- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi eylulmeselesii
-
Maddi manevi kendine güvenerek doğurmak lâzım, kimseden medet umulmayınca can da sıkılmıyor. Hem kimse de aile iç işlerine, çocuk yetiştirmene kadar karışma, biz yaptık ettik, üzerinde hakkımız var deme gafletinde bile bulunmuyor.Tabi, yağacaktı şimdi bölünecek. Bi evin bi oğluna varsaymış napalım artık kısmet.
Bütün yorumları tek tek okudum. Konuyu açan bayanın ne psikolojiyle yazdığını düşünmeden yorum yazmış herkes. Yazan kişinin hayatını bilmeden . Belki kendi problemli belki de kendixe çok haklı belki eltisi inadına yapmıştır belki de konuyu açan fesattır hiç bilemeyiz. Hamilelik hormonlarının nasıl değiştiğini bilen var bilmeyen var bilenler bile çok acımasızca eleştirmiş. O kadar güzel yazmışsınızki hiç eleştirmeden yol göstererek. Allah her daim güzel kalbinize göre versinYengelerim 20 gün arayla doğurdu iki bebeğimizi de çok sevdik ikisine de elimizden geleni yaptık yardımcı olduk .
aynı anda iki bebek olunca ilgi tek sizde olmayacak yardım az olacak endişeniz var sanırım. Öyle düşünmeyin bebeğinize bir arkadaş olacak düşünsenize iki kuzen birlikte büyüyecek eltiniz sizinle aynı süreçleri yaşayacak halinizden anlayan paylaşım ve fikir alışverişinde bulunabileceğiniz biri var ne güzel . Destek olun birbirinize boşuna kıskançlık etmeyin.
Bu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi dusunecegiz? Siz dusununBütün yorumları tek tek okudum. Konuyu açan bayanın ne psikolojiyle yazdığını düşünmeden yorum yazmış herkes. Yazan kişinin hayatını bilmeden . Belki kendi problemli belki de kendixe çok haklı belki eltisi inadına yapmıştır belki de konuyu açan fesattır hiç bilemeyiz. Hamilelik hormonlarının nasıl değiştiğini bilen var bilmeyen var bilenler bile çok acımasızca eleştirmiş. O kadar güzel yazmışsınızki hiç eleştirmeden yol göstererek. Allah her daim güzel kalbinize göre versinKonu sahibi bu yazıyı sürekli oku rabbim kalbine ferahlık versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın. Eltinin çocuğuna bir şey olsa üzülmez misin o da bir can, sonuçta can bulmuş onun için de dua et, eltin için de dua et. Kendin için de onun için de hidayet dile. Bak o zaman kalbin de düşüncelerin de hayatın da daha da güzelleşecek
Tebrik ederim, sağ salim kucağınıza almak nasib olsun da, yapabileceğimiz bir şey var mı? Yani konu açmanızın amacı ne? Olan olmuş, biten bitmiş ne yapabilirsiniz?En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
Sizin mesajınız da bana öyle iyi geldi ki dua almak çok sevindirdi Allah razı olsunBütün yorumları tek tek okudum. Konuyu açan bayanın ne psikolojiyle yazdığını düşünmeden yorum yazmış herkes. Yazan kişinin hayatını bilmeden . Belki kendi problemli belki de kendixe çok haklı belki eltisi inadına yapmıştır belki de konuyu açan fesattır hiç bilemeyiz. Hamilelik hormonlarının nasıl değiştiğini bilen var bilmeyen var bilenler bile çok acımasızca eleştirmiş. O kadar güzel yazmışsınızki hiç eleştirmeden yol göstererek. Allah her daim güzel kalbinize göre versinKonu sahibi bu yazıyı sürekli oku rabbim kalbine ferahlık versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın. Eltinin çocuğuna bir şey olsa üzülmez misin o da bir can, sonuçta can bulmuş onun için de dua et, eltin için de dua et. Kendin için de onun için de hidayet dile. Bak o zaman kalbin de düşüncelerin de hayatın da daha da güzelleşecek
Sanki savunmuşum gibi yorum yapmanız peki ? Gayet konu sahibine hidayet diledim gebe bir bayanı sizin gibi asla taşlamam. Sizin yaptığınız onun yaptığıyla tamamen eş değer . Allah sizin de kalbinize ferahlık versinBu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi dusunecegiz? Siz dusunun
Hanım efendi elbetteki masraf yapacaksınız eşinizin ailesinin yapacagi en fazla besigini alır bir iki şey alır odur yani bebeginizi onlar için dogurmuyosunuz sonuçta indirimleri takip edin ben altı aydır öyle yapiorum kendi yaginiz da kavrulunMerhaba ben 13 haftalık hamileyim. Bizde eşimle uzun süredir evlj olmamiza rağmen yeni bebeğe karar verebildik şükürler olsun rabbim hemen nasip etti . Eltimlerin haberi vardı. Bugün öğrendim ki o da 6 haftalık hamileymiş. Kayinvalidemler bize yardımcı olacaklardi ilk torun olacak ama şimdi birken iki oldu bebekler yani herşey bizim üstümüze kaldı . Biz ev alacakkende aynısını yaptılar.En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?