Eltimle aynı anda hamile kalmak

eylulmeselesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
7
-18
1
29
Merhaba ben 13 haftalık hamileyim. Bizde eşimle uzun süredir evlj olmamiza rağmen yeni bebeğe karar verebildik şükürler olsun rabbim hemen nasip etti . Eltimlerin haberi vardı. Bugün öğrendim ki o da 6 haftalık hamileymiş. Kayinvalidemler bize yardımcı olacaklardi ilk torun olacak ama şimdi birken iki oldu bebekler yani herşey bizim üstümüze kaldı . Biz ev alacakkende aynısını yaptılar.En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .

Çocuk heves için kalkıp yapılacak birşey değil. Ne zamana kadar sizi bekleyebilir daha 13 haftalık doğurup yaşına girene kdr mi yani herkesin bı aile planlaması var istediği zaman yapabilir. Sizde kayınvalidenize mi güvenip çocuk yaptınız bunca zaman yapsaymssnz uzun süredir evliyseniz. Oda ben evlendim geldim hemen çocuk yaptı bunca senedir yapmamis diye düşünsün ozaman.

Onlar bişey yapınca size hiç mi yardım edilmiyor? Bütün kaynaklar oraya mı gidiyor? Peki neden?

Size mi soracaktı ne zaman hamile kalması gerektiğini? Sanki şehzade doğuruyorlar hesaplara kitaplara bak. Sizin evinizin ve çocuğunuzun eksiği sadece sizi alâkadar eder, ekonomik olarak uygun değilseniz, birilerinden bir beklentiniz varsa zaten neden hamile kalıyorsunuz ki?

Uff ne üslup bilmez insansın sen ya karşında hamile bı insan var kirarmiyim uzermiyim diye bı düşün ben ne diyorum sen ne diyosun

Onlara hep yardım ediliyo ama bize edilmiyo sorun orda iki evladınız varsa bişey yapiyosaniz ikisinede yaparsınız birini hiçe saymazsiniz demi
O zaman onu kayın aileye anlatacaksınız, size yardım edilmiyor diye doğurmayacak mı millet ne münasebet ayol?

Uff ne üslup bilmez insansın sen ya karşında hamile bı insan var kirarmiyim uzermiyim diye bı düşün ben ne diyorum sen ne diyosun
Açtığınız konuya bir uzaktan bakın, eltinizin hamileliği neden size dert oldu canınızı sıktı ki? Kayın aileden medet umarak çocuk doğurulmaz. Koca koca insanlar bağımsız ev alamıyor, çocuk doğuramıyor, kayın aileden hep bir beklenti. Elti çocuk doğurunca kaynak bölünür endişesi. Ne kadar tuhaf şeyler.

Haydaaaa, Allah aşkına siz bebek sahibi olmaya karar verince der misiniz 'ay kardeşim kaldı bilmemne, bir sene bekleyeyim'
Sizin rahimden ona ne, onun rahimden size ne?
Ne güzel iste, kardeş gibi büyürler
Biraz zor büyürler. Arada bu kadar hesap kitap varken..

Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez atasözünün açıklamalı anlatımı gibi bir konu

Fazla beklemeseydiniz denk gelmezdiden başka birşey düşünemedim

E siz de bekliyorsunuz ki hamile kalınca dünya size göre hareket etsin. Hastalık değil bu, tamamen fizyolojik bir durum böyle ota çimene etkilenecekseniz yapmayın.

Biraz zor büyürler. Arada bu kadar hesap kitap varken..
İlk torun olacak diye de belirtmiş, şehzade doğuracaklar sanki çok tuhaf bir yarış. Ben tek doğuracaktım ne güzel, her şeylerini vermesi gereken tek torun olacaktı; bu elti de nereden çıktı, doğmamış bebeğimin ekmeğine göz dikti şak diye benden hemen sonra doğuracak diye şikâyetlenmesi normal mi? Bana ne yav eltim şu an üçüz doğursa umrumda olmaz.

Bu gözler bunu da gördü ya kesin kıyamet yaklaşmıştır.
Bu ne fesatlık!
Evlat hesap kitapla olur mu?
Çocuğunuzun ihtiyaçlarını giderecemeyecekseniz, kayın ailenizden yardım bekleyecekseniz, niçin bu işe soyundunuz?
Ayrıca insanlar size göre mi çocuk yapacak?
Hiiiç "hamileyim ben, benimle nasıl konuşuyorsunuz" demagojisi yapmayın, ben de hamileyim, eltilerimden birinin benim hakkımda böyle düşündüğünü öğrensem dünya ahiret hakkımı helal etmem.

Onlara hep yardım ediliyo ama bize edilmiyo sorun orda iki evladınız varsa bişey yapiyosaniz ikisinede yaparsınız birini hiçe saymazsiniz demi
E daha ne istiyorsunuz siz syrı ayrı iki birey olarak evlenmeye karar vermişsiniz evlenirken birilerinin size yardım etmesini umarak mı evlendiniz? Anneniz gelir, anneniz gelmese bile internet elinizin altında neyi nasıl yapacağınız detayla yazıyor, kvye güvenerek mi yaptınız çocuğu? Kimse kimseye ysrdım etmek zorunda değil ayrıca yıllarca hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var eltinizi sevmeseniz bile sevinmiş olmanız gerekirdi.

Tabi, yağacaktı şimdi bölünecek. Bi evin bi oğluna varsaymış napalım artık kısmet.

Erken doğum yaparsa burun farkıyla ilk torunu doğurmuş olma ihtimali var bi de erkek idi kız idi meselesi de olur kesin.
Sen gebe kalınca heveslenmişlerdir belki de deniyorlardı bilemeyiz ki, sağlıkla doğsunlar diyin kötü şeylere yormayın. Daha çok minikler. Belki size de bebeğe de iyi gelir yakın zamanda bir bebeğin daha aileye gelecek olması. Doğduklarında minicik yumuş yumuş oluyorlar, o minik ayakları düşünün neşelenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…