- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi eylulmeselesii
-
Bütün yorumları tek tek okudum. Konuyu açan bayanın ne psikolojiyle yazdığını düşünmeden yorum yazmış herkes. Yazan kişinin hayatını bilmeden . Belki kendi problemli belki de kendixe çok haklı belki eltisi inadına yapmıştır belki de konuyu açan fesattır hiç bilemeyiz. Hamilelik hormonlarının nasıl değiştiğini bilen var bilmeyen var bilenler bile çok acımasızca eleştirmiş. O kadar güzel yazmışsınızki hiç eleştirmeden yol göstererek. Allah her daim güzel kalbinize göre versinKonu sahibi bu yazıyı sürekli oku rabbim kalbine ferahlık versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın. Eltinin çocuğuna bir şey olsa üzülmez misin o da bir can, sonuçta can bulmuş onun için de dua et, eltin için de dua et. Kendin için de onun için de hidayet dile. Bak o zaman kalbin de düşüncelerin de hayatın da daha da güzelleşecek
Valla ben burdaki insanlara ne yazsam boş benim dediğimle bunların yazdıkları şeylerin alakası yok aklımdan geçmeyen şeyleri bile ben dusunuyomusum gibi yazmışlar Rabbim bu yazanların hepsini bildiği gibi yapsın diycek biseyim yok çünkü beni uzeni Rabbim daha çok uzsun .Herkes gereksiz yüklenmiş. Belli ki etisi surekli yaris icinde olan biri ev alirken aynisini yapiyor tutup eltisinin ustune hamilelik dusunuyor hirsizin hic mi sucu yok tevafuk degil kasitli denk getirme var
Bu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi
Bu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi dusunecegiz? Siz dusunun
dusunecegiz? Siz dusun
Sizin içinde üzüldüm ve sizi anlıyorum.
Kesinlikle katiliyorum. Resmen fesat elti icin duyar kasilmisÖööfffff... Fesat elti için de duyar kasmassınız yaa.
Bir de sürekli hamile kadınlara ayrıcalık tanınması zorunlulukmuş gibi bi haller
Belki inanması zor ama 5 kuzen ( 1 tanesi kız kardeşim) aynı sene içerisinde doğum yaptık en büyükleri benim çocuğum, aramızda hep 1er hafta var.
Tüm sülale çok sevindi kardeş gibi olacaklar inşallah
Annem ve kız kardeşime çok yakın sürekli ona yardımcı oluyor hiç sorun etmedik hatta seviniyorum tek kalmıyor diye.
Evlendikten sonra anne babadan zorla yardım beklemek,yapılmayınca da onlara kızmak bana da çok saçma geliyorE daha ne istiyorsunuz siz syrı ayrı iki birey olarak evlenmeye karar vermişsiniz evlenirken birilerinin size yardım etmesini umarak mı evlendiniz? Anneniz gelir, anneniz gelmese bile internet elinizin altında neyi nasıl yapacağınız detayla yazıyor, kvye güvenerek mi yaptınız çocuğu? Kimse kimseye ysrdım etmek zorunda değil ayrıca yıllarca hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var eltinizi sevmeseniz bile sevinmiş olmanız gerekirdi.
Zaten aralarında 5 hafta var,biri öğrendiğinde diğeri de yeni hamile kalmış,koştur koştur yapılacak birşey değil ki bu,günü var yumurtlaması varHerkes gereksiz yüklenmiş. Belli ki etisi surekli yaris icinde olan biri ev alirken aynisini yapiyor tutup eltisinin ustune hamilelik dusunuyor hirsizin hic mi sucu yok tevafuk degil kasitli denk getirme var
Bu arada hayırlı olsun umarım kardeşi kardeş büyürlerSizin eşiniz ayrı eltinizin eşi ayrı yani hayatlar ayrı sizi etkileyen durum yok bence :) bebeğe ilgi konusuna gelince sonuçta sizin bebeğiniz tüm sorumluluğu üstlenemicek gibi bir durumdayken umarım bebek için karar vermemişsinizdir. Eşinizin ailesi sadece sever bakacak olan sizsiniz diye düşünüyorum
Açıkçası bazı eltiler gerçekten çok rekabetçi oluyor eltim aynısını yapsın ben de yapayım kafasıyla hareket ediyorlar sizinki de muhtemelen öyle ama aranızda 7 hafta var yani toplasan en fazla 2 adet dönemi denemiş . Biraz da onun şansıMerhaba ben 13 haftalık hamileyim. Bizde eşimle uzun süredir evlj olmamiza rağmen yeni bebeğe karar verebildik şükürler olsun rabbim hemen nasip etti . Eltimlerin haberi vardı. Bugün öğrendim ki o da 6 haftalık hamileymiş. Kayinvalidemler bize yardımcı olacaklardi ilk torun olacak ama şimdi birken iki oldu bebekler yani herşey bizim üstümüze kaldı . Biz ev alacakkende aynısını yaptılar.En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?