Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.
Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.
Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...
insanlar neden böylesine kötü

mesafe koyun aranıza