- 19 Haziran 2023
- 7
- -18
- 1
- 29
- Konu Sahibi eylulmeselesii
-
Size mi soracaktı ne zaman hamile kalması gerektiğini? Sanki şehzade doğuruyorlar hesaplara kitaplara bak. Sizin evinizin ve çocuğunuzun eksiği sadece sizi alâkadar eder, ekonomik olarak uygun değilseniz, birilerinden bir beklentiniz varsa zaten neden hamile kalıyorsunuz ki?Merhaba ben 13 haftalık hamileyim. Bizde eşimle uzun süredir evlj olmamiza rağmen yeni bebeğe karar verebildik şükürler olsun rabbim hemen nasip etti . Eltimlerin haberi vardı. Bugün öğrendim ki o da 6 haftalık hamileymiş. Kayinvalidemler bize yardımcı olacaklardi ilk torun olacak ama şimdi birken iki oldu bebekler yani herşey bizim üstümüze kaldı . Biz ev alacakkende aynısını yaptılar.En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
Uff ne üslup bilmez insansın sen ya karşında hamile bı insan var kirarmiyim uzermiyim diye bı düşün ben ne diyorum sen ne diyosunSize mi soracaktı ne zaman hamile kalması gerektiğini? Sanki şehzade doğuruyorlar hesaplara kitaplara bak. Sizin evinizin ve çocuğunuzun eksiği sadece sizi alâkadar eder, ekonomik olarak uygun değilseniz, birilerinden bir beklentiniz varsa zaten neden hamile kalıyorsunuz ki?
Onlara hep yardım ediliyo ama bize edilmiyo sorun orda iki evladınız varsa bişey yapiyosaniz ikisinede yaparsınız birini hiçe saymazsiniz demiOnlar bişey yapınca size hiç mi yardım edilmiyor? Bütün kaynaklar oraya mı gidiyor? Peki neden?
O zaman onu kayın aileye anlatacaksınız, size yardım edilmiyor diye doğurmayacak mı millet ne münasebet ayol?Onlara hep yardım ediliyo ama bize edilmiyo sorun orda iki evladınız varsa bişey yapiyosaniz ikisinede yaparsınız birini hiçe saymazsiniz demi
Açtığınız konuya bir uzaktan bakın, eltinizin hamileliği neden size dert oldu canınızı sıktı ki? Kayın aileden medet umarak çocuk doğurulmaz. Koca koca insanlar bağımsız ev alamıyor, çocuk doğuramıyor, kayın aileden hep bir beklenti. Elti çocuk doğurunca kaynak bölünür endişesi. Ne kadar tuhaf şeyler.Uff ne üslup bilmez insansın sen ya karşında hamile bı insan var kirarmiyim uzermiyim diye bı düşün ben ne diyorum sen ne diyosun
Biraz zor büyürler. Arada bu kadar hesap kitap varken..Haydaaaa, Allah aşkına siz bebek sahibi olmaya karar verince der misiniz 'ay kardeşim kaldı bilmemne, bir sene bekleyeyim'
Sizin rahimden ona ne, onun rahimden size ne?
Ne güzel iste, kardeş gibi büyürler
E siz de bekliyorsunuz ki hamile kalınca dünya size göre hareket etsin. Hastalık değil bu, tamamen fizyolojik bir durum böyle ota çimene etkilenecekseniz yapmayın.Uff ne üslup bilmez insansın sen ya karşında hamile bı insan var kirarmiyim uzermiyim diye bı düşün ben ne diyorum sen ne diyosun
İlk torun olacak diye de belirtmiş, şehzade doğuracaklar sanki çok tuhaf bir yarış. Ben tek doğuracaktım ne güzel, her şeylerini vermesi gereken tek torun olacaktı; bu elti de nereden çıktı, doğmamış bebeğimin ekmeğine göz dikti şak diye benden hemen sonra doğuracak diye şikâyetlenmesi normal mi? Bana ne yav eltim şu an üçüz doğursa umrumda olmaz.Biraz zor büyürler. Arada bu kadar hesap kitap varken..
Bu gözler bunu da gördü ya kesin kıyamet yaklaşmıştır.Merhaba ben 13 haftalık hamileyim. Bizde eşimle uzun süredir evlj olmamiza rağmen yeni bebeğe karar verebildik şükürler olsun rabbim hemen nasip etti . Eltimlerin haberi vardı. Bugün öğrendim ki o da 6 haftalık hamileymiş. Kayinvalidemler bize yardımcı olacaklardi ilk torun olacak ama şimdi birken iki oldu bebekler yani herşey bizim üstümüze kaldı . Biz ev alacakkende aynısını yaptılar.En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
E daha ne istiyorsunuz siz syrı ayrı iki birey olarak evlenmeye karar vermişsiniz evlenirken birilerinin size yardım etmesini umarak mı evlendiniz? Anneniz gelir, anneniz gelmese bile internet elinizin altında neyi nasıl yapacağınız detayla yazıyor, kvye güvenerek mi yaptınız çocuğu? Kimse kimseye ysrdım etmek zorunda değil ayrıca yıllarca hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var eltinizi sevmeseniz bile sevinmiş olmanız gerekirdi.Onlara hep yardım ediliyo ama bize edilmiyo sorun orda iki evladınız varsa bişey yapiyosaniz ikisinede yaparsınız birini hiçe saymazsiniz demi
Tabi, yağacaktı şimdi bölünecek. Bi evin bi oğluna varsaymış napalım artık kısmet.İlk torun olacak diye de belirtmiş, şehzade doğuracaklar sanki çok tuhaf bir yarış. Ben tek doğuracaktım ne güzel, her şeylerini vermesi gereken tek torun olacaktı; bu elti de nereden çıktı, doğmamış bebeğimin ekmeğine göz dikti şak diye benden hemen sonra doğuracak diye şikâyetlenmesi normal mi? Bana ne yav eltim şu an üçüz doğursa umrumda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?