- 15 Ekim 2016
- 7.104
- 12.735
- 248
Bu kadar köpürüp asiri tepkiyi yanlizca suclular verir esin yaparmiBende öyle düşünüyorum ama kendisi bunu hakaret saydı malesef
Evet yapar malesefBu kadar köpürüp asiri tepkiyi yanlizca suclular verir esin yaparmi
Bende eşime kızdım zaten okuduysanızGece yarisi eşin pasta fotografini eltinin telefonuna yollayinca sorun yok eltin arayinca mi sorun? Anlamadim ben.
Ayrica alkollu olunca noluyor telefonda bisey mi yapmaya baslayacaklaro dakika.
Mesafe istiyorsaniz once eşiniz koysun.
Çok şükür beni anlayan biri daha teşekkür ederimSiz gene sakinsiniz ben olsam yer yerinden oynardı.
Eltinizde maalesef edep adap yok.
Ben evine misafir gittiğim de kapıda beni karşılamayan kimsenin evine girmem direk kapıdan döner evime giderim.
Sizde bastırın gidiş geliş yapmayın, yaptığı bu hareketlerden hoşlanmadığınızı, eşinizi gecenin bilmem kaçında aramasından hoşlandığınıza dair tavrınızı koyun.
Yanlız eşiniz de beş para etmez gecenin o saatinda yengesi aradıysa açmasın telefonu, sizinle ilgili konuşma tarzı da acayip mide bulandırıcı. Ayrıca sizinle hangi cesaret bu konuda kavga ediyor eşiniz.
Siz tavrınızı devam ettirin.
Çok samimi söylüyorum benim başıma böyle bişey gelse evi darmaduman ederim.
Eltiniz resmen terbiyesiz.Çok şükür beni anlayan biri daha teşekkür ederim
Bu edep adap konusuydu bazı arkadaşlar eltimle çekiştiğimi düşündüler. Alakası yok sağolun yorumunuz için
Evet suç siz sosyal yada aile içi ilişkilerinizde karı koca arkadaş eş dostlarınızda kadın olanları yok sayıp sürekli erkeklerimi arıyosunuzKonunun neresinden alindiniz neresine icerlediniz, kadının doğumgünü kutlaması kusur, sizi davet etmesi kusur, pastayı o mu yapmış demesi kusur.
Bunca trip niye yani, neden durduk yere kavga cikarma isteği? Kocana mi uyuz oluyorsun??
Kavgadan sonra barışma aşamasını falan mı seviyorsun?
Baştan asagi tek kusurlu seni gördüm. Diğer kimse için mesele bile yok.
İnsan kocasina o dediğin şeyi ima etmeye utanır. Abisinin karısı ile kiristiracak kadar şeref yoksunuysa,bunun ihtimali bile varsa öyle insana kocam denir mi??
Kadın on sene onla aynı evde yaşamış. Yüksek ihtimalle kendi kardeşinden farklı görmüyordur. Küçük kardeşi gibi görüyordur. Birbirlerini kadın erkek /Ates barut olarak görseler imkanı var mı on sene ayni evde yaşamlarının. Ne kadar iğrenç bir düşünce.
Kadının eşinle konuşmasına da takılanlar olmuş.
Ne var bunda? Benim de amcalarim halalarim babamı değil annemi ararlar. Birşey diyeceklerse de anneme derler, sohbet edeceklerse de annemle ederler. Gayet de normal karsilariz - ki normal bir şey.
Resmen kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz.
Çok zor bu şekilde bir evlilik yürütmeye çalışmak
Boşver kafana takma. Yorum resmen leşşşşş.Evet suç siz sosyal yada aile içi ilişkilerinizde karı koca arkadaş eş dostlarınızda kadın olanları yok sayıp sürekli erkeklerimi arıyosunuz
Doğum gününü daha günü gelmeden eşinden öncemi kutluyorsunuz
Yada bir kadını davet edecekseniz kocasını mı arayıp davet ediyosunuz.
Buyrun devam edin. Var öyle bayanlar erkeklerle muhattap olmayı daha çok severler. Ben hoş karşılamıyor bu kadar basit
Valla şoktayım sorma daha nelerBoşver kafana takma. Yorum resmen leşşşşş.
Baştan aşşağa da siz sucluymussunuz daha neler!!!!!
Aynen Bi dahakine öyle yapıcam çok doğruAradığında al telefonu sen konuş gece falan ararsa da biz de tam yatıyoduk iyi geceler de kapat
Yok bende normalde canımlı hitap ederim insanlara...ablacım abicim canım vs konuşma tarzım bu.. ilk konuda belirtmiştim normalde öyle hitap etmez kimseye o yüzden takıldım oraya.Canım lafı çok özellik arz eden bir laf değil samimi olduğum insanlara söyleyebilirim örneğin görümcemin nişanlısına bazen tamam canım olur canim vs derim bunda kötü bir şey yok bence. Kaldı ki eşimin yanında diyorum hiç rahatsız olmadı bu durumdan. Samimi olabilirler o aradaki sınırı aşıp aşmadığını siz gözlemleyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?