Eltimle aynı anda hamile kalmak

Tabi, yağacaktı şimdi bölünecek. Bi evin bi oğluna varsaymış napalım artık kısmet.
Maddi manevi kendine güvenerek doğurmak lâzım, kimseden medet umulmayınca can da sıkılmıyor. Hem kimse de aile iç işlerine, çocuk yetiştirmene kadar karışma, biz yaptık ettik, üzerinde hakkımız var deme gafletinde bile bulunmuyor.

Yengelerim 20 gün arayla doğurdu iki bebeğimizi de çok sevdik ikisine de elimizden geleni yaptık yardımcı olduk .
aynı anda iki bebek olunca ilgi tek sizde olmayacak yardım az olacak endişeniz var sanırım. Öyle düşünmeyin bebeğinize bir arkadaş olacak düşünsenize iki kuzen birlikte büyüyecek eltiniz sizinle aynı süreçleri yaşayacak halinizden anlayan paylaşım ve fikir alışverişinde bulunabileceğiniz biri var ne güzel . Destek olun birbirinize boşuna kıskançlık etmeyin.

Bütün yorumları tek tek okudum. Konuyu açan bayanın ne psikolojiyle yazdığını düşünmeden yorum yazmış herkes. Yazan kişinin hayatını bilmeden . Belki kendi problemli belki de kendixe çok haklı belki eltisi inadına yapmıştır belki de konuyu açan fesattır hiç bilemeyiz. Hamilelik hormonlarının nasıl değiştiğini bilen var bilmeyen var bilenler bile çok acımasızca eleştirmiş. O kadar güzel yazmışsınızki hiç eleştirmeden yol göstererek. Allah her daim güzel kalbinize göre versin Konu sahibi bu yazıyı sürekli oku rabbim kalbine ferahlık versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın. Eltinin çocuğuna bir şey olsa üzülmez misin o da bir can, sonuçta can bulmuş onun için de dua et, eltin için de dua et. Kendin için de onun için de hidayet dile. Bak o zaman kalbin de düşüncelerin de hayatın da daha da güzelleşecek

Saka gibi konu, neden halâ ebeveynlik sertifikasi zorunlu değil ki? Iyi o ozaman herkes uresin böyle. Bu kafa yapisiyla o cocuga ne katacaksiniz ki?

Bu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi dusunecegiz? Siz dusunun

En azından benden biraz daha sonra dusunseydi herkesin eksikleri kolayca hallolabilirdi.Rabbim tabiki herkese nasip etsin ama aynı zamana denk getirmesi açıkçası biraz canımı sıktı .
Tebrik ederim, sağ salim kucağınıza almak nasib olsun da, yapabileceğimiz bir şey var mı? Yani konu açmanızın amacı ne? Olan olmuş, biten bitmiş ne yapabilirsiniz?

Çok saçma, şu yazdıklarınızı bir kez daha okuyun bence. Kayın aileye güvenerek çocuk yapmakta ne bileyim.... Ayrıca nerden biliyorsunuz belki planlamadan oldu. Hem ne yapacaktı önce eltim doğursun sonra ben gebe kalırım mı diyecekti? Kimin hakkı böyle bir istekte bulunmak?

İsteyen istediği zaman hamile kalır size ne? Ayrıca velev ki sizinle aynı zamana denk getirmiş olsun yine size ne? Çocuk onun, doğuracak olan o. Eşinizin ailesine güvenip mi bebek yaptınız. Ay ne kadar saçma

Ev almak ya da çocuk yapmak dünya üzerinde sadece sizin aklınıza gelen dahiyane bir fikir değil inanın. Birçok insanın böyle planları, hayalleri olabiliyor. Kimse size inat yapmaz bunları, kendisi zaten istediği için yapmıştır. Fesatlığınızı törpüleyin biraz. İki tarafta da ilk torunu ben yapmıştım, başım göğe ermedi.

Pardon ama ilk torun doğurana bişey mi vaad ettiler . İlk olmuş 5 ci olmuş ne fark ederki ?
Üzerinize kalan ne pardon ? Bebek üzerinize kalmadı zaten sizindi kayınvalidenizde sizin doğurduğunuz çocuğa bakmak zorunda değil . Kimseye güvenmeyin kardeşim ne o doğurup doğrum katınvalideye anneye baktırmak istemek ? Sonrada bakmıyorlar diye triplere girip konular açıyosunuz . Eltinizde ne iyi yapmış çok sevindim onun adına iyiki hamile kalmış , sizemi soracaktı ? Sevişmesi için izinmi isteseydi ?

Sizin mesajınız da bana öyle iyi geldi ki dua almak çok sevindirdi Allah razı olsun

Bu uye eltisinin bebesine bisey olsa, kaybetse vs sevinir, zil takar. Onun psikolojisini mi dusunecegiz? Siz dusunun
Sanki savunmuşum gibi yorum yapmanız peki ? Gayet konu sahibine hidayet diledim gebe bir bayanı sizin gibi asla taşlamam. Sizin yaptığınız onun yaptığıyla tamamen eş değer . Allah sizin de kalbinize ferahlık versin

Hanım efendi elbetteki masraf yapacaksınız eşinizin ailesinin yapacagi en fazla besigini alır bir iki şey alır odur yani bebeginizi onlar için dogurmuyosunuz sonuçta indirimleri takip edin ben altı aydır öyle yapiorum kendi yaginiz da kavrulun

Canım hayatta hiçbir şey planlandığı gibi yürümüyor sen boşver onu bebeğinin sağlıklı sıhhatli doğması için dua et. Senin bir farklı durumunu yaşıyorum seni o yüzden anlıyorum. Ama boşver sen kendi çocuğuna ailene odaklan ve bir sonraki hamleni kimseye söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…