- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Yapar derken ? Yengeye bakacak potansiyel sahibi mi anlamadım.Evet yapar malesef
Yaa sonuç kötümüBurada eltisinden şüphelenen bir kadının konusu vardı
Malesef başlangıç çok benziyor
Ayrıca bu kadar Sinirlenmesi elti için seni kırması buruna hiç hoş kokular gelmiyor
Aynen Bi dahakine öyle yapıcam çok doğru
Evet bende öyle somut birşey var demiyorum tabiki.. iki taraf içinde bu kadar suçlayıcı davranmam kimseye davranmam..Sizin nasıl hissettiğinizi bilemiyorum ama kanitiniz olmasa da ben kadinlarin boyle seyleri hissedebileceğine inaniyorum, tabi keske esinize bu kadar açık sekilde yansitmasaydiniz. Kim olursa olsun ben de bu laçkaliktan hoslanmam.
Ben olsam o aradikça basit mazeretler uydurup aa eltim mi ariyo ben de tam ona bisey sorucaktim, bisey soyliycektim diyerek telefonu alarak her defasinda gorusmeyi sabote ederdim. Gercekten sizden hoslanmiyorsa bu aramalar azalirdi. Ama esinizin açik kapi mi biraktin diyerek sizi suçlamasini anlayamadim, daha once bunun konusu gecmis miydi? Bir de esiniz ailesinin yaninda da elinizi tutmaktan kacinir mi yoksa rahat mi?
Haklisin diyebiliyorum.O kadına onun size davrandığı gibi davranin.Hatta mesafe koyar biraz da sert yaparsınız yarariniza olacaktir.Esinize bu konuda tavriniz sert ve sürekli olsun ki cekinsin.Merhaba Hanımlar
Uzun zamandır buraya konu açmıyordum
Eşimle çoğu zaman kavga halindeyiz anladımki hayata bakışımız olayları değerlendirmemiz çok farklı, bunun için kimse kimseyi suçlayamaz tabi ama sorunun sonucu tatlıya bağlanmıyosa hep eksik yaşıyorsunuz
Her neyse konuya gireyim.. Şimdiden söyleyin uzun yazıcam kusura bakmayın. Fikir açısından..
Malum koronavirüs sebebiyle evdeyiz eşim ve ben yalnızız. Eşimin erkek kardeşi ve eltim yurtdışında yaşayıp sonradan Türkiyeye gelmiş ve biz evlenmeden önce aynı evde 10 yıl kadar birlikte yaşamışlar. O yüzden ziyarete gittiğimizde eltim pek misafir GB davranmaz bazen hoşgeldin bile demez hatta direk içeri gidip sonra yanımıza gelip bize h. Geldin demeden eşiyle kavga bile eder. Her neyse bunları çok önemsemedim. Fakat en son yine gittiğimizde kapıyı açıp bakıp içeri gitti. Şok oldum. Sonradan öğrendimki eşimin bir önceki tek ziyaretinde eltim ve kaynımın kavgasına eşim müdahil olduğu için ona küsmüş. Ben olaylardan mi haber bozuldum tabi. Ordan çıkınca söyledi eşim.. Hadi bunuda es geçtim. Bir zmn sonra evlerinde yapılacak Bi aile toplantısı için eşim eltimi aradı sanırım böylece barışma oldu benide davet etti. O davete katılamadım ben rahatsızlandım. zaten başka bir zaman bize geldiler ben hep güler yüzle karşılarım aynen de öyle yaptım hatta zamansız kahve istedi yaptım fln.
Aradan 2 3 ay geçti bu arada hiç görüşemedik. Eşimin d. Günü vardı 1 gün önce eşim kaynımı aradı onlar konuştular sonra eltim aldı teli ve eşimin henüz gelmeyen d. Gününü kutladı sağolsun.Hadi onada neyse pazar gecesi eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet tatlı yaptık. Ben sosyal medyada paylaştım eşimde w..p dan paylaşmış hatta eltimin teline atmış çünkü yarım saat önce onlar Bi video iletmiş
Pat telefon çaldı arayan ELTİM!!!
saat 12 yi geçiyor. Attığım video ile ilgili gördünmü ne güzel dimi o pastayı senmi yaptın inanmam fln.. Yarısını duyuyorum yarısını duymuyorum eşim kaynımı sordu içerde dedi.. Siz napıyosunuz diyo eşimde işte yanımda oturuyoruz fln diyo. Direk beni sormuyo yani.. En son tamam canım dediğini duydum.normalde öyle hitap etmez eşime Çünkü alkolde almış şuursuz.kapattı teli. Sinir oldum
Eşime neden aradığını sormam la beraber eşimle tartışmaya başladık. Bu saatte aranmaz dedim.. Alkollüyken hiç aranmaz.beni aramıyor etmiyor. Eşine bunları söylememle köpürmesi bir oldu ne demek istiyormuşum ben.. O bilmem nemiymiş..
Bende bağırdım beni niye aramıyor diye. Sen ona açık kapımı bıraktın dedi bana!!
Yazıklar olsun dedim onun bize yaptığı terbiyesizliğin onda birini yapmadım ben. Eşimle konuşmuyorum şu anda çok kırıldım ve sinirlendim. Siz ne düşünüyorsunuz.. Çok üzgünüm..
Evet maalesefYaa sonuç kötümü☹
Aralarında bir çekim olup olmadığı zamanla anlaşılır.Merhaba Hanımlar
Eşimle çoğu zaman kavga halindeyiz anladımki hayata bakışımız olayları değerlendirmemiz çok farklı, bunun için kimse kimseyi suçlayamaz tabi ama sorunun sonucu tatlıya bağlanmıyosa hep eksik yaşıyorsunuz
Her neyse konuya gireyim.. Şimdiden söyleyin uzun yazıcam kusura bakmayın. Fikir açısından..
Malum koronavirüs sebebiyle evdeyiz eşim ve ben yalnızız. Eşimin erkek kardeşi ve eltim yurtdışında yaşayıp sonradan Türkiyeye gelmiş ve biz evlenmeden önce aynı evde 10 yıl kadar birlikte yaşamışlar. O yüzden ziyarete gittiğimizde eltim pek misafir GB davranmaz bazen hoşgeldin bile demez hatta direk içeri gidip sonra yanımıza gelip bize h. Geldin demeden eşiyle kavga bile eder. Her neyse bunları çok önemsemedim. Fakat en son yine gittiğimizde kapıyı açıp bakıp içeri gitti. Şok oldum. Sonradan öğrendimki eşimin bir önceki tek ziyaretinde eltim ve kaynımın kavgasına eşim müdahil olduğu için ona küsmüş. Ben olaylardan mi haber bozuldum tabi. Ordan çıkınca söyledi eşim.. Hadi bunuda es geçtim. Bir zmn sonra evlerinde yapılacak Bi aile toplantısı için eşim eltimi aradı sanırım böylece barışma oldu benide davet etti. O davete katılamadım ben rahatsızlandım. zaten başka bir zaman bize geldiler ben hep güler yüzle karşılarım aynen de öyle yaptım hatta zamansız kahve istedi yaptım fln.
Aradan 2 3 ay geçti bu arada hiç görüşemedik. Eşimin d. Günü vardı 1 gün önce eşim kaynımı aradı onlar konuştular sonra eltim aldı teli ve eşimin henüz gelmeyen d. Gününü kutladı sağolsun.Hadi onada neyse pazar gecesi eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet tatlı yaptık. Ben sosyal medyada paylaştım eşimde w..p dan paylaşmış hatta eltimin teline atmış çünkü yarım saat önce onlar Bi video iletmiş
saat 12 yi geçiyor. Attığım video ile ilgili gördünmü ne güzel dimi o pastayı senmi yaptın inanmam fln.. Yarısını duyuyorum yarısını duymuyorum eşim kaynımı sordu içerde dedi.. Siz napıyosunuz diyo eşimde işte yanımda oturuyoruz fln diyo. Direk beni sormuyo yani.. En son tamam canım dediğini duydum.normalde öyle hitap etmez eşime Çünkü alkolde almış şuursuz.kapattı teli. Sinir oldum
Eşime neden aradığını sormam la beraber eşimle tartışmaya başladık. Bu saatte aranmaz dedim.. Alkollüyken hiç aranmaz.beni aramıyor etmiyor. Eşine bunları söylememle köpürmesi bir oldu ne demek istiyormuşum ben.. O bilmem nemiymiş..
Bende bağırdım beni niye aramıyor diye. Sen ona açık kapımı bıraktın dedi bana!!
Yazıklar olsun dedim onun bize yaptığı terbiyesizliğin onda birini yapmadım ben. Eşimle konuşmuyorum şu anda çok kırıldım ve sinirlendim. Siz ne düşünüyorsunuz.. Çok üzgünüm..
Eltinin zihniyetinde insan oldukları için böyle yorum yazıyorlar.Valla şoktayım sorma daha neler
Evet bende öyle somut birşey var demiyorum tabiki.. iki taraf içinde bu kadar suçlayıcı davranmam kimseye davranmam..
Ben daha eltimin bana olan tavırları hazmedemeyip mesele haline getirmeden yaşayıp giderken. üstüne bu olayda eşimin açık kapı bırakmadın diyerek beni suçlamasına çok sinirlendim ve üzüldüm.. Ben karısı olduğum halde ve herşeye rağmen saygısızlık yapmadığım halde(hiçbir misafire hoşgeldin dememezlik yapmam kapıyı açıp içeri gitmem.diyelimki yaptım içim içimi yer ayıp oldu diye. arar söylerim açıklama yaparım senlik bir durum yoktu kusura bakma derim) savunuyor olması her eş için incitici olur.
Yok elimi tutar rahattır o konuda. Hatta ben çok dikkat ederim normalde uyarırım onu
Ya zaten bunlara takılmasam niye söyliyim dimi bazı yorumlar gerçekten çok şaşırtıcı
Sanki eltimi ararttırıp kavga çıkarmışım GB yorumlar var
Ohoooo durumlar hiç hoş değil yalnız.Şöyle
Yine bir kalabalık ortamda alkol alındı ben pek sevmem sosyal kullanıcıyım ama onlar her hafta alırlar. O ortamda biz 5 6 kişi salonda otururken eltim alkolün etkisiyle gülüyordu bir ara eşim onun gülmesine güldü hey Allahım der GB yada hoşlanmış GB. Bunuda garipsedim.. Çünkü biz 5 6 kişiyiz algılayamadık TV izliyorduk eşimin gülmesiyle dikkatimi çekti biri bu
2.si onlara ziyarete gittiğimiz Bi gün eşim elimi tutuyordu birden çekti çekmesiyle irkilip kapıya döndüm noluyo diye baktım eltim.
Üçüncüsü eşimle evlenmeden önce Bi sabah evden çok erken saatte çıktı eltimi Bi yere bırakacakmış kaynım ş. Dışındaydı.daha önce yolda köpek çıkmış ondan korkmuş.yazık fln dedi böyle..
İşin açığı eşimin ilk başta iyi düşündüğüm ama artık banada zarar veren, ters gelen huyları var.Ben olsam ben de rahatsız olurdum, benim için kıskançlıkla alakası yok. Esimin erkek tanidigi da absurt saatlerde arasa bir sure sonra tepki gosteririrdim.
Bence şimdilik eşinizle konusup asla onun ima ettiği sekilde düşünmediğinizi belirtin, aklınıza bile gelmediğini söyleyin. Sizi rahatsız edenin kişiden bağımsız olarak laubalilik olduğunu söyleyin. Sorunu eltiye indirgemeyin ve geri adım atarak daha sakin davranın.
Açık kapı konusu ise düşündürücü. Daha önce konusu gecmediyse esiniz acaba neden bunu gündeme getirdi. Eltiniz esinize sikayet etmis olabilir mi, cok soguk falan diye.
Elini çekme mevzusu da normalde çekingen olsaydi anlasilabilirdi ama simdi şüpheli görünüyor.
Neyse dedigim gibi simdilik geri adim atin, hicbir sey olmamis gibi gorusmelerine dahil olup yavas yavas sabote edin ama gozlemlemeye devam edin.
Valla bi değişik geldi bana benim kayınlarımla aramda hiç böyle bir samimiyet yok kocam yanımdayken konuşuruz sohbet ederiz ok ama kocam yokken aramazlar sormazlar eve birşeyler getirirler kapıdan bırakır giderlerMerhaba Hanımlar
Herkese bu kdar hoşgörülüyken eşine neden ön yargılı acabaİşin açığı eşimin ilk başta iyi düşündüğüm ama artık banada zarar veren, ters gelen huyları var.
Mesela sosyal ortamda kendisini aramayan sormayan insanlar olur yada Bi saygısızlık yaptı diyelimki asla tepki göstermez kırılmaz darılmaz küsmez hiçbirşey olmamış GB davranır hatta gbsi fazla..
Düğünümüze mazeret bile bildirmeden gelmeyen sonradan bile kutlamayan yakın Bi arkadaşı vardı. Düğünden 2 hafta sonra eşim sosyal medyada Bi paylaşımını beğendi diye aradı mesela ve hiçbir kırılma güvenme belirtisi vermedi. Yada gece 11 e kadar evini taşıdığı kuzeni biz evi taşırken taşınma saatinden 1 saat önce yeni evin önüne gelip bekleyip gitmiş eşim asla tepki vermedi. Aynı kuzenini yılbaşı programı için aradığında nişanlısının arkadaşlarıyla programı olduğunu söyleyip saat 23. 30 da eşimi arayıp başka kuzenine gitmeyi teklif etti ve eşimde gitti ben gitmek istemedim oyuncak GB. Eşim gider ve asla ya sen hayırdır demez hep hazırdır.
Yapısı bu diye çok birşey demiyorum açıkçası ama beni kendisi GB olmadığım için suçlamaya başladı
Yani eltimin h.geldin dememesi ve bunu tekrarlamasını eşim hoşgörüyor. Hatta kapıyı açıp hiçbişey söylemeden içeri gitmesine ben çok bozulduğum için vedalaşmadım eşim gidip öpüşüp vedalaştı mesela.
Yani benimde kendisi GB olmamı istiyor ama bana göre çok uç bu hareketler.
Yani evet bize saygısızca davrandı haklısın demiyor.
O yüzden eltimin benimle ilgili birşey söylemesine gerek bile yok başta eşim öyle düşünüyor
Onuda sordum mesela bu hareketleri yapan kişiler için hep Bi sebebi vardır diye savunurHerkese bu kdar hoşgörülüyken eşine neden ön yargılı acabayani bu kadın niye böyle düşündü diye sormuyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?