• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle başım dertte!

Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.

Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.

Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...

insanlar neden böylesine kötü:cry: mesafe koyun aranıza

Eltiniz de ne fenaymış..

Bence iddia ettiği tüm konularda, nazikçe ortamda herkes varken yüzleşin eltinizle. Ama sakın öfkenize yenilip saçma bir şey yapmayın ya da söylemeyin. Yoksa haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Konuşacaktım ama sen benim yuwamı mı yıkmak istiyorsun eşimle Aram bozulur diyor. Çünkü bu dürtme olayını eşi aoyleme demiş. Soyledim hata ettim demekki diyor.

Yarin hep beraber oturuken herseyi acik acik sor yalan attigini herkes gorsun. Yoksa bunun ardi arkasi kesilecege benzemiyor. Haddini bildirmek lazim. Kaba bir usluola degil elbette. Sakince konusursaniz daha da etkili olacaktir.

Aynı ortama girmediğiniz sürece kesinlikle görüşüp konuşmayın o kadınla.

Ewet eşim herşeyi biliyor. Bi kaç defa kaynanam üzerinden uyarı yaptı ama ne fayda
Eşinize söyleyin diyecem demişsiniz..
Bence böyle planlar yapması hiç hoş durum degil konuşlup engelmesi lazım ,en önemliside bunu tarşılmasız haletmeniz lazım yoksa kabak sizin başınıza batlar bu tür insanların bir B planı vardır

Bence dile getir aile ortaminda seni korkutmaya çalışmış dile getir ki oda senle uğraşmasın artık yoksa başını çok ağrıtır bu

Yalnız kalmamaya, eşiniz evde yokken konuşmamaya gayret edin. Hatta ararsa hoparlörden konuşun eşiniz de duysun konuştuklarınızı, hatta onada söyle hoparlörden konuşuyorum de. Neden hep hoparlörden konuşuyorsun derse telefon zararlı de :KK47:

Sen elti görmemişsin
Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.

Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.

Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...

Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...
n

Neden onceden soyleyecegim deyip gardini almasini sagliyorsunuz ki. Ona hicbirsey demeyin toplulukta direkt soyleyin o zaman anlasin soke olmak nasilmis.

Şu geçmiş meselesi can sıkıcı , belli ki aklınca birşeyler ima ediyor
Geçmişinizde olanlar kimseyi ikgilendirmediği gibi bunu alttan alta tehdit eder gibi söylemesi hoş değil
Bence kaynınızı falan bırakın bı meseleyi açıklığa kavuşturun

Öncelikle ne münasebetle kaynınız eşi varken size iş buyuruyor benim bi tane kaynım var bizim evimizde bile eltimden ister ne istiycekse,ben aman abi ben getireyim diye kalkarım yerimden,eşimde yengesinden ben varken hiç bişey istemez,ancak eşim bensiz gittiyse istiyordur su çay vs,yaw bana anormal gelirdi ama biz baya normal bi aile hayatı yaşıyormuşuz :)

Diğer konuyla alakalı olarak arkadaşların dediği gibi herkesin içinde bu meseleyi bitirin ve birdaha da hizmetine sakın kalkmayın.

Sen deki canım ben yanlış anlamalara hic gelemem çok dobrayimdir. Gidip iyileşmeyi severim bi haber duyduğumda. Bak bakalım bidaha korkudan sana yalan atabiliyirmu başkası hakkında.

Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...

vay be eltiye bak sen.. akıllı geçinen salaklardan... sırf sen onun yalanını ortaya çıkarma diye, evlenmeden önceki hayatını bilen birinden bahsderek seni tehdit ediyor.. sen kork ki mevzuyu açma, onun da yalanı ortaya çıkmasın diye..
ben olsam ne var ne yok dökerim ortaya, neyse çıksın...
eltin tehliklei değil korkma, sadece zeki geçinen salak... gerçekten zeki olsa seni alenen tehdit etmezdi...

Ben söyleyeceğim deyin baya panikledi yani. Aile faciasına yol açma diyor. Ala ala faciaya yol açılacak ne var ki anlamıyorum. aile içinde olduysa böyle bişey aile içinde çözülsün herkes bilsin dedim. Bu korku ona yeter diye düşünüyorum. Ama biliyorum ki ardı gelmeyecek yani. eğer söylersen ben yarın yemeğe gelmem dedi. Niye bu kadar korkuyorsun ki. Sen iyi niyetinle sormadın mı ben kocamın ayagını dürttüm mü dürtmedim mi diye? Ortadaki sorun kalksın istiyorum dedim. Söylemicem dedim ona Mesafeli halim bu daha ne kadar mesafe koyabilirim ki?

söylemicem diyerek onun ekmeğine yağ sürmüşsünüz,.. kadın sıf tehdidiyle seni yola getirdiğini düşünüyo şuan... niye söylemicem dediniz ki...şu soruyu sorsaydınız keşke, neden söylememi istemiyorsun, ve neden söylersem gelmeyeceğini söylüyorsun? yalan söylediğin için mi????

Malesefki omur boyu dugun bayram dogumgunu cenaze butun torenlerde o da olacak ,akrabayla dusman olmak cok zor

Back
X