- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
kesınlıkle katılıyorum,eşler özellıkle bayanlar bunu çok yapıyor. dolduruşa getırıp sonra iş patlak verıp, kardeşler kusunce hemen sıyrılıverıyorlar. eşim abısınle ve ablasınla yıllardır küs. ne yazık kı eşlerı yuzunden.
sanırım hem eşini dolduruyor hem de inceden size dokunduruyor gıbı geldı
tanımıyorum ama hemen kotu seyler gelmıs aklına ..
elbette karı koca aralarında konusuyorlardır fkat belkıde cıdden dertlestı sızle..olabılır
insanın dünyada en yakınlarından biridir kardeş,bu sıralama kişiden kişiye değişir tabi.şahsen ben yeni bir işyeri açsam ve kardeşlerim bi hayırlı olsuna işyerime gelmezlerse darılırım ve bunu en yakınımdaki kişiylede paylaşırımki bu eşim olur muhtemelen.eltinizde böyle bir paylaşımın sonucunda eşine üzülmüş ve sizin aracılığınızla bi mesaj göndermiş olabilir.şimdi diyeceksinizki kardeşler arasında aracı koymaya ne gerek var bu işleri olduğundan daha karışık hale getirmezmi şimdi olduğu gibi çok haklısınız ama insan çok kırıldığında ilk adımı karşı taraftan bekliyor bazen ve size tamamen katılıyorum 1.eşlerin arasına 2.kardeşlerin arasına bi üçüncü şahsın girmemesi lazım girersede aynen böyle oluyor kafada şüphe bulutları dolaşıyor...
her ailede illa birileri fitne sokacak olmazsa olmaz
ama sende lafını söylemişsin içinde kalıp sende eşine yetiştirebilirdin
böylece o dedi bu kodu sürer gider insan manzaraları bunlar heryerde olan mikserler
Kardesler arasinda hic bir kirginlik yok canim...tabikide esim ve diger kaynim kahveye gitti birseye ihtiyacin varmi diye sordular...telefon aciyorlar vs. vs...
Lakin ikiside namazinda niyazinda insanlar kahvede alkol ve kumar oldugu icin girmek istemiyorlar o yüzden eltim abileride birden müslüman oldu masallah lafini kullandi...benneyaptımki
kaynın belkide gerçekten çok ilgi bekliyordu onu göremediği için eşiyle dertleşmiş olabilir ..
eltinizinde onu doldurmuş olma ihtimali yüksek tabi ,hatta ben sizle olan telefon görüşmesinden sonra "bak sen onlara sormamışsın açarken oyüzden gelmiyolarmış "şeklinde işine geldiği gibi lafı çevirip yetiştirmişde olabilir
kardeşler arasında eğer bir kırgınlık varsa bunu direk kendileri görüşmeli eşlerin ağzına laf verilmemeli kız yada erkek biz kendi ailemize ne kadar saygı duyarsak eşlerimizde ailemize okadar değer verir
esler kardeslerin arasina girdigi zamanlarda ister istemez anlasmamazlik olabiliyor .Aslinda kayinin anlayisli olup esiyle kardeslerini bu sekilde konusuyorsa onem vermemesi gerekiyor .sonucta biliyor neden gelemeyeceklerini..Rabbim icinde haset fesat olan insanlardan korusun herseyi yaparlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?