ELTİMİN TAVRI YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULDU

Nerde görsem tanırım kayınları ile aynı evde yaşayıp onlar tarafından premses görülen şımartılmış ilk gelin mi bu? Hiç sevmem kardeşinin eşine gereğinden fazla sempati besleyen erkekleri. Çünkü bunlardan bence çok var

Eltinle koçan arasında bi ilişki olabilirmi
Hiç normal değilde bu olanlar gece geçe aramalar ve eşinin eltinle teleuonda konuşurken
eşimde işte yanımda oturuyoruz demesi çok şifreli bi konuşma yani. Sizin oldiğunuzu belirtiyor
Eşim yanımda ona göre demek istiyo yani
Hiç normal değil aile lapınızı bilemem böyle çok samimiyet varmıdır da eltinizde el kızı sonuçta akrabası değil kardeşi değil.

Aynen öyle çok doğru tespit. Şuursuz hareketler ne istesem yaparlar tavırları

Benim en küçük amcamda ilk amcam evlendiğinde çocukmuş yengemin elinde büyümüş diyebilirim hatta ama amcam evlendi aile kurdu yengemin böyle bir tavrı yok...Bir arada yaşamak böyle bir samimiyet olması gerektiğini göstermiyor yani... Çok rahatsız edici bir durum tuhaf ben olsam o kadını suçlamayı bırakırdım çünkü siz suçlarsanız eşiniz savunmaya geçecek insanlar böyle...

eşiniz ve eltiniz neden o kadar samimi ?

Yıllardır tanıştıkları için gereksiz laçka bir samimiyetleri olmuş. Eşiniz eltinizin her huyuna alıştığı için onu suçlu görmüyor. Eltiniz de eşinizin trip atmayıp küsmemesinden dolayı sizden de aynı tavrı bekliyor. Tek aklıma takılan eltiniz sanki size hep tepkili ve sizi yok sayıyor. Bu tarz durumlar karşıdakini sevmeyince yada kıskanınca olur. Hani kendi eşiyle sizin esinizle olan iliskiniz gibi bir aile iliskileri yoksa yada eşinizin size karşı yaklaşımı fazla iyiyse sizi kıskandığı için sizi huzursuz etmek için bile aramış olabilir. Böyle insanların olduğunu biliyoruz.

Eşinize itham ettiğiniz durum çok ağır.O sebeple eşin de fazla tepki vermiş olabilir. Ben öyle demedim sadece sen alışmış olabilirsin ama benim görüşüme de saygı duyman lazım, o saatte araması normal mi? Her sey sonradan öğreniyorum, sanki üçünüz bir arkadaş grubusunuz da ben en son eklenmisim gibi bana hiç bir şey demiyorsun de. Mesela pastayı gönderdiğini bilsem belki bende muhabbete katılırım falan diye eşine yumuşak konuşup alttan alta takipte ol. Çünkü hiçbir kadın aklından zoru yoksa durduk yere şüphelenmez eşinden bana göre. Telefon arama kayıtlarına baktın mı ? Yani sürekli iletişim halindeler mi, aralarında bir şey olduğunu ben düşünmüyorum. Sadece eltinin gereksiz laubali bir iletişimi var eşinle . Ama suçlu eltin değil o yüzü veren eşinde. Kardesinizin esi falan varsa bende artık gece onları arayayım madem aramak normal deyin bakalım ne diyecek. Yani sizin bu düşüncesiz davranışlardan rahatsız olduğunuzu düşünsün eşiniz. Ama siz takipte kalın yine de. Eltinize gitmeyin görüşmeyin, görünce de size davrandığı gibi davranın. Gelince yüzüne bakmayın. Yurtdışında yetiştim ayağına rahat davranıyorsa sizin surat asmanızı da takmamalı . Eğer hayırdır sorun mu var derse sen bunlara takılır miydin ben gelince hosgeldin bile demiyorsun dersin. Mağduru oynamasına izin verme,ikili sözlü münakaşaya girersen esin onu tutar sen haksız olursun. Onun gibi davran sadece ve görüşme mecbur olmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…