir...esin icin önce sen olmalisin...öncedenn ani evde kaldilarsa kaldilar bunun icin sana baski yapmaya kimsenin hakki yoktur eltinin ne haber moruk demesi terbiyesini bayagi ortaya dokmus...ben olsam gitmemde cagirmamda su mubarek gun kotu birsey demek istemem ama hatasini anlasin esinde bayramda gitse yeter buyukse eger snde gidersin ama moruk demesi falan cok iticiii daha onunla nasil konusuyor esiniz...saygi yok birsey yok....
bende bir eltimi pek sevmem. canımlı cicimli konuşmaları vardır. ben herzaman derim ben abine canım desem olurmu diye. bana yakıştıramıyor ama ona yakıştırıyor. bensiz gidip gelmesini istemiyorum. onlar geldimi kayınvalidem karşı dairede oturuyor ordan çıkmaz. onunla atışmayı filan çok sever eşim.iftara eşimi aradı davet etti. ben evin nesiysem.geçenlerde dedim eltim bana samimi gelmiyor yapmacık yapıyor sanki dedim bana da öyle geliyor dedi ama yinede onu korumaktan vazgeçmez. ne bileyim neden böyle yapıyorlar... ama senin ki biraz daha fazla.
su kadiniyabanci biri olarak gor merhaba de gec.sorun cikmaz o zaman.yapamiyorum deme yapman lazim.ya esinden degerli mi?anlamiyorum.onu umursadigini gosterdikce o esini aramaya devam edecek seni cildirtmak icin.esin ne dediklerini mantigina uyuyorsa yap.yine bir selam verseydin orada kavga etmeyecektiniz.belki de onlarda sahit oldu.kadinin eline devamli firsat geciyor.dusunme o kadini.oylesine biri oldugunu dusun.sen onu takmayip birsey yok gibi konustukca o icten ice sinir olacak bunu dusun.alttan alttan da zamani gelince eltinden yaptiklarinin acisini cikart bitti..
hemen koy mesafeni, kendine onun hiç tanımadığı bi çevre yap mümkünse, gündüzleri eşin yokken asla görüşme, eşinin hatrı için asla saygısızlık etme ama tekrar söylüorum eşin aranızdaki tek ortak nokta olsun, asla arama ararsa aç ama sallama konuş kapat işim var diye,
garanti veriorum 2seneye çok güzel seviyeli bi ilişkin olur, kafan hep rahat olur, böle dedi şöle dedi, aradı etti sorunun olmaz.en güzeli de yakın olmadıın için hiç bi zaman kötü de olmassın birbirinizi uzaktan ii anarsınız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?