Eltimle aramı düzeltmeye çalışıyorum.iyi mi kötü mü ediyorum

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Kızlar küçük eltimle olan konuyu buraya yazmıştım önceden. Bebeğimi kucağına almıştı bana verirken ellerin çok soğukmuş dedim muhabbet olsun diye. O da yanlış anlamış çocuğu üşüttün dedim sanmış ve küsmüş.oyle birsey aklima bile gelmemisti.bayramda tek kelime etmedi benle ve yüzüme dahi bakmadı.o öyle yapınca bende konuşma gereği duymadım. Sebebini de sonradan ogrendim kv soyledi.Farklı yerlerde yaşıyoruz aynı ortamda bulunamıyoruz. Dün facede gördüm ekledim,nasilsn filan diye meaajlastik. Yarın müsait bi zamanda goruselim bi yanlış anlama olmuş dedim. Yarın akşam arayayim ben seni dedi.içim icim ii kemiriyordu kızlar ben kimseyle kötü olamam yapi gereği, çok kafaya takiyorum bu konuyu. Bana küs birinin olmasina cok uzuluyordum. Çocukça bir davranış onunkisi, biz aynı yaşlardayiz nasıl konuşmalıyım??

aynen bize anlattığın gibi durumu izah et. çok fazla üzerinde durmayın.

ıkı tarafta kendınce haklı
barışın gıtsin

biri bana elin soğukmuş dese inan bende öyle anlardım. boşver iyi yapmışsın sonuçta yanlış anlaşılan konuyu sen başlatmıssın istemeden de olsa.

çok fazla üzerinde durma cok basit bişey bu. eltin de havadan nem kapanlardanmıs. barıs ama mesafeli ol yoksa sürekli küsmeleriyle ugrasırsın.

Olabilir yanlış anlamıştır, belki laf soktunuz sanmıştır. Barışın gitsin.

Ben de kimseyle küs kalamam. Içim içimi yer resmen. Iyi yapmışsınız. Açıklamanıza rağmen tavrını devam ettirirse o zaman umursamazsınız siz de.

Arkadaş arkadaşa bunu dese sorun olmaz ama işim içine elti, görümce, kaynana vs. girince havadan nem kapıyorlar yahuu.. Konuşun tabii alıngan günüymüş barışın.

Bukadar basit bişey için surat yapan biriyle konuşsan nolur konuşmadan. En iyisi merhaba merhabadan öteye gitmemek.

Kızlar küçük eltimle olan konuyu buraya yazmıştım önceden. Bebeğimi kucağına almıştı bana verirken ellerin çok soğukmuş dedim muhabbet olsun diye. O da yanlış anlamış çocuğu üşüttün dedim sanmış ve küsmüş.oyle birsey aklima bile gelmemisti.bayramda tek kelime etmedi benle ve yüzüme dahi bakmadı.o öyle yapınca bende konuşma gereği duymadım. Sebebini de sonradan ogrendim kv soyledi.Farklı yerlerde yaşıyoruz aynı ortamda bulunamıyoruz. Dün facede gördüm ekledim,nasilsn filan diye meaajlastik. Yarın müsait bi zamanda goruselim bi yanlış anlama olmuş dedim. Yarın akşam arayayim ben seni dedi.içim icim ii kemiriyordu kızlar ben kimseyle kötü olamam yapi gereği, çok kafaya takiyorum bu konuyu. Bana küs birinin olmasina cok uzuluyordum. Çocukça bir davranış onunkisi, biz aynı yaşlardayiz nasıl konuşmalıyım??
gerçekten de fazla büyütüyorsun olayı.
Face te bile konuşulabilecek bir konu, telefonda bile konuşulabilecek bir konu.
yüz yüze gelmekten zarar çıkmaz ama hep yaptığın panik hem de büyük bir olay havası vermen çok gereksiz.
bu şekilde sadece kendini yıpratırsın.

Konuşup halledilecek konu uzatmaya değer değil yanlış anlaşılma var duzeltirsiniz olur biter fazla mahçup görünümü vermeyin derim sonuçta ufak bi yanlış anlaşılma

Konuştuk o başka birşeye alınmış.benim yengem vefat etmişti moralim bozuktu bunu o da biliyordu ama ona surat yapiyorum sanmış neyse ki hallettik içim rahatladı

Back
X