ELTİMİN TAVRI YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULDU

Evet yapar malesef
Yapar derken ? Yengeye bakacak potansiyel sahibi mi anlamadım.
Evli çiftin yanında birinin oturmaması taraftarıyım ama 10 yıl aynı evde yaşamışlar samimiyetleri normal değil mi? Kaldıki canım ağızdan bile kaçabilen bir kelime, çok alakasız birine öptüm demiştim telefonu kapatırken. Olabilir yani.

Fir fır elti desem banlanmam demi

Burada eltisinden şüphelenen bir kadının konusu vardı
Malesef başlangıç çok benziyor
Ayrıca bu kadar Sinirlenmesi elti için seni kırması buruna hiç hoş kokular gelmiyor

Aynen Bi dahakine öyle yapıcam çok doğru

Sizin nasıl hissettiğinizi bilemiyorum ama kanitiniz olmasa da ben kadinlarin boyle seyleri hissedebileceğine inaniyorum, tabi keske esinize bu kadar açık sekilde yansitmasaydiniz. Kim olursa olsun ben de bu laçkaliktan hoslanmam.

Ben olsam o aradikça basit mazeretler uydurup aa eltim mi ariyo ben de tam ona bisey sorucaktim, bisey soyliycektim diyerek telefonu alarak her defasinda gorusmeyi sabote ederdim. Gercekten sizden hoslanmiyorsa bu aramalar azalirdi. Ama esinizin açik kapi mi biraktin diyerek sizi suçlamasini anlayamadim, daha once bunun konusu gecmis miydi? Bir de esiniz ailesinin yaninda da elinizi tutmaktan kacinir mi yoksa rahat mi?

Evet bende öyle somut birşey var demiyorum tabiki.. iki taraf içinde bu kadar suçlayıcı davranmam kimseye davranmam..
Ben daha eltimin bana olan tavırları hazmedemeyip mesele haline getirmeden yaşayıp giderken. üstüne bu olayda eşimin açık kapı bırakmadın diyerek beni suçlamasına çok sinirlendim ve üzüldüm.. Ben karısı olduğum halde ve herşeye rağmen saygısızlık yapmadığım halde(hiçbir misafire hoşgeldin dememezlik yapmam kapıyı açıp içeri gitmem.diyelimki yaptım içim içimi yer ayıp oldu diye. arar söylerim açıklama yaparım senlik bir durum yoktu kusura bakma derim) savunuyor olması her eş için incitici olur.
Yok elimi tutar rahattır o konuda. Hatta ben çok dikkat ederim normalde uyarırım onu
Ya zaten bunlara takılmasam niye söyliyim dimi bazı yorumlar gerçekten çok şaşırtıcı
Sanki eltimi ararttırıp kavga çıkarmışım GB yorumlar var

Haklisin diyebiliyorum.O kadına onun size davrandığı gibi davranin.Hatta mesafe koyar biraz da sert yaparsınız yarariniza olacaktir.Esinize bu konuda tavriniz sert ve sürekli olsun ki cekinsin.

Yaa sonuç kötümü☹
Evet maalesef
Burada bayağı olay olmuştu o konu
Ama sizi hırslandırmak istemem
Belki gerçekten arada kötü niyet yoktur ama samimiyeti ayarlayamamışlardır
Bir süre sessiz kalıp izleyin derim
Üstte arkadaşın dediği gibi konuşmalara dahil ol varlığından rahatsız oluyorlar mı diye hareketlerini takip et

Ben kanımla iyiyimdir genel olarak. Ama benim karakterim soğuk o yüzden sevsem bile araya mesafe koyarım aramam canımı konuşmam vs. Onun üzerinden düşünüyorum ilerde evlense böyle bir mevzu yapsam o anlamda yapmam gerçekten. O benim kardeşim gibi, eşiyle anlaşamam belki anlaşmak zorunda da değilim ama eşimin kardeşi yani. Bence biraz fazla tepki vermişsiniz, birde aynı evde uzun yıllar yaşamışlar. Tamam hatunun tavrı da sıkıntılı ama farklı bi sebepten böyle bi arama yapmamıştır diye düşünüyorum.

Yaşanmış bitmiş eşiniz açısından yani muhtemelen elti unutamıyor. Kadınlar daha duygusal ve kontrolsüz malum. Arıza çıkıp her şey ortaya dökülmesin diye eşin de temkinli davranıyor. Çok daha üzerine düşünecek bişey yok konu açık bence.

Aralarında bir çekim olup olmadığı zamanla anlaşılır.
Ancak eltiniz de siz de başka ailelerin evlatlarısınız.
Yani o da el kızı, siz de.
Hani görümceniz için sizi bu kadar kırsa anlarım, kardeşi olduğu için böyle davranıyor derim.
Ama bir el kızı için, abisi değil el kızı için size bu kadar çemkirmesi hiç hayra alamet değil.

Bazıları alkolü ağzıyla değil başka yeriyle içtiği için içlerinde gizledikleri şeyler ortalığa dökülüyor diyebiliriz.

Valla şoktayım sorma daha neler
Eltinin zihniyetinde insan oldukları için böyle yorum yazıyorlar.
Valla eltimin kocamı gece 00:30 arayıp canım diye konuşmasını, doğum gününü benden önce kutlamasını, evine gittiğimde kapıda karşılamasını normal sayan için gayet edep adap dışı insandır.
Ve bu olaylar normal değil siz bu işin peşini bırakmayın eşinizle araniz düzelince derin ve sessiz olarak arastirmalar yapın.
Tekrarlıyorum eltiniz terbiyesizin bayraklı önde gideni.

On sene beraber yaşamışlar. Onlar kardeş gibi olmuştur artık. Ne kadar tuhaf yorumlar var gerçekten şok oldum. İnsan kardeşinI o saatte arar da, canım da der. Dikkatinizden kaçan olay o sizin. 1 sene önce evlenmiş olsa elti, haklısınız. Ancak 10 seneden bahsediyorsunuz.

Ben olsam ben de rahatsız olurdum, benim için kıskançlıkla alakası yok. Esimin erkek tanidigi da absurt saatlerde arasa bir sure sonra tepki gosteririrdim.

Bence şimdilik eşinizle konusup asla onun ima ettiği sekilde düşünmediğinizi belirtin, aklınıza bile gelmediğini söyleyin. Sizi rahatsız edenin kişiden bağımsız olarak laubalilik olduğunu söyleyin. Sorunu eltiye indirgemeyin ve geri adım atarak daha sakin davranın.

Açık kapı konusu ise düşündürücü. Daha önce konusu gecmediyse esiniz acaba neden bunu gündeme getirdi. Eltiniz esinize sikayet etmis olabilir mi, cok soguk falan diye.

Elini çekme mevzusu da normalde çekingen olsaydi anlasilabilirdi ama simdi şüpheli görünüyor.

Neyse dedigim gibi simdilik geri adim atin, hicbir sey olmamis gibi gorusmelerine dahil olup yavas yavas sabote edin ama gozlemlemeye devam edin.

Ohoooo durumlar hiç hoş değil yalnız.
Bence sessiz ve derinden ilerleyin çaktırmadan eşinizi takibe alın telefonunu vs.kontrol edin sürekli.
Ben hiç kıskanç bi tip değilimdir çok rahatımdır bu konularda Ama ona rağmen bu kadının tavırları hiç hoş gelmedi bana.
Ayrıca eltinize de haddini bildirin sizi saf sanmasın.
Mesela birdaha böyle münasebetsiz saatlerde ararsa alın telefonu siz alın evet buyur deyin direkt.

İşin açığı eşimin ilk başta iyi düşündüğüm ama artık banada zarar veren, ters gelen huyları var.
Mesela sosyal ortamda kendisini aramayan sormayan insanlar olur yada Bi saygısızlık yaptı diyelimki asla tepki göstermez kırılmaz darılmaz küsmez hiçbirşey olmamış GB davranır hatta gbsi fazla..
Düğünümüze mazeret bile bildirmeden gelmeyen sonradan bile kutlamayan yakın Bi arkadaşı vardı. Düğünden 2 hafta sonra eşim sosyal medyada Bi paylaşımını beğendi diye aradı mesela ve hiçbir kırılma güvenme belirtisi vermedi. Yada gece 11 e kadar evini taşıdığı kuzeni biz evi taşırken taşınma saatinden 1 saat önce yeni evin önüne gelip bekleyip gitmiş eşim asla tepki vermedi. Aynı kuzenini yılbaşı programı için aradığında nişanlısının arkadaşlarıyla programı olduğunu söyleyip saat 23. 30 da eşimi arayıp başka kuzenine gitmeyi teklif etti ve eşimde gitti ben gitmek istemedim oyuncak GB. Eşim gider ve asla ya sen hayırdır demez hep hazırdır.
Yapısı bu diye çok birşey demiyorum açıkçası ama beni kendisi GB olmadığım için suçlamaya başladı
Yani eltimin h.geldin dememesi ve bunu tekrarlamasını eşim hoşgörüyor. Hatta kapıyı açıp hiçbişey söylemeden içeri gitmesine ben çok bozulduğum için vedalaşmadım eşim gidip öpüşüp vedalaştı mesela.
Yani benimde kendisi GB olmamı istiyor ama bana göre çok uç bu hareketler.
Yani evet bize saygısızca davrandı haklısın demiyor.
O yüzden eltimin benimle ilgili birşey söylemesine gerek bile yok başta eşim öyle düşünüyor

Valla bi değişik geldi bana benim kayınlarımla aramda hiç böyle bir samimiyet yok kocam yanımdayken konuşuruz sohbet ederiz ok ama kocam yokken aramazlar sormazlar eve birşeyler getirirler kapıdan bırakır giderler
Yani ne küsüp trip atacak samimiyet nede sarhoşken arayıp sohbet edecek muhabbet var yani eşiniz gereksiz yüz vermiş gayet haklısınız

Herkese bu kdar hoşgörülüyken eşine neden ön yargılı acaba yani bu kadın niye böyle düşündü diye sormuyor hiç

Herkese bu kdar hoşgörülüyken eşine neden ön yargılı acaba yani bu kadın niye böyle düşündü diye sormuyor hiç
Onuda sordum mesela bu hareketleri yapan kişiler için hep Bi sebebi vardır diye savunur
Ben yaptığımda neden hoşgörmüyosun diyorum. Onlar benim karımmı diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…